Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

17. Nov 2010, 18:51

sakes suleido vaistu dvi dozes ;/ dantiste ant galo sako ar jau gaivint tave?! 😃 skao visa zalia gal tau tikrai negera 😃 rankos dreb iki siol :/ aptiko da viena baisu danti ☹ sake man po nestumo su dantimis visai prastai ☹ sake jei negersiu kalcio bus dar blogiau :/ tai ryt musiau kalcio papildomai reiks nusipirkti ☹

17. Nov 2010, 17:43

Deimante taip noriu tau db atrasyrti bet man uz 10min pas dantiste reik sedet.....klai grysiu tada 😃 pirma reik kad nuskausmintu mane 😃

17. Nov 2010, 17:35

as visad vertinau ir vertinsiu bei atsizvelgsiu i tavo ir Ievuko nuomone issakyta man! tiesiog as iskart negaliu daryti isvadu... vyro nera kolkas tad ner ko keisti kolkas :/ kai grys bus viskas matyti..jei nieko gero gal keisiuosi! gi kazkam reikia pradeti! o jei viskas bus gerai paliksiu kaip yra ir ziuresiu kaip viskas tesis toliau

17. Nov 2010, 17:33

Deimante as tave tebelaikau drauge.....bet jei tu manes ne vadinasi ne! man tu buvai ir busi drauge! tik sitoj temoj nelb gal mes turim bendra pokalbi :/

17. Nov 2010, 17:31

nu visai jau..ot susigalvoja zmones durint, kas svarbiausia taip isgasdina,siaubas

17. Nov 2010, 17:25

o ka sake?ko prase?

17. Nov 2010, 17:24

Deimante visad netinku as savo snekom....manau reik man is cia issiregint....arba sioj temoj nebesedeti

17. Nov 2010, 17:24

as busiu manaiu dar ilgai cia 😀 nes vyras zada ilgiau darbe uztrukt siandien tai budesiu visa vakara cia 😃 gerai tau ten pas dantista 😀

17. Nov 2010, 17:22

na del darbu sunkoka,tikrai,dar ypac kai turi sutilpti i tam tiksrus laiko remus

17. Nov 2010, 17:22

na ka einu pabendraut su dantiste 😃 gero likusio jums vakaro jei nebeprisesit daugiau 😉

17. Nov 2010, 17:19

mano sena kaimyne sedejo prie sergancio vyro nuolat,maisto atvesdavo sunus,tai kai jis mire,susutikau ja o ta kad eme pasakoti kaip jai gera vel su kazkuo bendrauti,nes tipo sake tarp 4 sienu viena sedinti uzmirso kaip sneketi bendrauti su zmonem..mat vyras kazkokia sunkia liga sirgo tai nesnekejo..

17. Nov 2010, 17:18

na taip gi namie visalaik neprisedesi,reikia iseit,pasizmonet nes namie tupint tikrai stogas pradeda vaziuoti 😀

17. Nov 2010, 17:16

is vis db noreciau tyliai ramiai planuoti maziuka.....tiesiog noriu pradeti dirbti....gal tai padetu?! galva pravedinciau darbe,tik va darbu ner :/ rugseji ateinanti jau leisiu zuiki i darzeli,o minciu kur reiks eit darbo ieskotis nezinau :/ tik i parduotuve musiau :/ bet tu surask kas idarbins nuo 🤓9 ryto iki 17val :/ kad pasiimciau vaika dar

17. Nov 2010, 17:13

ryt turbut pas drauge eisiu pabuti 😀 ech gerai kad kartais da iseinu...kartais atrodo jog stogas vaziuoja vien del buvimo namie :/

17. Nov 2010, 17:11

vyliuosi kad paskutiniai du dantys beliko tik taisyti 😃 daugiau neras skyluciu 😃

17. Nov 2010, 17:11

brrrr stomotologas...

17. Nov 2010, 17:10

kaip keista po tiek laiko vel FB buti 😃

17. Nov 2010, 17:05

laukia stomotologas manes 😃 jau db bijau 😃

17. Nov 2010, 16:57

Deimante tu teisi reikia kazkam nusileisti nes kitaip niekad musiau kompromisu ir nebus....bet abu tokie baisus kad nenusileidziam 😃

17. Nov 2010, 16:53

joa pakvieciau ten as 😀

17. Nov 2010, 16:49

Deimante zinoma nenoriu

17. Nov 2010, 16:38

air mano draugai artimiausi kurie pazysta musu seima sako kad mano vyras normalus,bet jis silta,mylinti zmona vaika vaidina tik prie draugu....visi ji mato tik geruti,o mane mano kaip kokia blogiete nes tipo as meluoju pasokodama kad jis su vaiku nezaidzia nors kai jie ateiona mato visai kita vaizda!

17. Nov 2010, 16:36

bet zinau sunku patarti nes is salies matyti visai kitaip (na is to kiek papasakoji,is arciau nepazistu jusu seimos) o kaip is tikro yra,tiktai jus tai matote,zinote,todel patarti galima viena,bet kas is to jei seimoje dedasi kiti dalykai

17. Nov 2010, 16:35

Deimante as kalbu apie demesi nakti ne tik lovos santykiuose! man patinka net kai jis su manim snekasi vakare sededamas prie kompo! ir tai jau pliusas del to nepykstu! man to pakanka....bet vaikui kad nerodo demesio tai visai nepatinka! as nesakau kad visai jis jam nerodo demesio,zinoma buna kasdien jam burbulus papucia,uzmikdo,nuprausia,bet noretusi daugiau! noretusi kad gryzes nepultu prie pc pirma o pirma su vaiku begtu zaisti! paklaustu kaip sekesi jam per diena ka nuveike ir t,t

17. Nov 2010, 16:34

hmmmn,noriu FB prisireginti bet kasko cia ta registracijos knopke neveikia rrrrr

17. Nov 2010, 16:33

Ievukas man gera gauti jusu patarimus!

ne karta esam sedeja ir kiekviena beda atskirai aptarineja,issakem savo nuomones o tada kaiop sakant pliusus minusus deliojom,....ir beda isspresta...bet tai truko trumpai,.. :/ kaip visad

kaskas kasko kaskuris kaskuriam nedasako iki galo,na sunku net kalbeti,kaska patarineti

17. Nov 2010, 16:29

Ievukas n kartu jau snekejomes susede viens priesais kita ir aiskinomes taip,issakem viska....bet padeda tik tam kartui :/

17. Nov 2010, 16:28

reikia tik kalbetis,butu geriausia susesti prie stalo ir viska viens kitam isklot,prisiverst kalbeti,pasipasakoti,nebijoti pasakyti viena ar kita,tik tada bus aiksu kas negerai seimoje darosi,kur problemos slypi