Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
as jau po siuksliu 3 isnesimo :. o kitoj rankoj sunys vedziojosi 😃
😃 negi as galiu ir moku erzint?!!!!nemeluok tik! 😃
kas nors nepatinka?
agha 😛
na manau reik begt sunu bent issivest 😃 o tada visam tavo 😃 beja nusipirkau snd nerealiai nerealiai nerealiai kvapnios sveriamos arbatos....ale kvapas pasakiskas,vaisine ji,bet kvapas gundo belekaip,visa virtuve kvepia,kai grysiu uzsitaisysiu 😛 o tau be pirmadienio neduosiu 😛
pamatysi 😛
Deimante ryt torto jums paliksiu bet ne duok Dieve neateisit pirmadieni i svecius arbatelei!!!!!!!! 😃
mane uzkni... Mato mikdyms po walanda
oki rimtai begu jau 😃 tuoj grysiu ir tau uz ta nekvietima oi duosiu pylos!
galvok jau tema 😃
gerai begu jau mikdyti,vyliuosi jis pavarges ir greit lus 😃
ne tik laike pasiklydau 😃 beja juokavau 😉
sugalvojau sprendima kad butu gerai tau ir man 😃 dw atvaryk i svecius arbatai 😉 😃 as tvarkysiuosi o tu galesi arbatele gerti ir plepeti 😃
seip reiktu wc issivalyt,vonia,ir dujne issisveist bet jei gera tema uzvesi pazadu viska atidet rytojui 😃 nors rytojui ir taip n darbu o laiko 0 😃
😃
as tuoj galesiu 😉 vaika pamaitint baigiu uzmikdysiu ir tipo laisva busiu 😉 😃
hmm jei neklystu tai tik mes Deimante cia belekiek jau ilgai uzsilikusios 😃 Ievukas trumpiau 😀
iskeliaves jau savaite laiko 😀 bet pries iskeliaujant spejom pazaist 😛 bet vistiek nededu ne biski vilciu nes jei pilva skaud zn mm bus 😀 na niekis lauksim grystant 😀 gal kuciu naktis stebuklinga?! 😃
😃 na va nera jo tai aiksu,ka cia prisvajosi daug, o jis dabar namie ar iskeleves?
mano vyro ner ir rami 😛
as ir sakiau po savojo vaiduokliuko kad jau dabar neimsiu i galva,bet kur tau... 😃 kaip kirminas tas noras pas mane,ir i smegenis ilindes 😃 😃
o kas per isdaigos? ka as jau praleidau?
man nebespaudz po spalio men isdaigu 😃 isvis nebeimu i galva...gana!
matyt cia mums jau tas noras smegenis paudzia 😃
uhhhh saunuole tu Ineta! 😀
juokingai cia tu susapnavai 😃
Ievuk jau plusu db.kabinu svarias uzuolaidas dulkes nuo spintos virsaus valau ir t.t 😀
aij zinokit ir as bludiju su tais leliukais, sapnavau preita savaite, kad dukryte pagimdziau ir parnesiau kitam vyrui ja, o saviskiui pasakiau, nu jei nori gali ir tau padaryti 😃 kazkokios nesamones 😀
o na jo jau ryt maziuko svente 😀 bus darbelio tau 😀
nu zinok va uzplaukia mums 😃 vyras tai isvis kaskaip neima i galva per daug,va tik as cia stresuoju 😃 nors ir man vis lengviau darosi 😀 is pradziu keistai jauciausi kai nepavygdavo,o dabar vis ramiau kai nera rezultatu