Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

01. Feb 2010, 11:45

taip, jeigu tavo ciklas reguliarus, t.y. 28dienos.

01. Feb 2010, 11:09

neliudek deimante, pamatysi, uzkibs. O jus gerai darot? na po viso reikaliuko, tu paguli ant nugaros iskelus kojas?

31. Jan 2010, 21:28

deimante--------> gal yra jau geru naujienu pas tave?😉

28. Jan 2010, 19:55

Mes dar tik pirma planuojam.;-).Tai ir laukiu,ir noriu,ir tuo paciu bijau,nes gyvenimas pasikeis tikrai kardinaliai.Kartais pagalvoju, kad esu dar per jauna,bet atejo tas laikas kai mes turim kazka keist ir nusprendem, kad mums abiems reikia leliaus😀

28. Jan 2010, 13:30

na deimante pas tave ir kantrybe😉 as jau 15 diena poi milejimosi begu i vaistine pirkti nestumo testo kuris rodo 10dienu nestuma.😀))
o tiu va dar lauki. stipri su kantrybe esi😀

28. Jan 2010, 13:07

Sveikinu visas,kurios jau nesioja savo angeliukus!!!Mes irgi jau kelis menesius bandom,bet...☹

28. Jan 2010, 11:33

noreciau mergaites, bet dar kai pasiskaiciau tai nenoreciau rizikuoti jos sveikata, jei anksti negalima po pjuvio.

28. Jan 2010, 11:32

na kai su pirmu, tai jis buvo per didelis pagal mane, ir tuo paciu kaklelis neatsidarinejo, gal iki 4 cm tik ir sustojo. kai dare cp pasirodo dar ir cista pasalino, tik kas ji per viena nezinau, ar cia blogai buvo

28. Jan 2010, 11:30

aiskutis raja

27. Jan 2010, 23:39

arnutis-as tai neskubejau, nes noro nebuvo 😀 Tik nesenai ribrendau antram tai mano panai vasari bus 4m, kai gims sita grazuole didcei bus 4,6men Taip jei pirmas CP dar nereiskia, kad ir kitas bus CP nebent tau neatsidare kaklelis, ar kokia liga turi ar vaiko padetis bloga ar labai didelis, kitu atveju dazniausiai isos gimdo pacios, man tikriausiai vel darys CP, nes mano klubai persiauri tai sake, kad max 70% , kad gal pagimdyciau pati taigi leidzia man pagalvot iki 34sav ir tada spresim kaip daryt, labai daug priklauso nuo mano noru, o as pokolkas uz CP, nenoriu rizikuot lelka.

27. Jan 2010, 21:53

na deimanate, luktelk dar savaite ir daryk testa, labai neskubek, nes dar neparodys tiesos.

27. Jan 2010, 18:12

raja, kiek laiko po pirmo leliuko tu vel pastojai?

27. Jan 2010, 17:33

ir nesulaukaiu savo dienu, testukas buvo teigiamas, tad sėkmes planuojančioms ir kantybės.

27. Jan 2010, 17:32

na pas mus tai juokingai istorija tiesiog vat po isdykavimo iskeliau kojikes taip auksti kaip zvakė cha i

27. Jan 2010, 10:36

o jei pirma karta dare cp, ar kita ir darys cp, ar jei galesi pagimdysi pati. cia jei anksti pastoji gal rizikuoji mazyliu... po kiek laiko tu vel pastojai po pirmo sp?

26. Jan 2010, 19:41

arnutis- man ir su pirmu CP dare ir daba zada ji daryt 😀 seip as ir girdejau rekomendacija yra palaukt 3m, bet jei labai knieti 😀 manau geriau su daktarais pasikalbet, aisq zinau, kad yra kurios pastoja kartais tycia, kartais netycia ir po mazesnio tarpo ir isnesioja ir supuoja 😉

26. Jan 2010, 16:23

labukas mamytes, as ir noreciau antro leliuko, tik mano sunu dar 1, 3sav. dar maziukas jis, bet noriu supuot maza mergaite. nezinau gal dar per anksti. be to man cp dare, ir sake kad geriausia po 3m kita turet, net nzn ka daryt?

