Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
nerwina kai sitaip , nz ka ir galwot ☹
Ievukas tai gal tau su skranduku kas blogai kad pykina? jei jau nestumo ner......
mane tai istisa diena pykina ☹
suwalgiau obuoli tai pykina :/
gali but 😃
nzn, gal pastrigo kas banke 😃
geras ;DDDD
Draugas klausia Petriuką:
– Kaip veikia pelėkautai, kuriuos neseniai sukonstravo tavo tėvas?
– Tiesiog puikiai. Kas rytą šalia jų randame dvi peles, kurios nugaišta iš juoko, išvydusios tokį technikos stebuklą. 😃
o kaip idomiai saidutia cia,kazin kodel taip
o as net bijau y parda eit nes nzn kiek liko kortelej nes likucio nerodo nete, wis ta pati 31 lt :/
o as va kaip tik pries paskutines tokio dydzio paemiau 😃 suspejome mes dar 😃
klausau viena daina tai atsimenu dabar ziemos atostogas prie karibu juros ;D kai visi zmones viesbucio baiseinuose dainavo ir soko 😃 dar bloge yra kelios ft kai ir maniske su visais soko ;DD
as ir kelnytes maciau bet blem,nebuvo Matuko dydzio,ir butent melynos spalvos 😃
tai as va paskutinius metus kai kalba mokinausi irgi va panasiai,eidavau tik kai atsiskaityti reikia ar nauju undzuociu 😃 kartais net atliktus darbus elpastu nusiusdavau 😃 as nedaug isleidau nes mazai ak pirkau 😀 brangiausiai isejo kelnytes mazei 😃 pamate tokias rozines ir dar su arkliuku issiuvinetu tai viskas noriu noriu noriu 😃 ot ir man patiko tokios tai ir nupirkau,o dabar kelniu nebus per daug nes daznai i kelnytes privarom tai tenka daznai keitinetis 😃
😃
o apie mokslus snekate tai ir as mokausi 😃 bet neinu ,nueinu tik atsiskaityti 😃 o tai buna du kartus metuose 😃 sie metai man paskutiniai,praktika 😀 tikiuos pavyks baigt mokslus 😀 nepakenks dar vienas diplomas nors nelb ka jis ir pades manau 😀 mes beja katik po laukucio ir pardes,vel isleidau 30 lt :/ ir nieko doro :/ saldumynai saldumynai,ledai ir t,t
tai nelengva turetu but 😀
taip vokietijoje 😀
tai ir darysiu , o tu pala vokietijoj gyveni jo?
na taip nelengva bus 😀 man ir ne ka lengvesni meteliai,nes eisiu jau i normale klase,nes cia budama du metu tik kalba mokinausi o dabar bus rimta,o dar ir ta mano kalba gi ne superine tai sunkoka bus persilaust 😀 bet reikes bandyti 😀 na bet ka del tu egzaminu tau galiu tik patart kad meskt ta baime i sali,nes ji labiausiai ir trugdo 😀
mm , smagu 😀 manes tai laukia swarbiausi metai, dvylikta klase :/ labai bijau egzaminu :/
taip bandau po truputi mokslus kirst,nes del maziukes budama 16viska teko mest tai va dabar po truputi bandau 😀 bet dar laiko turiu iki 26metu galima cia abitura daryti tai manau suspesiu laisvai 😀
nusipirkom kepsniuku,vafliu ir vandenuko reikejo 😀 maze dar pamate tokias kelnytes tai ir tas nupirkau 😀 veliau vel reikes nuvaziuoti iki parduotuves nes maciau papigiai graziu tauriu kaip tik ledams,tai reikes nupirkti nes per vasara jau nemazai sudauzeme,nebedaug ir teliko 😀
mokinies iewuk?
o jiems anksciau negu rugsneji prasideda,va siandien pirma diena i mokykla 😀 va kaip man praeitais metais irgi rugpjucio gale i mokykla ir kaliau iki liepos 10 😃 vargas,trumpos vasaros atostpgos visai,cia yra dar viena tokia gimnazija pas mane miesteli tai ten nuo rugpjucio pradzios visi i mokykla ir mokinasi iki birzelio vidurio 😀 man tik nuo kito pirmadienio i mokykla ☹
ka gero pirkot?
o iewuk kad tawo zodziai tiesiai diewuj y ausi 😉
as noriu eit twarkytis bet labai labai tyngiu 😃 ysiwaizduoju tuos waikus as ir labai nelaukiu rugsejo :/
saidutia,tikiu kad greitai ir tu turesi tikra toki pilveli 😀
as pasiziuriu i savo burdakyna ir nebekyla rankos eit tvarkyti 😃