Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

29. Oct 2013, 17:19

Na man lietuve pripaise , kad galiu persileist su baime gyvenom. Dabar jau kelintas daktaras pasake viskas ok gimda vietoi . Jokiu persileidimu. O lietuve. Gimda subliuskus , vaikui vietos maza, vandenu mazai, kraujas blogas, kazkoka.isvis baisenybe vyksta su manim.
Tai va dabar aiksu , kad viskas mum ok. O ji tik pinigus melze. Vyras toks piktas , kad rodos marmuzen tai ginei duotu

29. Oct 2013, 11:50

labas,beto susidure mano drauge su LT daktarais,jau 2savaites pas ja atidaeyta gimda per 2sm,eina saremiai.buvo lygoneneje.pinigu daktarams nedave,namo israse,tai namuose guli kencia ☹ negali pati pagimdyti,tai per pazistamus rado ginekologe kuri paskire planini cezari,bet po savaites tik yra vieta,tai teks vargseliai dar savaite kentieti

28. Oct 2013, 14:35

Na as db vz lietuve gine nusivilus juodai
.manau idiote konkrety. Si karta man labiau airiai patinka.

28. Oct 2013, 11:52

sveikos.Zivile as jug irgi UK dabar.ir patikiek man cia mano nestumo prieziura labiau patinka negu LT.man irgi taip buvo LT su pirmu nestumu,pradjeua kraujoti pas gine nuvaziavau,jinai siedi kabiniete ir zvengia su sesele,as sakau piimsite mane,sako siedek ir lauk,laukiau iki darbo pabaigos.galvojau nukraujosiu.bet jau mazius buvo mires,nesivistantis man buvo,bet kai apziurejo iskviete gritaja,kad nenukraujociau.antras neisnesiotas,trecias irgi neisnesiotas ir mire,tik paskui istyre kame ya problema o taip viska infekcijai verte ☹ dabar sita maziuka labai bijau parasti ☹ tai cia mane priziuri oho ho kaip,kaip LT mokamose klinikose ir kur moketum milionus

28. Oct 2013, 10:34

O gerai zinosim. Oj man sendien gliukoze. Tik 11h musu laiku. O as senai pabudus ir mano skrandis jau praso auku.:/ net galva skaudet pradeda.

28. Oct 2013, 10:23

Yra ir geru ir blogu daktaru. O bolgi isvazevo i airija ir atsidare savo kabinetus. 😃 bet patis airiu daktarainir vaistininkai sako , kad rytu europoi kita gydimo sistema. Jie i daug ka numoja ranka. Man va kaklelis sutrumpejas aj sako nieko baisaus. O lt va jau stebi.
O pvz mano mama ir poliklinikoi ir santariskesia lankos . Isvis dvi skirtingos sistemos.
Cia kaip sakant ant ko uzsoksi. Kaip mano sunenas turi fizine negale. Centro poliklinikoi vaiksciojo sako kurcias ir nieko nepadarysi ir taip 8m vaikas nekalba tik zenklu kalba. Pakliuvo pas kita daktara sako , ant ausu bugneliu renkasi skysciai . Reik.padaryt operacija or prades girdet. Nu va padare ir girdi po biski mokos kalbet. Cia va bank kaip pakliusi

28. Oct 2013, 08:34

nu nebutu lietuviai, visur jiems blogai. Nesuprantu vieno, jei jau cia viskas taip chuj...., tai kokio velnio cia tie LT pilieciai verziasi, juk LT rojaus kampelis, tai tegu ten ir gyvena. Juk nieks ju is LT neistremia...., bet visur jiems blogai, tiek cia, tiek ten

28. Oct 2013, 08:30

nu tu geriau nebenusisnekek, kad ne uzsiregistravimo GP nepriima. Aisku, ta pacia sekunde kad ir nepriims, bet tikrai nieks neistumia lauk, busi ir patikrinta, ir apziureta

28. Oct 2013, 08:28

o tu zivile kada nors esi susidurusi su UK gydytojais? Man atrodo apie, kad neva kisa tik paracetamoli, kalba tik tie zmones, kurie nera net susidure su gydytojais, ale girdejau kazkur bobuliu pletkus. Kiek kartu lankiausi ir pati pas gydytoju, ir vaikus vedusi, nu ne karto nepasiule paracetamolio. Cia nenusivyliau ne karto gydytoju prieziura, tik didziausi ivertinimai!!! Gaila, ko negaliu pasakyt apie gudutojus LT!!! Jei LT gyvendama ir budama 7 men nescia kraujavau, nuejau pas ginekologe Dargiene (cia Klaipedoje ), tai pas ja eilej pralaukiau 3 val, o iejusi i kabineta, labai grazioj formoj buvau isprasyta lauk, nes neva nebuvau uzsiregistravusi, net nepatikrino!!!!! Tai kad sioj vietoj nuomones issiskiria.

