Rūkymas ir nėštumas

22. Jun, 02:13

Labas nestukes,nerejau paklaust gal yra mamyciu kurios ruke,ir kaip jums sekesi sito yprocio atsikratyt,kai suzinojot kad laukiates. As kai pamaciau teigiama testo atsakyma apsizliumbiau is laimes ir dar parukiau o dabar jau nebeimu cigaretes i rankas.bet kartais uzeina toks noras parukyt,atrodo kad mirsiu,kaip noriu.

08. Oct 2011, 20:24

manau si tema ir yra tam kad pasakyt SAVO nuomone ar ne?

08. Oct 2011, 17:50

tai jeigu asmenine nuomone,tai kam cia rasot ir giriates,ir dar sakot,jog nieko blogo....😃

08. Oct 2011, 17:20

manes nescios ir rukancios mieste kazkur nks nematydavo ir as visai nesigiriu kad rukiau tik manau cia mano asmenine nuomone rukiau ar ne.nevisada pakenke vaikui kai ruko nescia ir cia yra tiesa o kad jus duodat tik tokius pav kai pakenke tai cia jau jusu reikalas. nera prasmes cia rasyt nes viena paraso kad esa pries kita galvoja va busiu ir as kieta jai taip parasysiu ir beprasmiskai rasot ta paty per tapaty.

08. Oct 2011, 17:06

o geriausi pavyzdziai esam savo vaikams.jie visko mokosi is musu😀

08. Oct 2011, 15:44

as dabar net bijau pagalvoti,jei vel pradeciau rukyt,nes nuo to tu esi priklausomas.o taip gera dabar buti nerukanciai,net sau pavydziu 😀

08. Oct 2011, 15:36

Super, Giedre 😀 Va ir pavyzdys, kad kai nori, gali. Ir daug tokiu zinau. Zmogus gali daug daugiau, negu kad jam kartais atrodo 😀

08. Oct 2011, 15:17

aciu 😀.

08. Oct 2011, 15:12

saunuole giedre😀

08. Oct 2011, 15:11

as meciau menesi pries pastojant ir jau metai su trupuciu nerukau ir nebezadu rukyt.ir supratau,kad tai nesamone ,jei susinervini tai parukius nusiramini,cia tik isitikinimas.metus rukyti gyvenimas nusvinta kitomis spalvomis.patariu nusipirkti knyga Lengvas budas mesti rukyti".,bent jau man padejo

08. Oct 2011, 14:55

sita tema ir turi but smerktina,kad rimtai kaip volunge sako kitos pasimokytu kazko,o nenuleistu rankas....jog vienai nk nenutiko tai ir man nenutiks...

08. Oct 2011, 14:22

Vajei 😃 Visos savaip teisios. Bet, man atrodo, dauguma ir bande pasakyt, kad valios trukumo nereikia dangstyti kazkokiais isvedziojimais, jog nekenkia vaikui ir pan. Nori rukyk, bet skatint gal nereiketu, nes pasekeju gali greit atsirast. Zmones megsta priimti ta informacija, kuri yra naudingesne. Va, pasake, kad nieko nenutiko, va, ir kitos ruko, tai ir as nemesiu, kam cia reikia... Pamastykit truputi, nes pilna merguzeliu, kurioms vejai galvoj ir tokiu kalbu tik ir reikia.

08. Oct 2011, 13:50

😃 👍

08. Oct 2011, 13:44

jo giriasi,lyg cia butu kazka gero padariusios ir laukia supratimo is kitu😃

08. Oct 2011, 13:38

mačiau ir aš ne taip senai tokį vaizdelį: panai pilvas jau ant nosies lipa, eina mieste dar ir cigaretę traukia... nu ką aš žinau... daugiau nei šlykštu... 😤 tikrai, bent jau nesigirtum ir nesirodytum, ir dar bandot įtikinti kad nekenkia... ypatingai kūdykiui motinos įsčiose... feeee....

