Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
taijau turbut
nea 😛 mano pilvukas 10 kg svere o as likusius 60 😃
o as berniuka
tai tu ir turi mergyte 😃
o tu manai manikis nebande nustumt!? 😃
koks pilvas idomus, pas mane visai kitoks buvo 😀
kaimynes mergyte tokia fainuole ne tas zodis 😀 kai viena kart ja man teko priziureti ir tuo paciu pas vyra variau i armija tai atsiklausiau jos mamos ir varem pas maniski 😃
o cia virsijau visas normas savo kadaise pasiektas 😃 tada sveriau net 70kg!!!!!!!!!! 😃 😃 😃 cia savaite iki gimdymo mazdaug 😃
kieno tokia grazi mergyte?
tikrai inetai ant dietos reikia 😃
O siaubas, stora kaip kiaule 😃
2
via cia foto nr 1 😃 dar ikelsiu pora 😛
Laukiam...
Deimante galiu foto atsiust kur stambesne zymiai
😃
Irmuliukas esu tikra kad man pagaliau pienas baigesi,del to ir krutine zenkliai sumazejo ☹ nes db paspaudus vos lasa isvarvinu o anksciau zymiai daugiau budavo
tada nezinau kas cia su tavim 😀
db va siom dienom kertu kaip parselis 😃 vyras sake transformeris busiu 😃
Irmuliukas mano svoris visad +/- 2kg svyruoja 😀 pries mm uzedu kaip parselis o per mm ar po ju vel badauju 😃 gyva tik vandeniu 😃
nezinau bet kompleksa nemaza igyjau :/ ☹ kitos drauges ziuriu irgi neturi dideliu krutiniu bet nekreipiu demesio o va kai pati neturiu labai kreipiu demesi! pati sau
gal svorio numetei? nes man buna kai numetu ir krutine apmazeja
😃
yra vyrui ir kitur kur galima pagraibyt 😃
Deimante nuo vaikystes ja kimsau 😃 tik mociute kepdavo bandeles taip ir valgiau ja saujom 😃 deja krutines didumu niekad nepasizymejau ☹ c dydi visad turejau ☹ o db va krito ssmarkiai ☹ nebepades jau tesla.......man nereik kojniu del kitu zmoniu nekompleksuoju bet kompleksuoju del vyro ir del saves pacios!!!! vyras neturi uz ko pagraiobyt normaliai ☹ o as nebeturiu i ka ziuret 😃 😃 😃 😥
aha tesla padeda 😃
sveika tirol, oij kiek cia visko praleidai 😃 linksminomes 😃
kaip idomiai, cia tau ineta, tai sakes, nekompleksuok, kaip mano sese sako (pas ja irgi toks A dydis, jei ne mazesnis) aij jei reikes kojiniu prisikisiu 😀
O as per tv ziuriu sok su manimi ir cia sedziu 😃 beja sveika Tirol
sveikos mergaites, ka veikiat? as tai filma per tv ziuriu 😀
as iki siu dienu pieno dar turbut turejau krutinej...nes paspaudus ne keli lasai isbegdavo o daugiau...ir va neseniai krutine belekaip sumazejo :/ is C dydzio(pries nestuma toks buvo) ir db manau beliko vos A :/ del to lb kompleksuoju net vyrui neleidziu liestis prie krutines ☹ jis zinoma to nesureiksimina palaiko mane bet man paciai ner malonu 😥