Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
tylu ?😀
as noriu zuikiui batuku!!!!!jam jie jau labai labai reikalingi butu!
saunumelis!!!ir jus norite paklaidzioti po pardes? 😃
Deimante pergyvenu del masinos jusu stovio!kad pagedusi!as neuzilg planuoju zuikiui paduoti sriubytes....pavalgys ir mikdysiu,noriu apie 2val isvaziuoti,nusprendziau dar po pacia mega pasivaikscioti,prasiblaskyti! nenoriu namie sedeti ☹
zinau Deimante bet vistiek.......jei jus tikrai tikrai norit ir galit tai susimatom! zinoma oras ne koks,bet gi ne lauke kai pagalvoju busime,o iki masinos(jums) o mums iki autobuso nueiti ner ttaip toli 😀
tai gal Deimante nevaziuok su Rusnyte ta auto....palaukim grazaus oro,tada jei netoli peskute ateisit,man neramu del jusu kitaip bus!
Deimante busim gi po stogu 😀 nebent jus nenorit 😀 mums oras tinka.....gi ne lauke busim 😉 o o beto mes vaziuosim autobusu! 😀
na maniskis taip nesako,bet sako kam sakyt jei ir taip akivaizdu :/ 😃 nors nieko akivaizdaus nematau 😃
agham 😀
nea ne grysta o tiesiog parase kad myli mus 😛
beja laba ryta!!!!siandien diena niuri bet kai paskaiciau vyro zinute atsiusta i zaidima net pagerejo 😀
😃 Deimante as ir vakar 2val nuejau gult 😀 visi kankinausi su moviemaker iri vistiek nieko nesigavo 😃
ziuresim kaip ryt bus 😀
anokia bitute,zuikis kol mikdesi as mezgiau 😀 jam svarbu as salia 😀 o kai uzmigo uzkaiciau bulve...tada issivedziau sunis,ir tiek 😀 laukiukada bulve isvirs sake drauge kad padeda nuo kosulio jei dedi ant krutines........desiu mazajam nes koso naktim
pagaliau as po visu darbu!!!
sugryzau! 😃 zuikis kazko nelb valgo savo ryziu su uogiene :/ musiau sriubos pilnas 😃 nes jau ziuriu ir viduriukaui laisvi nuo jos 😃 na bet ko noret tiek suvalgius 😀
matyt kad pasiilgo 😃 bet buvo tikrai panasu i ziema 😃
Deimanciuk, kazkaip tuscia be mamos, liudna, ji man padejo labai labai.Turbut prasysiu kad dar atvaziuotu, ji iki lapkricio 7 laisvu dienu turi.Dabar kaip ir viena likau su maziuku...Vyras apie 22val gris, bet jis irgi ziolpiukas kaip ir as, tik vat nuotaika pakels😀
Lijanuk, bandyk daznai po mazytem porcijom valgyti.Taip nebusi alkana ir greicia susivirskins maistas😉
Deimanciuk, kazkaip tuscia be mamos, liudna, ji man padejo labai labai.Turbut prasysiu kad dar atvaziuotu, ji iki lapkricio 7 laisvu dienu turi.Dabar kaip ir viena likau su maziuku...Vyras apie 22val gris, bet jis irgi ziolpiukas kaip ir as, tik vat nuotaika pakels😀
Lijanuk, bandyk daznai po mazytem porcijom valgyti.Taip nebusi alkana ir greicia susivirskins maistas😉
lijanukas iki 😀
merguzele manoji gi lauko koridoriui isbarste miltus kuriuos ant laiptu buvau padejus kas babse uzsinestu pas save.valiau ir galo nemaciau,teslu pridariau ;DD nu sueme pyktis,et nei rekt nei juoktis...😃DD dabar ant nervu isipyliau viskio su cocacola 😃 uhhrrrr 😀 😀 o ta dar stovi ir juokiasi nesavu balsu 😀 nieko atsiprase manes,pasibuciavom pasimylavom ir gerai 😀 viskas isvalyta,tad dabar reikes tuojau mergaite vyt i lova ir vyro laukt 😀
Aisku mergele..Nes siaip esu girdejusi kad lietuvoj jos megsta kabinetis ne prie ko..Ok mergytes metu as jau kompa i sona,reikia pailset,nes jau akys isvarves tuoj..Gero vakaro jums😘
tai kad as nepriaugau su mazaja daug be to mano akusere labai faina yra poliklinikoje tai ji vis guosdavo mane kad ne tokios dar gimdo, o ginekologe ir nieko nesako tyli nes pinigus gauna
Tykiu kad ir pas mus,deimante, bus visko...
del svorio jei per daug priaugi?
lijanukas del ko kabinetis turi? ketvirto
Pas mus ne daug kilimu,o jei reiks tai ir tuos pasalinsim😉
Isdykele..Man patinka padykia vaikai..
ar jau isimaudet deimante?
Oi tikrai,dejuoju cia as... kaip tavo maziukas?😉
Labas Agniuk..Va tame ir esme kad man visai nesimiega,skraidau as padebesiais su savo mintim,vakarais kol uzmiegu tai puse nakties praeina...O valgyt negaliu daug nes viska dedasi,bijau kad nepaeisiu kol galas ateis...