08. Oct 2011, 13:13

Tai ir nera cia ko girtis tada 😃

08. Oct 2011, 12:54

nesuprantu koks jum tikslas cia smerkti tas kurios ruke ar ruko nescios? olenka tu teisi ne visos turi vale ir ne visom gyvenimas rozem klotas vienos ruko kad nervintusi maziau kitos kad neturi valios ir nemanau kad cia verta smerkti.nors man asmeniskai tai nerumi ar mane cia jos smerks ar ne.y mano gyvenima neylys ir tikrai nesuzinos kdl nepajegiau mesti rukyti budama nescia

08. Oct 2011, 11:09

nu ne vien cia mes,yra ir daugiau protingu mamyciu,kurios nepritaria tam jusu reikalui...saunu zinoti,kad tokiu yra nemazai...😉

08. Oct 2011, 11:06

bet tau olenka labiausiai cia patinka,jug apie tave snekama,is taves juokiamasi😉brr,kad maziau tokiu mamu,kaip tu ir tos kurios nesistengia del vaiku geroves.slykstu...pritariu asta😉

08. Oct 2011, 08:03

po daugelio metų supras tikrai... ypatingai, kai jų pačių vaikai lauksis, kažin ar norės kad rūkytų... o dabar ką... rūkymas gerai vaikui, ir tiek... užsirūkykim aukštaičiai, užsirūkykim žemaičiai, užsirūkykim visaaa Lietuvaaaa... ypatingai besilaukiančios mamos 😃 😃 😃

07. Oct 2011, 22:04

Be galo idomi,nes netelpa galvoj kokiu buku motinu buna....

07. Oct 2011, 20:42

matau tik natiuskai ir megaitei6 sia tema IDOMI😃DDDDDDDDDDDDDDD

07. Oct 2011, 19:25

tai del ju cia maziausiai pergyvenam,tegul ruko,zudo save...cia skaudziausiai,kad vaikus irgi nuodija...vaiku gaila

07. Oct 2011, 19:12

ko jus cia mamytes pergyvenat, nori rukyt-tegul ruko, smegenu gi i galva neikresi 😉

07. Oct 2011, 18:54

As jau pastebejau mergaite6,kad cia bergzdzias reikalas ka ir sakyti 😃 as asmeniskai SMERKIU tokias motinas,ir mano nuomones nepakeisit 😛

07. Oct 2011, 17:48

natiuska,bet cia nevisoms tai ydomu.ziuriu kitos mano jog rukimas visiskai nekenkia ir nemato prasmes kam mesti nors iki kol paaugs lelius...tai moterys duokit savo vaikams uztraukt duma ir bus lygiai taip pat,kaip rukyti nesiojant ar zindant leliu😉ir is kur tokiu atsiranda...

07. Oct 2011, 17:23

Del tokio reikalo ta valia galima ir issiugdyti 😉

07. Oct 2011, 12:04

ir nieks cia nesigire,kad ruke nestumo metu.viena mamyte parase kad negalejo mest,ja visos uzpole.o is tikruju,mes visos ne angeliukai.tikrai galiu pasakyt,kad kai kurios tikrai nezinodamos,kad pastojo ruke tikrai koki menesi.ir paskui dar kritikuoja,ta kuri ruke visa nestuma,pirmi menesiai vaisiui svarbiausi.ir nereikia teigt kad vaika nunuodisi.vienos meta rukyt,kai pastoja,kitos ne.bet nereikia jas kritikuot ir purvais apipiliniet.vienos turi valia,kitos ne.mes visi zmones,ir visi skirtingi.

06. Oct 2011, 22:26

Va kas keista tai tikrai, kaip galima girtis rukant nestumo metu, ir tiek iteiginet kad va nk nenutiko taip toliau ir panasiai...

06. Oct 2011, 22:17

Jau gaunasi nebe diskusija,o pilstymas is tuscio i kiaura 😃😃😃

06. Oct 2011, 22:15

Nerukiau,todel ir rasau,kad stengiausi,ir stengiuosi ir darau viska kas geriausia mano vaikui.Man net tokia mintis nebutu sovus galvon nesciai rukyti 😃 Jei buciau rukius budama nescia,cia nesireiksciau,o tyleciau lupas suciaupus 😃 nesuvokiu,kurios dar tuo didziuojasi 😃

1 2 3 4 5 6