Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

26. Nov 2010, 11:29

as visa nestuma pienlige sirgau :/ jau bjkauresnes ligos nesu maciusi!!!!!!!fuuu!

26. Nov 2010, 11:29

Beja Deimante as tai kiaule 😃 tiksliau parselis 😃 kai buvai sveciuos pasidejau pyraga savo pacios kepta per gimtadieni ant skalbenkes,o kai tu atejai pamirsau ji padeti,tik isejau nuejau i virtuve ir pamaciau 😃 tai sakes kaip erzinausi :/

26. Nov 2010, 11:28

as nesu nieko girdejusi apie tai...bet va kai pasake man tai biski persigandau,..bet po atsakymo sake viskas gerai 😀

26. Nov 2010, 11:27

gali but.....

26. Nov 2010, 11:24

gerai kad man nepatvirtino sios ligos..............................

26. Nov 2010, 11:24

Endometriozė – tai liga, kuria susergama, kai panašus į gimdos gleivinę audinys atsiranda ir veša už gimdos ertmės ribų. Tai antra pagal dažnį ginekologinė patologija, diagnozuojama net iki 10% vaisingo amžiaus moterims ir sukelianti nevaisingumą, vėžį bei vidinius kraujavimus...

26. Nov 2010, 11:22

va ka reiskia kai eini privaciai arba eini bent pas gera nuosirdzia gydytoja kuri ismano savo darba! o ne taip kaip mano gine sako lauk pavasario tada tirsimes ir nemate nei rauksliu nei endriometirozes neitare! viskas jai tipo ten grazu svaru

26. Nov 2010, 11:21

Deimante mano gine(ne privati) tai ir nieko nesake nieko nemate! o kai privaciai nuejau ilgai ir nuodugniai ziurejo,viska iki smulkmenu paaiskino ir isrode,dar vienu metu endriomiteroze ar kazkas panasaus itare,bet po tepinelio pasake kad viskas gerai nieko ner 😀

26. Nov 2010, 11:20

Aha sepeciai abu😃

26. Nov 2010, 11:16

mes tai kai pirkom suni jau jis buvo vardu MODĖ (mergaite) tai ir palikom toki varda,nes jkei kada sugalsim vesti i paroda tai reik kad vadintum ji tokiu vardu koks suns pase 😀

26. Nov 2010, 11:14

Nu mano vyro vardas modestas,bet mes visi mode vadinam😃

26. Nov 2010, 11:13

mano drauge kuri neturi dar ne vieno leliaus jau metai bando su vyru ir nieko :/ jos mama ligoninej dirba tai sake neseniai hoprmonus jau tyresi...bet viskas gerai..sake pavasari jau labai rimtai ir giliai tirsis 😀 labai mat nori jie leliuko 😀 as tai jau zengiau pirma zingsi buvau privaciai pas gine,tyriausi...zinoma daug sumokejau bet bent gavau tikslius nurodymus ka toliau daryti 😀 sake papdes man susilaukti antro leliukoo mat kazkokios rauksles gimdoj ar kas ten,sake man reikia antro nestumo ir gimdymo kad viskas issivalytu,bet tai netrukdo pastojimui,db reik sulaukti mm ir 4-a ciklo diena eisiu darytis hormonu tyrimu,ims krauja...o tada 21-a ciklo diena eisiu progesterona darytis...ir po to vel pas gine eisiu ir tada ji pasakys man atsakymus....tikiuosi viskas bus ciki 😀 beliks tik laukimas!

26. Nov 2010, 11:10

Galvojau kad tu mano vyra isimylejai deimante?😃 pirma eilute kai perskaiciau...

26. Nov 2010, 11:08

😃 nu jo tada jau meilinaisi! ir tave ji "pamylejo" ka vyras sake kai gryzai plaukuota?! 😃 atpazino tave?! nesake koks cia suniukas gryzo?! 😃

26. Nov 2010, 11:08

Negalvok apie blogiausia,bet va pasitikrinsi ir viskas bus aisku,bus tada ramuma...Aisku susimatykit mergytes,prasiblaskysit ir bereikalingu minciu bus maziau😉

26. Nov 2010, 11:06

Elita isvis lb judrus, "protingas" suo 😃 tik va mode biski kvaila nors man ji patinka tuom kad bent klauso manes 😀 ir nesiepia dantu man 😃

26. Nov 2010, 11:05

maniau snd pas dantiste nuleksiu viska,nes nervas nenumire dar skaud danti...i viska reaguoja,bet pasukau dantistei sako snd nelb gera diena daug zmoniu :/ paprase pakenteti iki pirmadienio minimum :/ nors man talonas gruodzio 2dienai :/ pradesiu musiau badauti 😃 kad tik skausmo nejausciau 😃

26. Nov 2010, 11:03

nesitikejau kad sutiksi vel pas mane 😃 galvojau gal netycia nepatiko..dar tie sunys lendantys :/ uchhhhhhh

26. Nov 2010, 10:58

beja Deimante atlek i svecius vel 😉 arb galim kad ir megoj susitikti,jei netraukia pas mane namie 😀 man liudna vienai ,norisi veiksmo! gaila Ievuks taip ir neatvaziuos sia savaite i LT

26. Nov 2010, 10:57

O kas yra tavo svogerio zmonai? Gal vis del to nueik pasitikrinti,dar tuo labiau kai ne vienai ta reikia darti..Pasirysk gal?

26. Nov 2010, 10:56

Deimante MK nekaltas kad nepastoji,nepalik jo 😉 beja laikykis del svogerio zmonos 😘 🤗 as va laukiu vis dar mm 😃 kai sulauksiu eisiu issitirsiu hormonus ir bus matyt kas toliau 😉 vyliuosi per ateinancius kitus metus pastosiu 😛 😃

26. Nov 2010, 10:56

Labukas.Deimante nepalik musu?!☹

26. Nov 2010, 10:40

Deimante zinoma ateis si svente ir i musu kiema 😛 kitaip ir buti negali 😉

23. Nov 2010, 14:27

Deimante kaip pavadinsi taip nepagadinsi 😃

22. Nov 2010, 22:51

negi praleis proga pabandyti?! 😃

22. Nov 2010, 22:51

ji taip ir darys 😃

22. Nov 2010, 22:43

tai deimante ciupk ryt jauti uz rago 😃

22. Nov 2010, 21:18

man tai labai smalsu kaip ten tirol su ta 5 diena po mmmm 😀 kazkur dingo, neprasinesa ☹ mes tai irgi isnaudojom ta dienike, tai dabar bus matyt 😃

22. Nov 2010, 17:37

sveikos merginos 😀 na kaip jus po savaitgalio? kaip Ineta gimtadienis praejo jums? 😀

20. Nov 2010, 23:56

susirasom per skype man ten patogiau cia lb string