Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
as visa nestuma pienlige sirgau :/ jau bjkauresnes ligos nesu maciusi!!!!!!!fuuu!
Beja Deimante as tai kiaule 😃 tiksliau parselis 😃 kai buvai sveciuos pasidejau pyraga savo pacios kepta per gimtadieni ant skalbenkes,o kai tu atejai pamirsau ji padeti,tik isejau nuejau i virtuve ir pamaciau 😃 tai sakes kaip erzinausi :/
as nesu nieko girdejusi apie tai...bet va kai pasake man tai biski persigandau,..bet po atsakymo sake viskas gerai 😀
gali but.....
gerai kad man nepatvirtino sios ligos..............................
Endometriozė – tai liga, kuria susergama, kai panašus į gimdos gleivinę audinys atsiranda ir veša už gimdos ertmės ribų. Tai antra pagal dažnį ginekologinė patologija, diagnozuojama net iki 10% vaisingo amžiaus moterims ir sukelianti nevaisingumą, vėžį bei vidinius kraujavimus...
va ka reiskia kai eini privaciai arba eini bent pas gera nuosirdzia gydytoja kuri ismano savo darba! o ne taip kaip mano gine sako lauk pavasario tada tirsimes ir nemate nei rauksliu nei endriometirozes neitare! viskas jai tipo ten grazu svaru
Deimante mano gine(ne privati) tai ir nieko nesake nieko nemate! o kai privaciai nuejau ilgai ir nuodugniai ziurejo,viska iki smulkmenu paaiskino ir isrode,dar vienu metu endriomiteroze ar kazkas panasaus itare,bet po tepinelio pasake kad viskas gerai nieko ner 😀
Aha sepeciai abu😃
mes tai kai pirkom suni jau jis buvo vardu MODĖ (mergaite) tai ir palikom toki varda,nes jkei kada sugalsim vesti i paroda tai reik kad vadintum ji tokiu vardu koks suns pase 😀
Nu mano vyro vardas modestas,bet mes visi mode vadinam😃
mano drauge kuri neturi dar ne vieno leliaus jau metai bando su vyru ir nieko :/ jos mama ligoninej dirba tai sake neseniai hoprmonus jau tyresi...bet viskas gerai..sake pavasari jau labai rimtai ir giliai tirsis 😀 labai mat nori jie leliuko 😀 as tai jau zengiau pirma zingsi buvau privaciai pas gine,tyriausi...zinoma daug sumokejau bet bent gavau tikslius nurodymus ka toliau daryti 😀 sake papdes man susilaukti antro leliukoo mat kazkokios rauksles gimdoj ar kas ten,sake man reikia antro nestumo ir gimdymo kad viskas issivalytu,bet tai netrukdo pastojimui,db reik sulaukti mm ir 4-a ciklo diena eisiu darytis hormonu tyrimu,ims krauja...o tada 21-a ciklo diena eisiu progesterona darytis...ir po to vel pas gine eisiu ir tada ji pasakys man atsakymus....tikiuosi viskas bus ciki 😀 beliks tik laukimas!
Galvojau kad tu mano vyra isimylejai deimante?😃 pirma eilute kai perskaiciau...
😃 nu jo tada jau meilinaisi! ir tave ji "pamylejo" ka vyras sake kai gryzai plaukuota?! 😃 atpazino tave?! nesake koks cia suniukas gryzo?! 😃
Negalvok apie blogiausia,bet va pasitikrinsi ir viskas bus aisku,bus tada ramuma...Aisku susimatykit mergytes,prasiblaskysit ir bereikalingu minciu bus maziau😉
Elita isvis lb judrus, "protingas" suo 😃 tik va mode biski kvaila nors man ji patinka tuom kad bent klauso manes 😀 ir nesiepia dantu man 😃
maniau snd pas dantiste nuleksiu viska,nes nervas nenumire dar skaud danti...i viska reaguoja,bet pasukau dantistei sako snd nelb gera diena daug zmoniu :/ paprase pakenteti iki pirmadienio minimum :/ nors man talonas gruodzio 2dienai :/ pradesiu musiau badauti 😃 kad tik skausmo nejausciau 😃
nesitikejau kad sutiksi vel pas mane 😃 galvojau gal netycia nepatiko..dar tie sunys lendantys :/ uchhhhhhh
beja Deimante atlek i svecius vel 😉 arb galim kad ir megoj susitikti,jei netraukia pas mane namie 😀 man liudna vienai ,norisi veiksmo! gaila Ievuks taip ir neatvaziuos sia savaite i LT
O kas yra tavo svogerio zmonai? Gal vis del to nueik pasitikrinti,dar tuo labiau kai ne vienai ta reikia darti..Pasirysk gal?
Deimante MK nekaltas kad nepastoji,nepalik jo 😉 beja laikykis del svogerio zmonos 😘 🤗 as va laukiu vis dar mm 😃 kai sulauksiu eisiu issitirsiu hormonus ir bus matyt kas toliau 😉 vyliuosi per ateinancius kitus metus pastosiu 😛 😃
Labukas.Deimante nepalik musu?!☹
Deimante zinoma ateis si svente ir i musu kiema 😛 kitaip ir buti negali 😉
Deimante kaip pavadinsi taip nepagadinsi 😃
negi praleis proga pabandyti?! 😃
ji taip ir darys 😃
tai deimante ciupk ryt jauti uz rago 😃
man tai labai smalsu kaip ten tirol su ta 5 diena po mmmm 😀 kazkur dingo, neprasinesa ☹ mes tai irgi isnaudojom ta dienike, tai dabar bus matyt 😃
sveikos merginos 😀 na kaip jus po savaitgalio? kaip Ineta gimtadienis praejo jums? 😀
susirasom per skype man ten patogiau cia lb string