Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
ner uz ka😉 kad tik padetu😀
aciu gintare, reikes pabandyt😀
as su sia skaiciuokle visada skaiciuoju
oxyte,manau mergyte pagautum pries ovuliacija per vaisingas dienas,pabandyk pasiskaiciuoti vaisingas dienas su sia skaiciuokle
http://supermama.lt/portal/content/view/125/112/
gintare, oij geras, tai tau pasirodziau jaunesne? 😀 Tai aciu, nes jau taip bijau savo amziaus☹ Nors pvz as viduj nesijauciu ant tiek kiek yra😀 Klausyk, gintare, tai berniuko geriausia susilaukti per ovuliacija? O kada mergytei geras laikas? Mes tai lb norim mergytes, tai bandom jau 4menuo. gal cia praded kasdien sakau isdykaut su vyru😉
as si menesi pasiruosusi kas antra diena padirbeti😀 vyras jau laukia 😀
nu kazka tokio ir organizuosiu si menesi 😀
raja bandyk su sodos tirpalo apsiplovimu ir gaudyk per ovuliacija
man pagal kazkoki is tokiu kalendoriu labai daug sutpo ir pagal ji rodo, kad seis metais man besansu pasigaut berniuka, na bet as bandysiu apgauti si kalendoriu 😀
vaidzike pritariu tau 😀
manau sitokios formules ir kt. ivairus budai 100proc. tiesos nepasako, bet pabandzius blogiau nebus 😀
pagal ta skaiciavima man turejo buti berniukas,o turiu mergyte.asmeniskai as bandau berniuka pagauti per ovuliacija ir darau apsiplovimus su soda
na ne tik tai...cia aiskinama kada didziausia tikimybe susilaukt mergytes, o kokiom dienom berniuko 😀
aga bandau buten pagaut ovuliacija 😀 o jau toliau tai nieko as padaryt negaliu Gaila 😀
tai,kad cia paprasta skaiciuokle kuri padeda nustatyti vaisingas diena ir ovuliacija
sveikos 😀 uzsukite cia paskaitinet, nzn ar tai tiesa, bet ....sakau gal pades sugauti 😀
http://followtheroad.com/lt/kaip-myletis-be-sargio-ir-kaip-pastoti-mergaite-arba-berniuka/
raja ar tu skaiciuoji kada geriausia berniuka gaudyti ar ne,ta prasme ar gaudote per ovuliacija?
sveika Gintere , as ir broliuka dukrytei noriu suorganizuot, ir kaip tu dukryte pagavau per pirma bandyma , o va antrojo jau 2men niekaip nepagaunam 😀
tai kur planuojancios dingo?
jungiuosi as prie planuojanciu,turiu dukryte ir planuojame antra(broliuka).dykryte suplanavome per 1menesi,o vat broliuka jau trecia menesi gaudome,bet nesiseka.
gvidukomamyte pritariu tau del trijules,pati trecio pagranduko noreciau kai pirmi du vaikai jau i mokyklas eis.oxyte tu tikrai ne sena,as grizusi is musu susitikimo vyrui pasakiau,kad tu jaunesne uz mane😀 pasakiau,kad tau kokie 20-22metai
Oxyte, turim mergytę, o dabar nežinau kas gims 😉
esam su vyru abu is "daugiavaikiu" seimu ir tuo tik dziaugiames..,tad galvojam ir apie antra,tik dar ne dabar..,norim kad maziuke ugteltu,butu savarankiska..be to,jau noreciau buti lietuvoje ir ten susilaukti..,o tai bus tik tada kai issimokesim paskola,na kokie 3 geri metai dar.. 😃
lurdi, o pas tave kiek mergyciu ir berniuku? Suprantu, kad tris nelengva auginti, bet man visada graziai atrodydavo daugiavaikes seimos😀 O tu norejai triju ar taip gavosi?😀
pas mane trys,,tai zinok nelengva auginti,,
vilira, o pas tave kas mergyte ar berniukas? Aciu mamules uz paguoda del metu😉
As tai labai noreciau tureti 3 vaikus, bet bus matyt kiek cia skirta, vienam vaikuciui juk liudna
Na man 26 ir manau pats laikas antram tikiuosi ilgai laukt nereikes. O seip jei pynigeliai byretu is visu pusiu tai kad ir 5 noreciau turet 😃
Oxyte-nejuokauk, kokia dar sene😃 pats kaip sakoma jaunystes zydejimas 😉 😃
Oxyte, man virš 30m. ir, kai pasakiau gydytojui, kad as jau sena gimdymams, tai jis net kelias min juokėsi iš manęs 😃 Tu dar tikrai jauna!
Tau faina, dar tokia jauna, o as tai senele jau, man 27☹
taip as uz trejybe, jei leistu salygos gyvenime noreciau ir 4 😛 as tai labai jaunute... man 19m, turiu 4men sunu, antro vaikelio noriu iskart kai baigsiu universiteta, o trecio dar uz poros metu 😀 susiplanavaus jau 😀) beje o kiek metuku paciai?