Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

15. Oct 2013, 13:57 Deivukė

Jai nuo zmoniu priklausytu bausme. Daug linciuotu butu. :/

15. Oct 2013, 13:50

As nescia bet dar planuoju. Noriu dideles seimos . Tikiuis nuomonr nepasikeis po gimdimo.

15. Oct 2013, 12:05

Tvarkos čia trūksta.štiš visos iš čia kurios neplanuojat leliuku 😃

15. Oct 2013, 12:03

Baisu,kur žiūri puslapio redaktorė?

15. Oct 2013, 12:02

Baisu,kur žiūri puslapio redaktorė?

15. Oct 2013, 12:00 olenka

Kaip Olenka tavo sveikata? Jau jauti leliuko judesiukus? Gal jau žynai ko laukiesi 😀 ?

15. Oct 2013, 11:13 olenka

👍

15. Oct 2013, 11:09

mamukai break,gana tersti tema!

15. Oct 2013, 10:57

Jeigu teismo sprendimai priklausytu nuo paprastu zmoniu o ne nuo teiseju.....

15. Oct 2013, 10:52 Deivukė

As tos teismo istorijos negaliu pasakot. Bet ka galiu pasakyt , kodel jis nesedi. O tik isgrudo is darbo. Nes as pasakiau , kad nereik jo taio baus nes turi du vaikus ir tik jis islaiko juos. Daba va 5kid tures. Tai jis su rasyisku pasizadejimu. Nesiartint prie musu ir net nekalbet su mumis

15. Oct 2013, 10:50 Ugnyciukas

Airiai didziausi rasistai cia. O labiausiai anglu nekencia oboze kaip. Onkoks ragas buvo kai atsiunte vadovaut angla restoranui. Uzsiputoje visi buvo.

15. Oct 2013, 10:48

Teisme pasakojo ta merga. Na sakau yra yrodyta . Jis pereidinejo psishologine patikra yra yrodyta. Na as negaliu net pasakot isties . O seip is ju nesidergiu. Jie su manim bekekaip elges. As darbe nesugebu atsiresy nes nespejus pasakytasizliumbiu. Bet va si kart aire pamacius apgine. As tik cia sakau kaip.man jie daede . Ten as nieko nesakau. Nes as darbe niekam nesakau nieko. Ne mano mados. Bet va kad as sutariu su bosais ir savininkais darbe . Apskritai su visais tai va tie keli diedai ant manes uzsedo .
Ne man perspejimus raso, o jam. Nes du kart nesuprato jog pas mane rizikingas nestumas ir negaliu as saldytuvu tampyt. Ar tu pramoniniu orkaiciu

15. Oct 2013, 10:31

Ar tu matei kad sumuse? Toka vaizdas, kad tau bele sneket juockis ta juockis ana ir t.t, sakau kai tave sulups tada eik ir lok, o dabar sneki bele, kad sneket

15. Oct 2013, 10:28

Nenormali ko gero esi tik tu, es kaip pasake ko lendi kur taves nieks nepraso, vat kai tave sumus galesi kliedet kas sveikas, o kas ne, jei pati issidirbineji, tai ir prie taves kimba, atsok tu nuo tos temos apie kitataucius, nes tikrai atrodo, kad tik tau tos problemos kyla, nesi pasaulio bamba, nepatinka, keisk darba, nes matau poziurio jau nepakeisi, taip ir liksi be draugiu o tik su vyru pasonej

15. Oct 2013, 10:27

Niko cia airijoi nepasako. Seip cia su juodziais nlb graziai elges. Cia labai rasistinis krastas.
Del musimu ir jis gyres ir jo draugai kur gyvena su juo.
Man vien uztenka., kad jis seksualinis priekabiautojas. O jis viena panike darbe sumuses buvo uztai , kad ji atsake.jam

15. Oct 2013, 10:24

Nrzinau kaip jus moteriskes manot..bet jai nemanot , kad vyras kuris priekabiauja prie kitu , musa moteri ir mazud vaikus yrs ne demonas. Ir normalus . Na ka as zinau tada jus nenormalios.
Man moteris kuris taikstos su tuo , kad kazkoks nesveikas vyras ja musa ir ziuri kaip musa jos vaikus yra na nenormali. As matyciau , kad mano vaika musa , as uz save neaatsakyciau