27. Oct 2013, 22:29 harpija1

as nesakau apie kisininkavima o apie nesamones

27. Oct 2013, 21:06

Na tik cia nesusiduriau su kisevimu. Bet taip ta cia kas su nestumu susija tai gamtos atranka. Ber va turim drauga . Laukia inkstu transplantacijos. Lietuvoi sako jau graba ruost. O cia nemokamai namo gavo dializes aparata ir ttt. Buta nemokamai. Dabar va galvojo mama jam duos inksta bet istyre , kad kazkokiamliga turi. Lietuviai sako nu gal gali daryt operacija. Airiai sako jokiu budu jai dar gyvent nori.

27. Oct 2013, 20:52 harpija1

ne tik LT patikiek

27. Oct 2013, 20:47

Na as jai taip ir pasakiau tegu teiraujas lygoniu kasosia. Lietuvoi ziuriu visosia srytysia kazkokia velneva.

27. Oct 2013, 19:57

Dirba ji . 😀 sita pati zinau jai neturi soc draudimo reik moket.

27. Oct 2013, 19:27 harpija1

Beto jeigu jinai nekur nedirba,nesimoka,nestovi darbo birzoje jai viskas yra mokama.nes jinai neturi medicinos draudimo

27. Oct 2013, 19:25 zivile g.-b.

Zinok nzn kokie ten tyrimai..be va suzinojo., kad laukias nuejo i poliklinik jai eme krauja ir slapima. Ji tikrai kazko papildomai neprase nes nlb zino kazka toi sryti. Tai va mokejo uz juos..bei jai pasake kaina kokia mokes kai eis 1🤓20sav skanui. Tai vat nustebau as , kad reik moket. Sakiau neimanoma .

27. Oct 2013, 17:18

Kaip suprantu turetu but pasirasius sutarti. Juk kaip skant neprivataus asmens , o valstybine poliklinika.

27. Oct 2013, 16:19

Nes seip nzn kur cia lt del tokiu dalyku kreiptis.

27. Oct 2013, 16:18

Nene ji paprastoi rajono poliklinikoi . Tiksliau karoliniskiu. As zinau , kad mama buvo exo darytis na ten organus ziurejo jai buvo nemokamai. O cia del nestumo paprastoi poliklinikoi valstybinei tiek ima. Plius ji ten nuo mazumes pryrasyta. As jai pasakiau tegu eina i lygoniu kasas ir klausia ..kas cia per velneva

27. Oct 2013, 13:40

O jau jei poliklinikoj tokios kainos, tegu eina eko privaciai pasidaryti manau bus pigiau, nes net pas mus mokamas 80 lt kainuoja

27. Oct 2013, 12:31

Tai va as ir manau , kad 1🤓20 privalomas tad manau turi but nemokamas. Tuolabiau valstybinei poliklinikoi kazkokia nesamone. Ystatymai manau visoi ES vienodi . Cia va du priblvalomi exo plius tyrimsi nemokami . Jai dar daktare nores papildomo exo bus nemokamai.

27. Oct 2013, 11:35

Na sakau pas mane pusiau privati, visi eko mokami, bet pati daktare pasake, kad 18 ir 32 savaite priklauso nemokami, nes jie kaip ir butini yra

27. Oct 2013, 10:14

Mat man drauge laukes ir paprastoi poliklinikoi uz kai suzonojo , kad laukes uz pirmus tyrimus paeme 180lt , o dabar kai bus 1🤓20sav exo reiks moke 120 lt. As sakau jai nesamone kazkokia turi but nemokamai.

27. Oct 2013, 10:06

Pas mus pusiau privati klinika skaitosi, eko nemokami du 18 ir 32 savaite, visi kiti mokami, tyrimai nemokami, isskyrus streptokoko tyrimas, man kadangi buvo nestumo metu diabetas, visi tyrimai klinikose irgi buvo nemokami 😀

27. Oct 2013, 09:54

Kas lauketes lietuvoja ir vaiksciojot i poliklinika. Ar tyrimai privalomi ir exoskopas mokamas ?

26. Oct 2013, 21:03

http://apklausa.lt/f/bedarbystes-vaidmuo-gimstamumui-lietuvoje-mg4p6s3.fullpage
Iš anksto dėkojame už pagalbą atliekant šį tyrimą. Jūsų atsakymai mums labai svarbūs.😀

25. Oct 2013, 21:50

Ajajai dar 15sav..tas nestumas taip ilgai trunka.bet pagalvojud jau kiek iveikem.

25. Oct 2013, 21:32

as irgi megstu pajudint kad atsakytu spyriu, o vyras irgi sako, kad tegul miega 😃

25. Oct 2013, 21:03

Gali but. Bet as tada abagsnoju biski , kad ispirtu. Bet vyras neleidzia . Sako nejudink tegu miega. O del to , kad nurimsta tai nzn gal jaucia ji nes kasdien glosto pilva . Ir kai pajunta siluma nurimata.

25. Oct 2013, 20:23

O man va atvirkščiai.vyras uždeda ranka o mažylis dar labiau spardosi.Gal pavydas 😃