Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
sveikinu raja, kaip faina. 😀
Sveiki, taigi siandien buvau ultragarse ir maciau savo mergyte 😀 Taip sake mergyte kaip visad 100% negarantuoja, bet as manau , kad taip ir bus, nes dar kai ji tik apziurinejo leli as pati labai aiskiai pute maciau 😀 ir vyrui iskart pasakiau, kad pute ten 😃 , o paskui paklausus kas pas mus ji atsuko uzpakali, bet man tada netaip gerai mates, bet ji sako turetu but mergyte 😀 Mums 19sav 6d ugis 24cm 😀 Daba jau pradesim sukt galva del vardu, o sekmadieni jau susitariau su vyru, kad leksim i parduotuve kanors pirkt ruzavo 😀
o, tai musu nestumas tik savaite skiriasi😀 raja, tai pas mane tokie plazdenimai irgi yra, tik labai silpni, as pamenu su pirmu kazkaip greitai jis pradejo duotis ir ne taip silpnai, tai ir laukiu kada prasides normalus judesiai. Na, bet aisku, kiekvienas kudikis individualus, tai sakau gal sitas bus ramus😀 O beje, kiek priaugai svorio? As tai 3-4kg jau! eisiu kita savaite pas savo akusere, tai turbut ir echoskopu jau ziures, bet nujauciu, kad slepsis mazius
O as su antru pajutau plazdenimus 15sav, lyg kas nardo ten, o va kokia 17 normaliau jau pabumsejo Seip man daba 19sav ir4d tai nezinau ar man taip atrodo ar da nelaikas, bet sis lelis daug ramesnis, maziau duodasi, gal veliau ims labiau spardytis, nes daba kartais kokias ir 4val nieko nepajauciu. Nors va su pirma tai man tik pradejo spardytis apie 20sav, bet lyg atrodo, kad ji nuo pat pradziu labiau davesi. Sakau gal sis bus ramesnis😀 netoks kliksnys 😃
raja, kaip faina, jau galesi pamatyt(jei nesigedins maziukas parodyt) kokios lyties😉 O kelinta tau savaite? Beje, kada tu pajutai pirmus judesius su antru? Man tai 18 sav, tik kazko dar nelabai judejimo jauciu☹ lyg kazka ir jauciu keisto ir labai silpnai, o gal tik atrodo
Oi kaip fainiai- dukryte. As ir turiu pirma mergyte, mes labai su vyru pirmos mergytes norejom ir norai issipilde, o daba jau noretume berniuko 😀 ziuresim kaip cia gausis penktadieni jei mazius nesisleps. Nors vyras sako, kad vel bus mergyte, o as tai net neisivaizduoju.
planavome su vyru net tada kai draugavome ir po puses metu musu planas isigyvendino 😀 dabar jau esu nescia 33savaiteles 😀 labai laukiu savo mazo stebuklelio 😀 ir labai miela ziureti kaip mano vyras laukia begimstancios musu dukrytes 😀
zinok as sitoj pertvarkoj isvis kazkada neberadau musu temos 😉
Vau geras 😀 Na sunuoles jus 😀 kitaip ir nepasaksi. Tai kek jums lako jau? O as si penktadieni einu ziure kas pilvelyje gyvena mergyte ar berniukas
nu raja, as tau rasaiu "mano mamyciu klubas" bet tu neatrasei. Nu tai as jau irgi laukiuos. Oxyte irgi laukiasi.
tai pagausejio neturim?
as pirkau per ebay tai ju buvo 10 OT ir 10 NT tai sumokejau kazkas apie 20LT, zinau, kad internete yra skelbimu kur siulo tuos testukus pirkt, nes vaistinej brangu, geriau imt is platintoju
engrida, atidziau perziurek visa pokalbi sitam forume, man lygtais yra parasyta kiek kainuoja ir kiek ten ju yra.
Raja o kiek jus mokejot uz juos ir kiek vnt ten yra?tu ovuliacijos testuku
kleckas jau tu grynai gausi Kaledini stebuklas 😀
Na as tai turiu liudnu naujienu, vakar apsirgau :-( bet kazkaip taip giliai sirdi ir jauciau, nes kaip tik vaisingom dienom, vyras buvo isvykes i mokslus, zinoma darem pries, darem kai grizo, bet to kaip matau neuzteko. Na si menesi, jau niekas nesutrukdys ir tikiu kad kaledom turesim dovana :-)
Bet kaip smagu, kad yra mamu kurios planoja leliukus :-)
engrida jei nori paskubint ta reikala nusipirk ovuliacijos testuku Iskart reikalai pajudes as du men gaudziau be ju ir nepagavau, o trecia menesi su OT ir pagavau savo leli
nu oxyte, kaip tavo reikaliukai?
engrida, sekmes tau. Mes visos labai jau nelaukiam mmmmmm
na jungiuosi prie jūsų kaip smagu kad kai kurios mamytės jau dziaugiasi teigiamais testukaais, ek o as vietoj to vis sulaukiu savo dienu, nezinau, kazkaip keista jau po pirmo gimdymo 1m.3
mėn,praėjo o gaminam daugiau neg pusmeti ir nieko, tai ir viskas berods gerai ir vitaminus geriu, ek kaip as laukiu to teigiamo testuko...
laikom kumscius uz kleckas
Na man tai kitos savaites visai pabaigoj nu 2🤓1 dienomis turetu paaisketi. Tikiuosi jau bus. Viltis mirsta paskutine. Vyras jaucia, kad jau bus. As nieko nejauciu :-) Tikiu jo tas jausmas neapgauna :-)
aga panos pasistenkit 😉 sekmes
laukau kumscius uz jus abi😀
Sveikutes! As tai laukiu kitos savaites ir ziueriu kaip bus😉 Jau Gintare uzkibo, beliko tau kleckas ir man😀
kleckas,aciu😉
Oxyte, kaip tavo reikaliukai? Na mes tai dabar i darba vel kimbam :-)
Sveikinu gintare, oi kaip faina tau. Valio....
raja,aciu.
saunu,kad tau jau geriau
gintare Didziausi sveikinimai O va man pirma diena po 6sav dabar kazkur 9 eina kaip nepykino, nevemiau ir jauciuos beveik normalus zmogus Gal mano vargams arteja galas