Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Ievuk gal netycia zinai tikslesne data kada i Lt grysit?mes su DEIMANTE meeta planuojanciu bandom planuoti 😀 labai norim su tavim ir Saidutia susitikti
oi kaip faina tau Ievuk kad tau taip greit baigesi! man tai jau nerupi kada baigsis......vistiek vyras grys geriausiu atveju po 3sav...o gal net po dar daugiau :/
man nelogai,neturiu kuo skustis 😀 vel planavimai i galva lenda,bandau vyti mintis bet sunkiai gaunasi
man siandien jau paskutine dienele kaip pusesere is raudodvario lankosi,greitu laiku vel kibt i darba reikes 😀 viltis mirsta paskutine kaip sakoma 😀
as begu po dusiuku palysti ir tada vel ateisiu pas jumis 😀
pateisinu tavo klaida 😃 Deimante 😃
uzkaiciau sriuba virti...bent kai ka jau pasidariau 😃 kojos nutirpusios taip ir norisi tik sedeti 😀
Deimante pataisysiu tavo paskutine zinute ne sis isdykelis truputeli uztruks o si isdykele 😛 as vyliuosi mergytes 😃 😃 D:
nieks nekaltas del to o ypac tu!
Inetele mes su tavimi,vyk liudesi salin,pakelk nosyte 😀
pazadu ryt busiu naujas zmogus 😀 bet siandien niekaip neatsigausiu miegas nugali mane 😀
siandien isgirsit mano "protingu" minciu top 10 😃 sorry
☹
neliudziu,bandau atsigauti...kaltinu tik save del to....
inetaa neliudek juk ne pasaulio pabaiga
as katik po miego jauciuosi dar blogiau nei pries miega......mazius malesi dawesi o po to tyik puswalandziui gal luzo :/ o man akys limpa,pilva maudzia,sirdy isvis chaosas :/ nei vyro,nei pinigu kuriuos isleidau nei dar ko :/
😀
mergele na tikrai nesmagu kai sunku taip,bet stiprybes tau ir gero nesiojimo 😀
sveikos geleles 😀 viska perskaiciau..supratu jog liudna Inetukei ☹ as ir nuliudai,nes tikejausi jog ne siaip sau tokie dalykai buvo..bet va buna...ima ir pasitycioja... kaip man su tuo NT buvo,pamenu apsidziaugiau o pasirodo blogai parode..nu belieka istverti ir vel bandyti,laikykis Inetuk 😘
deimante nevadink manes jus nes jau tokia sena pasijauciu😀 geriu vitaminus o daktarai ka jie gali pasakyti tie musu daktarai jei tyrimai geri daug mas tai tik kenteti pasiulo
deimante jau 14 savaite eina o net nesiruosia palengveti☹
deimante man visa puokste viename pykinimas, vemimas, rugstis, silpnumas ir galvos svaigimas
deimante labai
deimante ne velnio bent man tai tikrai matai pati gyva pavyzdi aisku dabar besveriu 101
Deimante laikas keisti poziuri i aplinkiniu nuomone vadinasi 😃
deimante 110 kg
inetaa neliudek viskas bus gerai pasiskaitau cia jus kaip stengiates ir nieko, oas va nieko nesistengiau vaiku nenorejau daugiau, esu stora ir t.t. o va se tau ir uzkibo, koks tas gyvenimas idomus, juk sako stambioms moterims ir taip sunkiau pastoti, o ne velnio
asaros pacios byra klausantis grazios dainos ir ziurint kaip mano zuikis graziai valgo 😀
belieka dziaugtis mm
walio patvirtino kad neigiamas!
tei va!!!isvis mastau nebeskambint net ten....jei skambinciau vadinasi dar tikiuosi!
Deimante nejuokauk!!!!banalu tiketis to ko nera!
Deimante gal tik taip atrodo,as kaip ir tu nesu gelezine.....gaila snd nenusipirkau kokio sidriuko! bent vakare nulusciau greit ir be asaru 😃 bet turiu vaistu,butinai isgersiu tablete! noriu staigaus luzimo nakti.....o pietu neisiu miegoti reik sriuba vaikui isvirti