laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Ir kas per staigmena? 😀
Nuejau iki sporto klubo ir stop... laiptai kaip I dangu (aukstai lipti) o as su vezimu tai be sansu.bandysiu ryte nulekt vaika vyrui palikus.dirba nuo 7val tai begsiu.siaip ziuriu nete raso 25€ bet kas priklauso ir kuriam laikui nesuprantu
Jus net neisivaizduojat kokia staigmena sulaukiau...
kai vyresnelis reguoja I broliuka?
o kaip jusu naujasis seimos narys ? 😀
Tiesa gi,kaip tau namuose sugryzus, ar sulaukiai staigmenos ti kokios?😃
sveikutes 😉
Na as diena niekur nelendu 😀 nors ir namie pasitvarkius prakaitas upeliais bega 😀 pavakare einu su vaikais i lauka. Ir tai dar buna karstoka 😀 istikro tai man sunkiausia nakti, kai per karsti negaliu miegot 😉
Laba ryta.ne nesidomejau nes vakar visa diena lijo niekur nejau.db neuzilgo eisiu po pardes ir uzsuksiu I jim
Labas rytas 😀 na jau sunkiai siandien ritausi is lovos tai vajej 😀 keliauju sportuot 😀 inga tu jau domejaisi pas save spprtais? 😀
kad atvesimo nelabai zada dar 😀
kaip faina kai galit prie vandens pasibut...man vanduo dabar tik dusas rytais vakarais 😃 Inga, atsiusk mums lietaus truputi 😃
Kepat,ane 😈 ? Pas mus siandien visa diena lyja 😃
Mes tai prie vandens buvom, tai kol ten buvom tai gerai, o va namie vel sauna galima irengti 😃
sveikos 😃 ale kartis tai jau tikrai nezmoniskas...
Sveikinimai sveikinimai sveikinimai 🌷🌷🌷 aukit ir stiprekit🌷
aciukas 😀 aga,nieko vardas😃 man maziukas atrodo vaikiukas,kai palei sona 5 metu laksto 😃 butinai,kai mesiu foto ir tau pasiusiu 😉
jo pati maitinu,pieno kolkas sociai kokius 5 galec ismaitint 😃 a sopa,o blioviau ligoninei,siaubas kazkoks.
Dovile sveikinu ir as 😀 🌷🌷🌷 Lukas super vardas 😀 bukit sveiki, daug pienelio 😀 matai kol as maudytis buvau kokiu naujienu uzderejo 😃 ale nemazas vaikinukas gime 😀 man ir prasyciau pasirodyti 😛
maityni pati?
bet vistiek manau su pilvu sunkiau butu per ta karsti
bet vistiek manau su pilvu sunkiau butu per ta karsti
Imesiu kada foto bet asmeniskai i facebooka 😉
na jai butu iki galo buves tai is vis nemenkas turetu but😀 zinok uzteko to karscio ir tada,ale db ir nedekingas oras,sedi namie ir prakaitas zliaugia,pajudet sunkiau be tempia ta pjuvi
bet ir gerai kad tau neteko su pilvu vaikscioti per situos didziulius karscius 😀
kaip pati jautiesi? kada grazuoliuka parodysi 😇 ?
cp? 37 sav ir 54 cm tai jau nemazas 😀
A man ir grazus vardas Lukas 😃
niu ka,isejo taip kad pasibelde anksciau jaunuolis,37 savaite baigesi ir ...dr vakare pasivaiksciot buvom,po pardes pasitasem ir uzvarem maximon ir namo vaziuojan jauciu lyg bega kas,kol iki 5 auksto uzlipau ir batus prisemiau 😃 tada daikts ir i ligonine.12h.pralaike ant saremiu ir per ta laika tik 3cm.atsivere,o tada peilis. Gime 3564g.ir 54cm.
beja vardas labai grazus,as visa gyvenima sakiau kad man Lukas graziauzias vardas 😀
kaip gimdymas? ar sveikas,ugis svoris? na viska pasipasakok 😀
3 kartus valio ir nuosirdziausi didziausi sveikinimai 🤗🌷🌷🌷😀😘