Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Na taip..bet poto suoprato ,.kad lelius apsparde. Bet del judesiu tai rimtai. Ranka padeda ir lelius nurimsta.
Tai kad vyrams kazkaip viskas kitaip atrodo 😃
Kai idomiai vyras padesa ranka ant pilvo lelius nurimsta. Tik du kartus yra pajutes spyri. Karta silpna..o vakar stipru net pagalvojo, kad specealei judinu pilva😃
Man ginekologas profesorius pasake..9kg normaliai. Visa kita tau ant kuno lieka.. ni vienu zodziu jai nebestresuoju jau prazliimbiau visa pradzia. Numesiu as ta svori.
Man gine is karto pasitarusi su seimos gydytoja israse siuntima rimciau issitirti. Joms ir pacioms buvo neramu kodel taip staigiai viskas sukilo. Kokie jus jau dideli 😀 Mes tai antradieni eisime echoskopo darytis,ziures sprando stori. 😀 O del svorio kaip bus taip.
Normalu priaugti yra tarp 12 ir 15 kg bent jau kiek as zinau 😀
Dar mazyciai jus. Bet gliukoze bent kai raso tai daro nuo 24-28sav. Mum jau 25sav pirmadieni.😀
Na kai pasako.kad normalu tik 9kg priaugt , o toliau nenormalu. Ir gine sako per daug. Bet esu mazai ka sutikus , kad mazai priaugtu.
Ner ko stresuot del svorio nestumo metu, juk ne siaip jis auga 😀
Dar mums nera labai daug,13 savaiteliu 5 dienos. Jauciu,kai nueisiu tai tikrai jau bumbes,nes paskutini syki jau nepatenkinta liko..
Kristina* o kiek savaiteliu jums?😀
Kristina* gal krenta nes maista reguliuoji. Iki to juk neregulevai . Visalaik.mityba pakoregavus svoris krinta😀. As daug priaugau. Net neklauskytnesakysiu. Bet man tai kaip peilis i pasirdzius. Nieko teks mest vel
man iki 20 savaites nei gramas nepriaugo, irgi istisai daktare bumbedavo 😀
Paskutiniu metu man svoris kaip tik krenta..Nezinau ka pasakis gydytoja,kai dabar nueisiu pas ja..
Harpija, visom tikrai skirtingai, as iki to testo gal puse kilo tik priaugus buvau, viso nestumo metu tik 10 kg priaugau, o vaikas virs 5 kg svere, nors 32 savaite kai dare eko, dar buvo normalaus svorio, kaip ir priklauso 😀
Kiekvienai skirtingai viskas. Kaip Deivuke rase,jai po gliukozes net iki 10 uzkilo,o man virs 7. Cia daug visokiu niuansu gaunasi su juo.
Na skaiciau jai pati svorio daug priaugi ir jai vaikas didesnio svorio yra galimybe. Na bet nevisom tai pritaikoma aisku😀
Nebutinai vaikas turi buti didesnis, maniskis buvo toks koks reikia, o cukrus uzkilo iki 10 po gliukozes, paskui 2 savaites stebejau cukru, niekad auskciau 7 nebuvo pakile, tai teliko prisiziureti maista, bet vistiek skaitesi, kad as ji turiu, o po nestuo vel viskas gerai
A tai saunu,kad galima reguliuot. Tfu tfu tikiuos viskas ok bus .
Is vis nieko nesijaute. Viska normaliai valgydavau ir t.t. Kai nuejau pas gydytoja,ji nusiunte pasidaryti kraujo tyrima,ir tada suzinojau,kad jis man padidejas. O po tyrimo dar visa savaite vaiksciojau jo tirtis,po to nutareme,kad siuncia i Kauna,kad butu ramiau del vaikucio. Ziuri ka valgai dabar ir gerai viskas 😀
Na jai man kazka pasakys tai ir as jau prisiziuresiu. O tau jautesi kazkas , kad negerai?
Sako turi tikrint kai seimoi kas dieabetu serga..mano mama turi diebeta, nanestipru ten tik pasireguliuoja ka valgo ir pastoviai stebi kaip tas cukrus. Bet vistiek dieabetas . Na bet vistiek airiai netikrina .
Cia tos diabetas labai nuo maisto priklauso,kaip aiskino gydytojai. Kai nesilaukiau man su cukrumi viskas gerai buvo. O kai pastoviau ir prasidejo beda su juo. Tai dabar tenka ziureti ka valgau ir per diena kelis sykius patuotis cukraus kieki kraujyje. kaip juokiames su vyru,turi atsisakyti visko kas skaniausia.. Po gimdymo dazniausiai viskas atsistato i savo vietas,tik sis laikotarpis sudetingesnis yra,nes atsizvelgi jau nebe vien i tai,kad esi viena,o kad jau reikia galvoti ir rupintis uz du.
Nu as tikiuos normos. Sako jai lelius per didelis na pagal savaites didesnis nei turi but . Tada itaria diabeta nesciuju. Bet mano mazylis tokio kokio turi dydzio.
Tai ziurint dar kokie tie didesni gaunasi skaiciai. Bet jau jei neiseina ju smazinti tai ir negerai yra vaikuciui. O tada prasideda visokios bedos,geriausia,kad jie butu normoje.
Mano vyriokas jau lovyte sudejo neistvere. Bet nezinau kaip cia ja pastacius. Dabar kai pastate sale lovos tai kazkaip nei penki nei desim.vis balda gaunas ismetyti per viaur. Ta lovyte priesais duris kazkaip nelabai ta mintis bei spintos dauzos i ja . Normaliai i spinta negalima ilyst. Nzn kaip cia perkonstruot.
Na suznosiu pirmadieni tuos skaiciukus. 😀
As ir matavausi cukru, nesciai biski didesni skaiciukai galimi 😀
Man pusleja arba ant inkstu jau ena. Nes gimda pasedus . Tai biuliteni vel
Nes dabar aiskinsis nuo tos infekcijos ar nuo darbo pasedo. Tai va vel lovoi. Tai bent galiu vaiksciot tik nesedet.
As turejau infekcija,bet tokia baisia,kad slaunu vidine puse isbere,nieztejo,vos ne zaizdos buvo. Pasakiau gydytojui tai net neziurejo,tik slapime rado infekcija ir israse antibiotiku. Sake per savaite praeis. Po savaites pas kita gydytoja nuejau vel infekcija,sako praeis per savaite ir vel antibiotikus irase. Man tiek niezedavo,kad negalejau nesikasyt,plaudavaus,ko tik nedariau nepadejo. Kai nuejau i gimdykla pradejo ruost cezariui pamate kojas,bet nieko nesake ir praejo po gimdymo.is ligonines isleido po 3dienu jau ant koju buvo praeje sasai ir niezulys