Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikutes, sakau uzsukusiu nuotaika pasikelti, nes labai jau subjuro☹mama islydejau namo, gerai kad vyras grizta, bet tik iki sekmadienio, ka paskui darysiu nezinau, turbut vilku kauksiu...Viena visa lapkriti...
Rusnyte -voniu maniake😀
Lijanuk,puskek puskek, naudokis proga kol gali, man visi sakydavo-naudokis tuom kad gali pamiegoti, pavagyti.Dabar dienotvarke maziukas diktuoja😀Ai beje, as priaugau per nestuma 17kg.
O beziurint atrodo,kad viskas idialu...Na nieko kas buvo tas buvo,uz tai db jau kokios dideles ir grazios esat..
nesikabineja daktarai prie taves mergele?o kelinto vaikelio tu db laukiesi?
Grazuoles😘 atrodai deimante kad ne tu gimdei,tokia zvali..
as us mazaja tai ka priaugau viskas dingo pagimdzius ir dar numeciau kol maitinau, bet va paskui tai dejo kilai i virsu
As jauciu per visa nestuma kokiu 30 priaugsiu,nes man jie auga kaip ant mieliu,valgyk nevalgius,medziagu apykaita savo daro☹
kiek jus buvot priaugusios per nestuma?
Gerai turbut,tik pilvukas auga kaip ant mieliu,sunku jau pukset...Siaip taip isikuopiau namucius snd valgyt pridariau,o db jau ziovauju atsisedus..
na va mes jau grizome,buvome kavineja ilga laika 😀
as tai va valgyti savo vyrams padariau po ilgo laiko drebanciom kojom ir svaigstancia galva☹
Oi tai jum smagu😀
Labas vakaras..Pasimatyma planuojat?
dar as reikalinga tada kai geriu su kuom nors 😃 tada pavydi 😃
😃 kai isalktu 😃
mano ir vyras sakytu tu tik eik eik ir negrysk 😃
😃
grazuolyte 😀 beja Deimante ryt mus pazinsi kaip niekaip! mazius veiduka flomasteriais pagrazino ir butent palei akis 😃 busim piratai!
faina 😀 karsta vonia tik as moku savo vaikui padaryt 😃 mat musu teis visad maudo maziu 😀 deja db tenka tai man 😀
ner ka weikt ☹ vel tylu....visos speju sedit su seimom,linksmai laika leidziat
😃
agha 😃
oho 😃 pasistiprino vyrukas 😃
vaikas sukirto pusantros lekstes sriubos :/ siandien musiau sprogs 😃
😀
😃
neeeee 😃 nebutina cia rengt tiesiogines fotosesijos kaip as pusnuoge begioju namie :^ 😃
na suprantama 😀 buna gi 😀
Ineta zadu lapkricio pradzioj po gimtadienio sugrizti 😀 mazdaug apie 0🤓10 tom dienom tureciau parlekti 😀
Deimante o tu zinojai jog nuo visu stresu pats geriausias vaistas meile? 😀 😉
Deimante baikim zvengti! 😃
Deimante vyk salin tuos nervus! su sypsenele veide kibkit darban! 😀 tai malonumas!