Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Airiai dare tyrimus ir net nepasake ,kad ant inksu vos ne infekcija eina man
Olenka as irgi pririnkau svorio bet man netikrina airiai😀
Sveikutes,del gliukozes,tai turiu padidejusi,reikejo vykti i Kauno klinikas,isdave toki aparaciuka maza ir turiu pastovei ji tikrintis,norma yra no 3,5 iki 5,5
jo reikia pasitikrinti del svorio,nes svoris didelis mano ☹ po pirmo pas mane liko 15kg 😃
Sveikos, as kazkur turiu tuos skaicius gliukozes uzsirasius,nes man reikejo knygele pildyt.
Tu uk? Ir tau tikrins? Cia airijoi netikrina. As lietuviu klinikoi pasiprasiau , kad tikrintu.😀
o man cukru tikrinti 1lapkricio
Man pirmadieni gliukoze gert. Koks skaicius gerai, o koks jau blogai?😀
Olenka. Na tada galiu pasakyt saunuole. Kad jemei ir nukirtai santykius . Nes daug moteru kencia visa gyvenima ir tempe sau ant.kupros tuos alkoholikus. Givrnime turiu tokia patirti tai sakiau saviskiui jai tfu tfu tapsi pyjoku mesiu, jai ir mylesiu
as zinau kad Zivilei pasiseks,nes jau viena maziuka turi tures ir kita 😀 Sandra aj ilga istorija su vyru alkogliku,kuris nenorejo vazioti i uzsieni dirbti,ir is vis pastoroju metu nenorejo dirbti.
Zivile , o vat gali but. Gal bus organizmui stresas. Kazkas tokio " aha nepastojai db va operacija bus " isigas ir sast. Buna jug taip. Mes va juk jai buciau nepastojus butume pradeja tikrintis rimtai. Vyra ir mane. Nu ir ka sast pastojom. O visa men abu nervinomes , kad ojai neivaisingas kuris nors ir tttt.
neradau, pasakok jeigu neslepi 😃
radai?ar is naujo pasakoti?😃
olenka bent negaliu pasakyti - isdykele tu 😃 aisku sveikintina kai zmogus gyvenima keicia jei blogai ..oi einu ieskoti tavo posto del ko issiskyret 😃 atleisk as jau tokia smalsi bobule 😃
oj pas mane tiek jau tu nelaimingu kartu buvo,kad as viska dabar palikau dievo valiai.jeigu lemta maziukas gims,bet as manau kad sitas tikrai gims,jauciu taip.jau netgi varda sugalvojau jam
kad ner nuotaikos paskutiniu metu,nes jau buciau siuo metubesupanti savo leliuka...o va dabar tik planuojam...bet nelabai kas gaunasi...☹
o ko taip liudnai?
oi man dar teks padirbeti ir palaukti kol galesiu pagadinti nt
sveikos 😀 kaip sekasi?kas geresnio?gal jau kas mus pradziugins jau su teigiamais tstukais?
Zivile, kaip tavo reikaliukai?
Pas mus planuotas. Antra taip pat planuosim bet jai gausis netycia nesupyksim ..😃
nu nu nesakyk 😀 pas mane jug netyciukas,atrodo skaiciavome,saugojomes,o va tau 😃 vienas kartas nesisaugojom ir ale tau II 😃
Netyciukai ant senatves, kai pampersu pasiilgsim😃 o kolkas dar ju neatsikratem...
nu tada metas ntyciukui 😃
planu ir man uzteks 😀 jauna esu, nebeplanuosiu...paliksiu trecia - netyciukui 😃 kitaip sakant nespjaunu 😀
reali jei kad cia as uzsukau jau meti itarimus kad planuoju tai ta pati galiu apie tave pasakyti 😃
As tai ne😀 man planavimu gana
reali o tu?
Sandraxa, deimante bene po trecia planuojat?😃
jo jau kitas 😃 beto sndn buvau pasimatime su mziuku,klausemes sirdutes 😃 3 karrtus midwife jo ieskojo,atrodo rado maziuka,o jisai pabega neleidzia paklausyti sirdutes 😃