Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Deimante o del to kraujavimo nueisiu pas gine pasiteirausiu gal kokia cista turiu o gal kokia liga :/
tad baigiam svajoti!!!ner ko cia viltintis 😃 toks gyvenimas! pasisaipe ir puiku! iskesiu!
Deimane ir mano drauge sirgo mm kai nescia buvo,bet as zinau kad as busiu ne tu moteruy tarpe kurios per mm yra nescios 😛
ir dar pasakyciau kad siandien ne balandzio 1oji! 😃
Deimante jei teigiamas tada pasakysiu kad jie savo aparatus pakeistu i naujus!!!!!!!!manes neapgaus!
Deimante man visai vienodai kitu nuomone 😃 siandien ypac
Deimante paprasyk kad vyras dazniau papustu 😛 😃 liko pusvalandis iki 13val 😃
zinoma ne! bet idomiau nepalikti jusu kai esu nenescia! 😃
Deimante mane linksmina tik viena mintis,ogi ta kad as jusu vis dar nepalieku!!!!!!!!!!!!! 😃 ir toliau cia ikiresiu 😃
Kaunas
inetaa is kokio miesto esi?
Deimante zinok jau nieko nebejauciu ☹ nei liudesio nei dziaugsmo nieko :/ yra kaip yra!
inetaa uzjauciu o kur tu gyveni?
gyvenimas saiposi is manes ☹ nuejau tyrima pasidaryti o ten brangumas belekoks,telefonu sake 44lt o nuejusi sumokejau 51 lt mat paemimas tyrimo darr 7lt :/ sakes!!!!sakiau tn daugiau nebeisiu! ir kagi pridaviau krauja,grystant nuejau i parde nusipirkau suns maisto 10 kg :/ tai kol partempiau iki duru maniau apsisisiosiu 😃 nuejau i wc ir pasipyle kraujas 😥 13val sake pasiskambinti del tyrimo atsakymo,bet as jau ji zinau!!!!jis neigiamas!
pas gine irgi uzsirasiau bet pas ja talonas artimiausias buvo tik lapkricio 11dienai :/ na bet prisirasiau!lauksiu
Nezinau Deimante......visa nakti nemiegojau,ir tikrai nemeluosiu taip sakydama ☹ atsiguliau biski po 12val...o akis primerkiau siek tiek tik kai zuikis atejo pas mane i lova o tai buvo apie 8ryto ☹ da pasnaudem drauge ir kelemes....neslepsiu visa nakti nemiegojau nes lindo mintys i galva durnos!!!o gal...o gal?! deja ☹ neigiamas! skambinausi i ta klinika salia manes esancia tai sake daro ta tyrima,bet jis kainuoja pas juos 44.07 lt :/ na bet sakiau va zuikis pavalgys ir eisiu jo pasidaryti! jei ir jis neigiamas bus tada belieka nusisauti 😃
paftorke?ka tai reisk 😃 seip ir mm ner....bet ir testas neigiamas ☹
laba ryta,nu ka testas neigiamas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pradet verkt?! 😀
skaiciau biski 😃
oi nea feaaaaa 😃 koks dar seksas?! visai jo nepasiilgusi 😃 Laimonda mane i suns dienas isdes kai savo nuomone isreiksiu 😃
as da noreciau pabazarinti su kuo......taip norisi dar issilieti,issisneketi kad ramiau miegotusi 😃
Deimante nu tu tikrai jautri....nezinau ka patarti,gal isgerk saukst avalerijonu ir prigulk?pailsek jau siandien! ryt nauja diena nauji jausmai,nauji darbai ir t.t
o tau taip anksciau budavo kad nuo nervu?
Deimante pasidek salia bliuda gulkis ant sono ir bandyk pasnausti! lai pailsi kunas,ir protas!
jetau tai gal sustojo skrandis????
katik vel po wc..ir vel isskyros sviesiais sviesiai rausvos :/
siandien 3puodelius arbatos isgeriau del gerkles skausmo! o sysioju tik daznai lyg buciau trigubai daugiau isgerusi ☹
Deimante gi juokauju 😉 ir taip ramiai miegosiu,tik kol uzmigsiu gal sunkiau bus 😉 bet as visad sunkiau uzmiegu,nes emiau dienos metu miegoti 😃
si vakara labai skaud apacia,tai sona kairi :/ beja merginos ejau sunu vedzioti ir kaika prisiminiau 😃 jei tikrai tikrai busiu nescia papasakosiu kuria diena 😉 jei ne tai ne 😃
😀 agha.....man bemiegie musiau naktis bus 😃