Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
ne gali but nebent is skausmo 😀 nes pykino tada kai skaudejo pilvo apacia 😀
nevisad 😀
del mm turbut artejanciu pykina del ko dar :/
nu va vos ne vos mazius luzo :/ maniau nebelus....man taip pilvo apacia skauda ir taip slyksciai pykina ☹ musiau sianakt sulauksiu savo barsciu 😃
blem kaip gera kai pries nakti anyta paskambina ir sugadina nuotaika!
paciam puslapy nieko naudingo :/ pagal skaicius visokius neskiriu kuris ten tas greuitasis traukinys
Deimante reiktu sakau gal pasidometi kaip su tuo traukiniu?! :/ girdejau kad jis dviaukstis...jei neklystu,tai sakau gal idomu butu vaziuoti antram traukinio aukste tik idomu ar reikia papildomos kokios registracijos :/ ar lengvai vietas gausis ir kelinta vakl vaziuosim ?!
ka cia rodysiu jei ner ko rodyt dar 😀 nebaigti,dar reikia dabaigti ir nudazyti 😀
keistai tau cia Deimante vos pusantros dienos :/
kokius angeliukus? 😀
dariau angeliukus ir pritrukau kliju :;/ sedziu db be darbo ir liudziu vel 😃
😃
nusvilusios namu seimininkes 😃
tu saunuole isties neturiu zodziu!
zuikio gimtadieniui tik spintu ir sekciju nevalysiu 😃 nematau tikslo 😃 tik kai tokie gero orai mastau kad gal reik ryt langus nusivalyti :/
ai tai generaline tvarka darysiu sestadieni,sekmadieni,nes zuikio gimtadienis sekmadieni po pietu...o kaledine tvarka darysiu gruodzio menesi kai sveisiu sienas,tada visa sekcija,visa rubu spinta,ir t.t 😀
na begu as,reikia i miesta nuvaziuosti,lyja sliapia tai vel man baisu su masina varyt,bet reikia,kelis daigtus nupirkt remantuojamam butuj,tai susipaisysime veliau 😀
😃 man ir buna sunku pradeti nuo ko tvarkytis,tai dazniausiai pradedu nuo sveciu ir biro kambariu o paskuj suku galva kur vel kibti 😃
o as paie genereline tik pasvajoti galiu,nes rankos nekyla kad ir kaip 😃 gnes genereliniai visam namuj uztrunka ne viena diena,tai todel ir neprisiverciu 😃
saunuole tu Deimante!
o gi rimtai greit maziuko gimtadienis 😀 mmmm kaip smagu 😀
Ievukas as sunkiai uzmigau kaiop visad nes juk pietu miegu 😃 bet seip normaliai naktele....ryt jau eisiu zuikiui torta uzsakysiu 😀 mm taip laukiu...
laba diena 😀 na kaip pas jus? 😀 as tragiskai siandien jauciuosi,puse nakties nei man nei vyruj uzmigt nejo,veliau kosmarai sapnavosi nu zodziu baisiai,rytasmokykla,lyja slapia fuu.nuotaikos tai 0 pas mane
Deimante jei liudesi rasyk per skype 😃 is cia atsijungsiu tiksliau neatsijungsiu o nesedesiu siam puslapy 😀
Deimante jei liudesi rasyk per skype 😃 is cia atsijungsiu tiksliau neatsijungsiu o nesedesiu siam puslapy 😀
Ievukas tau taipogi gero vakarelio 😉 na zinoma kad nenaktinesim mes 😛 mes ir zmones 😛
katik isgeriau tas paskutinio s skonio tabletes 😥 jau tokios slykscios :/ vyras sake taip greit jas isgeria kad nespeja pajust nei skonio nei kvapo o as viska pajuntu ☹ taip slyksciai man jos rynasi :/
na ka mamukai as jau begu sausainiu kramsnoti 😃 gero vakaro jums ir ilgai nevaiduokliaukist cia,eikit pasiilseti geriau 😀 labos 😀
😃 nesimaivyk
😃 nesimaivyk