Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
oxyte,labai aciu
Oi kaip faina, tai jau laukiate mazylio😀 Sveikinu is visos sirdies ir linkiu, kad visas nestumas eitu sklandziai, kad laukimas neprailgtu, butu m tu sveika ir maziukas pilvuke augtu sveikutis, o vasara jau glaustum prie sirdeles😉 Kaip smagu, kad taip laukei ir sulaukei😉
siandien dar viena NT pasidariau ir vel vaiduokliuka pamaciau😀su pirmu nestumu irgi tik vaiduokliukas buvo😀 pagal skaiciavimus tai mums jau 3savaites😀
Gintare, o tai ka reiskia?😉 tai gal tave sveitint???😀
sveikutes,siandien NT dariau ir vaiduokliuka pamaciau😀😀😀😀😀😀
Na tikrai idomu kaip Gintare😉
Na gintare, gal tu jau laukies?
nu taip kaip mmmmm :-( gaila. nesuprantu kada tos vaisingos dienos tokiu atveju.
tikrai gali buti.ar smarkkiai kraujuoji?
nors esu skaiciu, kad tuo metu kai prisitvirtina gimdoj vaisius, buna pakraujavimo, bet ar tikrai gali taip buti?
Nesuprantu kas man darosi. Gal kam taip buvo??????? Zodziu si menesi buvo mmm 15-18dienomis. Na tai pasiskaiciavau kad jau vaisingos dienos visa sa savaite praejusia ir dirbom. O siandien vel apsirgau, praejo nuo paskutiniu mmm tik 12dienu. Kas cia pasidare???? Vis sirgdavau kas 25 dienas, t.y. ciklas buna 2🤓29dienos.
aciu kleckas. Galvojau gal shi karta lengviau praslinksniu, bet turbut ne 😀
gal as praziurejau. ZDiaugiuos su tavim raja. Na pykinimas, tai jau tikrai nemalunu, stiprybes tau iskenteti ta laikotarpi.
ai va pamirsau dadurti, kaip mane ziauriai pykina, siaubas visas geris isgaruoja
Na liktai rasiau, kad as jau kazkur 6sav nescia Kai su OT O pagavau tai ir leliu matyt tada pagavau 😀, O jums sekmes gaudant 😀
Raja, o kaip tu su gaudymu? Gal jau pagavai?
As tai irgi pagal isskyras labai ziuriu
man visos skaiciuokles skirtingai rodo
na vistiek pradesim nuo 25d :-) o siaip tai stebesiu isskyras.
na as ziurejau pagal tris kazkokias skaiciuokles, tai visos beveik parodo vienodai, nuo 25d. O va kur tu cia nuoroda ikeliai, tai raso nuo 27 iki 31. Nu dirbsim, oi dirbsim :-)
dar iena skaiciuokle radau http://www.nordica.org/composite-440.htm bandysiu ir as tas isskyras ziureti
As tai daugiausia ir ziuriu i tas isskyras. Ir vat jau baigesi mmmm uzvakar, tai jau pradedam dirbti. Nes kai nereguliaru, tai ka gali zinot, kada ten is tikro tos geriausio dienos. O vat tas OT testas ir kaip matau ne ka parodo.
as darausi OT testukus,pagal skaiciuokle tai turejo buti si savaitgali,o OT nieko nerodo☹ dar sitas metodas turetu buti neblogas http://www.spa.lt/7_gleives.phtml
Sveikutes😉 Man matyt velavo del streso ir rupesciu☹ na ka, darom toliau😀
oxyte,kur geros naujienos?
Na oxyte, ar pasidarei testa?
oi oxyte, jauciu kad jau uzkibo tau, oi kaip faina. O pas mane dar mmmm yra. Bet ir gaudysim toliau, labai jau laukiu tu geru dienu. Ir oxyte laukiam ryt ziniu.
laukiame
Na, gal dar ne. Va padarysiu testa ir bus aisku, jau vakare gal ir pranesiu kaip ten😉
oxyte,manau,kad jau tave galima sveikiti,jei dar mmm neatejo tai manau ir nebeateis😀