26. Jan 2010, 13:40

engrida, tai sveikinu! O kitos mamytes nenusiminkit, matyt vaikutis laukia jam skirto laiko, po tokio noro ir pastangu jums tikrai uzkibs ir bus dideles musu gretos😀 kleckas, uzjauciu, kad taip tau bloga. Man iki 14 savaites budavo negera, valgyt galedavau tik vakare. Nieko, tikekimes tau greit praeis. O del to, kad as silpnai judesius jauciu, tai pergyvenu, nes su pirmu jausdavau gerai, kasdien ir gana stiproki jau nuo pradziu buvo. Tai va ir turiu susrta suneli, kaip vijurkas duodasi😀

26. Jan 2010, 13:18

As matau kad reikia nusiteikti taip: Kaip Dievas duos 😃 Nes panasei mums taip buvo, mes specialiai neplanavom ir per pora menesiu "ivyko pastojimas" 😀 Taigi Deimante nepergyvenk labai, nes tai kenkia, nusiramink ir lauk gandru arba augink kopustus 😃

26. Jan 2010, 12:07

nenusiminkit mamytes, sulauksit gandriuku anksciau, ar veliau😀

26. Jan 2010, 11:20

oi deimante, nenusimink, pavyks, nepergyvenk. O pagal ka ziuri, skaiciuoji vaisingas dienas?

25. Jan 2010, 21:44

engrida, sveikinu, tu mane lenki keliom dienom 😀

25. Jan 2010, 21:43

oxyte, jau sveikata nekokia kazkur trys savaites, praejusi savaitgali visai prastai buvo, jau net ir vemiau. Ir siaip vis bloga. Tai prastai valgau, net apetito nera. Tai ir papilnejimo nera. Na bent nejauciu.

25. Jan 2010, 19:46

Aciu Raja😘

25. Jan 2010, 19:39

oxyte- as ir si nestuma zymiai maziau judesiuku jauciu, bet viskas tvarkoj, kai buvau ultragarse daktare klause ar jauciu kaip daba spardos 😀 , o as nejauciu 😀 Na aisq kartais jauciu ir visai stiprius, kartais silpnus, bet palyginus su pirmu nestumu tai tikrai maziau, o gal tik daba taip atrodo, gal veliau padauges tu judesiuku jauciamu, nes mazei vietos sumazes 😀
jurrrgute- viskas bus gerai, as ir su pirma iskart uzkibau, o va su natra tai galvojau ir , kad taip gausis, o nesigavo, tada nebenorejau laukt ir bandyt kazka nusipirkau ovuliacijos testukus ir pirma menesi biski pataupiau 😀 tai ir nepagavom zirniuko, o trecia dariau viska nuosirdziai ir pagavom savo zuiki 😀 Taigi tik kantrybes 😀 SEKMES

25. Jan 2010, 16:57

na vat jungiuosi ir aš prie jūsų po ilgų pastangų ir mes jau laukaimės antro jau mums 9 savaitėlės, hm bet žiūriu kitos mamytės kaip pajudėjo tai jau net po 1🤓19 savaitėle nėštukės tad sveikiname nuoširdžiai.

25. Jan 2010, 15:24

Mes su vyru ir gi jau antra menesi panuojam antra leliuka, pirma menesi labai nusivylem kai susirgau, nes su pirmaja pastojau is pirmo karto.
Tikiuosi si menesi menesiniu jau nebesulauksiu.....Labai norim dukrytei broliuko😘

25. Jan 2010, 13:41

Na kol kas lyg ir gerai, taik va silpnai ir mazai judesiuku jauciu☹ eisiu sia savaite pas savo akusere, jau ir echoskopa turbut paskirs, nes 19savaite. O kaip tu kleckas? Nepykina? ar jau pradedi pilneti?😉

25. Jan 2010, 11:10

kaip tu oxye laikais?

24. Jan 2010, 20:35

nu va, tai kaip nuostabu raja, zinai ko laukiat, pamatet. Sveikinu😀