15. Oct 2013, 10:22 harpija1

O tau sake jo zmona ar vaikai,kad juos musa? Juk buna vyru,kurie pasirodyt nori ir pasakoja nebutus dalykus. Jei ta moteris guvena su juo,vadinasi jai gerai,o jei jie tiek vaiku turi vadinasi nori ju,juk pilna apsaugos priemoniu,net nemolamai ju gauti galima,o ta po gimdymo visad pasako gydytojai tiek airijoj tiek uk

15. Oct 2013, 10:21 zivile g.-b.

Del manes dabar isvis susipriesines restoranas. Kaip sakant negrai padariau , kad nepaklusau. Bet na nesiruosiu del durniaus prarast vaika.
O as seip apskritai labai pikta pasidarius. Vyras ragana vadina. Filtras dingo tarp burnos ir galvos visiskai.

15. Oct 2013, 10:18 Ugnyciukas

Nu as nzn is kokkio as pasaulio. Bet jai musa ir ir vaikus manau negeras vyras

15. Oct 2013, 10:17

sveikos.nu ka mes jau keliaujame link 5 menesiaus 😃 jau mums eina i pabaiga 15savaitele ir neuzilgo laukia musu 16 😃 specialiai virusiukas Zivilei.pfuuuuuuuuuuuuuuu.gal nuo manes pagaus 😃nes mes su ja tiek kartu laukieme ☹

15. Oct 2013, 09:15

Labas rytas. Protingos moterys gyvena savo gyvenima, kvailos ir neisprususios-kisasi i kitu gyvenimus 😉

15. Oct 2013, 09:04

Butent, kitos mamos del vieno maziuko atiduotu viska ka turi, ir kiek kas nori tiek ir gimdo. Tau jis priekabiautojas, o jai jos vyras, kuri jinai myli. Ir tai viskas kas tau turetu rupeti, jau tikrai ne tavo reikalas ar ji 1 vaika turi ar jau 10 gimdys.

15. Oct 2013, 00:10

As du metus is eiles gimdziau ir nemanau,kad blogai. Kad tu manai jog vyras demonas ar koks blogietis nereiskia,kad zmona tai mano. Net jei zmona neina is namu jos reikalas. Lygiai kaip ir jos santykiai su vyru. Galbut ji nori daug vaiku. Juk yra mamu kurios pametinuku nori.

14. Oct 2013, 23:16

As suprantu , gali turet kiek nori. Nu bet as nuo tokio vyro kuris seksualinis prirkabiautojas. Kuris mama ir vaikus musa. Ir dar jam kas met gimdyt. Na jau nr bent as isvis su tokiu demonu nebuciau.

14. Oct 2013, 23:09

mamos jus save girdite?kiekvieno zmogaus teise rinktis kiek vaiku tureti.ir kiek dievas duoda reikia tiek ir priimti,kai kurioms is vis neduoda,o jos labai nori.

14. Oct 2013, 22:51

Beja turiu daba darbe draugeli pakistanieti. Labai protingas. Medicina baiges .Bet dirba padaveju . Na kaip supratau tevai ji verte mokytis , o jis nenori but mediku. Nori filmuose vaidint.

14. Oct 2013, 22:49

Apskritai kazkaip is veido suvaikejus. Vyras sako gal ant 18tempiu😃

14. Oct 2013, 22:47

Juidckis sakiau. Na man juodckis ir indas ir pakistanietis. Nu tamseodzia.
O plaukai ne ant pilvo , o kaip pasakius ant kaktos. Na ant plauku linijos tai yra ji plateja auga nauji plaukai. Besuopratau net bajerio. Vyras gazdina , kad iki kaktos vidurio plauku linija bus. 😃

14. Oct 2013, 20:10 harpija1

Aš nenoriu veltis i ginčus,bet pamenu ta kart sakei kad juodaodis seksualiai prekabiavo o dabar sakai indas.tai bis delto kas toks?
Ant pilvo plaukuotumas dings po gimdymo

14. Oct 2013, 18:48

Pamirsau paklaust. Man idomiai su plaukais. Labai stipriai slinkt pradejo.. o dabar kai plauku linija ant kaktos yra tai dabar plaukai auga matos toks pizikas . Bet tene nebuvo plauku. Idomiai cia kazkaip.