Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
kapryzinga numanau kad jau laimes asaru buvo!
Atciu mergaites 😀 as tai iki masinos vos ne su laimes asarom 😀)
Net nesake ☹ sake kita savaite ateit su tyrimais. Paciupinejo jin mane ir sako na ka nescia dave dauk tyrimuku kraujo padaryt ir dar viena tyrima. Gal kita savaitele tiksliau pasakys 😀
oooooo SVEIKINU!!!!!!!!! SEKMES TAU NESIOJANT!!!! OOOOO KOKIA LAIME!!! BEGALO ESU LAIMINGA DEL TAVES 😘 NUOSTABU NU!!!
nezinau stebesiu kolkas
aisku tada,nu gaila leliaus,ir nuo ko cia jam taip.. gal rimtai kokia alergija uzpuole
kiek savaiteliu prognozavo?
walio walio walio!!!!!!sveikinimai
Net pasisveikint pamirsau 😃 sveikutes 😀
Nu va neišlaukiau net kol namo grysiu pranesu naujiena dabar 😃 net drebu is dziaugsmo nestuke pasirodo 😀)) dabar kraujuka padaviau tyrimams 😀 net pykint is tos laimes pradejo 😃 vaikinas tai ligoninei pakele ir isbuciavo visa kai išejau is kabineto ir pasakiau kad bus tetis 😃
Bet gine kazkokia kvaila pasirode dar klausia ar gimdysiu. Sakau taj aisku be kalbu!
O man ja rekomendavo kaip naturaliste ir labai rupestinga o va tau :/ na gal toliau bus viskas gerai.
ne,nes patys nezino kas jam
ir nieko tiksliai nepasake??
vaje vaje vaiko galva isberta nugarytes biski ir veidukas o jie sako kad tai prakaitine gali buti nors patys stebejosi kas jam nes ne vejarupiai ir ziurejo ziurejo,sako gal alergija gal kas ,tipo stebek
mmes jau po gydytojos eisim pusryciauti
vakar ilgai bludino su mumis 😀 uzmigde leles o pati naktinejo 😀
aisku 😀 maniske tai vis dar knarkia,pucia net sienos trata 😃
issilakstys greitai tie pykciai 😀
nesuspejau 😃
cha maniske miegadama kaska sudainavo 😃 nu sakes lustu as 😃 jau kaip uztrauke daina 😃
nu jo tikrai 😃
😃 ekologiskas ir naturalus 😃
cia toks jau is naturaliu saltiniu istekantis limonadas ;D
😃 pilna slimonado 😃 geras pastebejimas ;D
va jei mes pries miega negertumen dar to misinuko tai ir bandyciau nuogu duziuku guldyti,bet isgria vos ne pilna bonke tai nesigauna taip kaip noretusi
nu jau kai miega tai miega 😃
2su puse 😀 dideles jau.
maniske tai pradeda taip rekt lyg smaugiama butu 😃 nesileidzia taip ramiai prikelima 😃 kai i darzeli reikedavo 7val keltis tai irgi siaubas budavo ;D antram aukste net ir musu darbuotojai prabusdavo ;D
beto man baisu kai ji diena be pamperio,kad subiniuko nesusaltu,nes pas mus beveik visur gridys marmuru isklotos tai saltos tokios,o ji visus kampus apsedeti moka,tai del to nerimauju.
va ja tik ir badyti nakti kelti..jauciu visa nama tada prikeltu 😃 bet buna jei pati prabunda kai ka susapnuoja tada as ja geit ant puodo ir padaro,tada ir nuimu pamperi iki ryto. bet retokai pasitaiko taip
taip su vokieciu 😀 yra ir dar keletas uzsenieciu leliuku 😀