Rūkymas ir nėštumas

22. Jun, 02:13

Labas nestukes,nerejau paklaust gal yra mamyciu kurios ruke,ir kaip jums sekesi sito yprocio atsikratyt,kai suzinojot kad laukiates. As kai pamaciau teigiama testo atsakyma apsizliumbiau is laimes ir dar parukiau o dabar jau nebeimu cigaretes i rankas.bet kartais uzeina toks noras parukyt,atrodo kad mirsiu,kaip noriu.

06. Oct 2011, 22:03

natiuska tai budama nescia rukei?

06. Oct 2011, 21:52

Rukiau,ir dabar rukau,bet ir kai pastojau,ir dabar stengiuosi del savo angelelio. O i siaure, ar i pietus, rizikos faktorius yra visur,bet kad jis butu mazesnis musu vaikams,rukyti mesti manau galim!!!!Bent jau nescios budamos.

06. Oct 2011, 21:29

natiuska pati nerukei?ir nereikia tada diskutuoti ta tema kuri nera tau arti.o jei taip nori apsaugoti savo vaika,isvesk ji is Lietuvos i Siaure,kur nera civilizacijos ir bus jisai tau sveikas.o mes auginsim mieste kur visos ruko,kalba mobiliais ir vazineja su masinom 😃

06. Oct 2011, 20:26

O kaip pasirinkti tam dar negimusiam zmoguciui,nori jis ar ne,kad ji mama nuodytu????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kiekvieno teise rinktis!!!...... Kalbat beleka 😃

06. Oct 2011, 19:43

mergaite6 nu tai ir nereikia kritikuot zmones,kiek vienas turi savo nuomone.mes ir dar karta pasikartosiu cia kiek vieno zmogaus teise rinktis rukyt ar ne.KIEL ZMONIU TIEK NUOMONIU!

06. Oct 2011, 19:37

ir isvis man si tema vemti varo....sekmes mamytes.

06. Oct 2011, 19:32

ne taip supratai...del nesinesiotumo nei viena nesam apsaugotos.tiesiog,esu nuomones,kad reikia visad apgalvoti kas kodel ir tt....mano drauge pagimde neisnesiotuke.gime 7menesiu.l mazute.mama neruke ir tt.cia ne tame esme.o tame,jog visada reikia ieskoti iseities....

06. Oct 2011, 19:26

mergaite6 zinai ne reikia versti nuo ligotos galvos ant sveikos.o kad gime anksciau tai ne tavo reikalas del ko.ir tikrai galiu pasakyt kad rukymas cia ne prie ko.ir gerai kad tavo vaikas gime laiku tik del to kad tu nerukei

06. Oct 2011, 19:09

nenoriu gincytis,matau vistiek cia be naudos😉tik ar kartais olenka tavo mazylis negime anksciau laiko...reiktu pamastyti,o gal del to jog rukei tiek metu...sekmes mamytes...

06. Oct 2011, 19:08

tai taip,kiekviena renkasi savo gyvenimo kelia ir ka nori daryti su savo organizmu....bet,kai kenkia ir vaikui,tai jau...

06. Oct 2011, 18:52

man labiausiai patinka kai paraso tos kurios neruke,jus nezinote kas tai yra rukymas ir nereikia tada rasyt apie tai kuo nezinai.o prisiskaityt galima internete kad viskas yra blogai 😀 tai tada is vis gyvent nesinores 😃 o siaip galiu pasakyt,cia kiek vieno zmogau teise rinktis rukyt,ar nerukyt.daktarai irgi vieni pasako viena kiti kita.nera vienos nuomones apie rukyma.ir viena ar kita moteris rukys nestumo metu,tai nera jau tokia didele nuodeme kaip jus cia parasot,kad vos nezudo savo vaiko.ie nenoriu nieko cia izeist.paliginus su kitom

06. Oct 2011, 18:37

aisku nuo visko nesame apsaugoti ir as tai suprantu...bet,kad taip isvis numot ant visko ranka,tai jau siaubiakas cia kazkoks....ir pateisina dar rukimus nestumo,zindymo metu....brrrrrrrrrr

06. Oct 2011, 18:36

bet as nors stegiuosi kazka daryti,o ne numoju ranka...taip mes gyvename nuosavame,su kiemu,zolynais,miskeliu jei ka...jei tau taip idomu...ir stengiuosi del vaiko viskuom....bet tau to nesuprasti,nes paciai jug viso to nereikia.o kam....baisu ,ir kaip tu taip rasai olenka.o gal tiesiog meluoji sau ir viskas..man nesuprantamas tavo poziuris...

06. Oct 2011, 18:33

mergaite6 tai tada jei nori sveiko vaiko,atsisakyk mobilaus,isvaziok gyvent i kaima.kur nera rukanciu zmoniu stotelese,prie parduotuviu,kad neprisikviepuot.nes sakoma kad aplinkiniams kenkia labiau cigareciu dumai.o musu vaika jau gimsta uzterstuose miestuose ir ju organizmas jau nuo pirmos dienos prisitaiko prie aplinkos.

06. Oct 2011, 18:30

mergaite6 tai as ir parasiau,kad cia kiek vieno zmogaus pasirinkymas.ir kad rukai tai nieko blogo.tai jei pagal jusu pasakymus,as pradzioj parasiau,tada reikia ir vaikui tevo ieskotis kuris neruko,jei nori sveiko vaiko?daugelis moteru rukie,ruko ir jiems gimsta sveiki vaikai.

06. Oct 2011, 18:30

zmogus normalus stengiasi,kad tik vaikas turetu viska ka geriausia,kad tik maziau jam kenktu tas pasaulis-uzterstumas,o cia matai sako,kad neverta....man tai verta tai bandyti daryti del savo vaiko...vaikas vertas visu musu pastangu...bet cia matau,nevisoms tai suprantama....

06. Oct 2011, 18:28

kaip isvis liezuvios apsivercia sneketi tokius niekus...man geda butu taip pasisakyti ir rasyti..uzveda tokias temas,kad siaubas kazkoks...atrodo,kad nebera jokiu vertybiu

06. Oct 2011, 18:26

Kad nebesierviti ir nenervinti rukanciu nesciuju,pasitraukiu is sios temos 😛 mano nervai per silpni tokioms bukoms diskusijoms😃😃😃

06. Oct 2011, 18:26

tai,kad olenka pati rasai jog viskas kenkia,tai kam atsisakyti ir tu visu kitu yprociu.pagal tave neverta to daryti,nes teks atsisakyti visko....

06. Oct 2011, 18:24

mergaite6 as nesupratau prie ko cia gerimas?as ka nors rasiau apie alkogoli?o apie rukyma,tai kiek vieno zmogaus teise pasirinkt,ar rukyt ar ne.

06. Oct 2011, 18:24

Nu as visteik nesupranntu bukesniu pasisakymu nesu girdejus 😃 paruke,nuvare pagimde,sweika liuks😃 bld,nesikeikiant,kaip jos galvoja,kad cia nieko tokio?Nu esuprantu nors tu ka!!! Va ir susikeikiau 😃

06. Oct 2011, 18:21

mergaite6 as nesupratau prie ko cia gerimas?as ka nors apie ji rasiau?as parasiau kad jei rukei,tai mest rukyt tai tavo reikalas.ir nereikia cia varyt ant tu kurios ruke pries ir nestumo metu.cia kiek vienos mamos pasirinkymas.

06. Oct 2011, 18:21

mergaite6 👍

06. Oct 2011, 18:13

tai pagal olenka visos mamos gerkim,rukykim ir uzauginkim vaikus-zombiukus.....

06. Oct 2011, 18:13

ne plenakai o olenkai😃

06. Oct 2011, 18:12

nepritariu plenakai ane per kur...tai,kad viskas kenkia,dar nereiskia jog reikia kenkti vaikui dar labiau,as apie rukima...rukimo galima atsisakyti,o va maisto ne.nebent prisiziureti labiau ka valgom...nesuprantami man tokie pasisakymai.atrodo mamytems tas pats,ir nori pateisinti zalingus yprocius...baisu..

06. Oct 2011, 18:05

tai jeigu jau apie rukima kalbant,nikotinas is organizmo pilnai pasisalima po 5 metu.ir jei nori sveiko vaiko tada reikia mest rukyt ir tik po 5 metu planuot vaikeli.bet ytaka daro ir tevo sveikata,tai reiskia kad abu tevai neturi rukyt 😀 man keisti sie pasakymai 😃 pati rukiau iki pastojimo 10 metu,pastojau meciau rukyt,tik del to kad mane pikino nuo visu dumo kvapu.as negalejau netgi saslyku valgyt,nes man jie smirdejo dumais 😀o mano broliene rukie iki paskutines dienos 😀 paruke ir isejo gymdyt 😀 gime sveika mergaite 😀 ir maitindama ruke.cia kiek vienos mamos reikalas.bet jei kalbant apie vaiko nuodijima.tai tada negalima valgyt pirktu darzuoviu,nes jie yra nezinia kaip uzauginti ir su kokiais hemikalais apipuksti 😃 gyvent reikia kaime,kur nera keliu ir masinu 😀 nesinauduotis mobiliais telefonais,nes kaip irodyta kad jie kenkia vaisiui.tada reikia is vis atsisakyti civilizacijos😃 ir bus tada visi zmones sveiki 😀 o kaip sakoma kas neruko ir negeria,tas mirs sveikas 😃

06. Oct 2011, 18:01

Pritariu NATIUSKAI😀

06. Oct 2011, 17:53

Erkuliuginas,as Tau siulyciau siek tiek daiugiau apsiviesti,literaturos paskaityti 😉

06. Oct 2011, 17:37

na aš tikrai pas tokią daktarę, kuri pasako, kad per nėštumą gali rūkyti ir nekenkia, antrą kartą nebeičiau... nu nežinau... bet man trūksta žodžių, kaip ji gali dirbti daktare????

1 2 3 4 5 6