Pašnekesiai prie kavos ar arbatos puodelio

14. Oct, 08:11

laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))

07. Aug 2014, 13:52

Sveikos gyvos, 😀 grįžo pražuvelė, susiradau darba, tai neturiu kada prie pc sedėt. Bet dabar mažai darbo, tai galvoju reikia parašyti, pažiūrėti kaip begyvenat 😉

07. Aug 2014, 13:00 Deivukė

Persyprasau jai netaktiskai parasiau.as pikta ir labai blogos savijautos.vyrui liepiau paskambinti I ligonine ir manr uzregistruoti pas kraujo gydytoja.jauciu kraujui pizdiec. Ant kuno atsyrado pilna taskiniu mazyciu kraujosruvu ir galva ziauriai svaigsta (vos laiptais nenuvariau zemyn galva)

07. Aug 2014, 10:57 Deivukė

Laba ryta.oho net iki kaledu.tai ka ji dirba? Na nepyk bet as manau kad isijaute.nes jai jau nori gryzt I darba tai laisva aukle ieskokis.o tu turi ir savu vaiku (na kol ju nera gali priziuret),bet jie juk grys o ir operacija turejai.o bent jau mokes kaip uz aukle ar uz aciu?

07. Aug 2014, 08:34

Labas rytas 😀 na ka as su sloga 😃 vidury vasaros 😃 matyt del ventiliatoriaus 😀 ka veiksit siandien? As tai vel aukliausiu, ir ryt ir poryt sake reikes 😀 isvis tai sake iki kaledu pas juos darbu pilna, tai ir turesiu darbuko 😀

06. Aug 2014, 21:09

Miega vezimuke 😀 ir miega dar tris kartus per diena 😀 tai dar namie biski speju apsisukt 😀

06. Aug 2014, 18:03 Deivukė

Uzmigdai lengvai? Nerankinuke?

06. Aug 2014, 17:04

vakar iki 7, siandien ilgiau reikes 😀 o siaip tai gerai visai cia mes draugaujam, vakar asarojo, o siandien jau viskas liuks 😀

06. Aug 2014, 15:47 Deivukė

Kaip aukles darbas? Nuo keliu iki keliu daboji?

06. Aug 2014, 13:01

Nu va matai i seneli panasus 😀 Mano Tautvydas ir panasus i vyro teva, kai gime ir kai plikai buvo nuskustas, tai grynas vyro tevas 😀 dabar pries vezant i kaima pati apkirpau vaika, tai nors negris plikis 😃 o vyras tevui ir pasake, sako nukirpom, kad tu plikai nenukirptum 😃 Jau siandien vaikai patenkinti, Saule neverke, tai ir man ramiau 😀 kojos pirstas ir sugijes, nors net neaisku ka ji jam buvo pasidarius 😀

06. Aug 2014, 12:03

Mes vakar aplankem mazyte mergyte.man Zain toks pat maziukas kaip ir gime bet vakar kai pamaciau kokia sita mergyte mazyte tai pastebejau kad mano zuikis auga 😃 gime baltutes odeles nors jie (tevai) kaip ir mano vyro oda tamsi.
beja ten buvo drauges mama o ji pazysta mano vyro tevus tai sake kad Zain mano vyro tecio kopija kai jis buvo jaunesnis 😃

06. Aug 2014, 12:00 linee

Sveikos.
Lina nuo rugsciu kilimo nieko nezynau nes nesu patyrus to. Kiek jums jau savaiciu?

05. Aug 2014, 19:52

buna vaistinej homeopatiniu tableciu, pavadinimo nzn, bet tikrai buna, man biski pagelbedavo jos 😀

05. Aug 2014, 17:30

Sveikos😀 matau visai turiningai dienas leidziat 😀 viena auklaiuja, kita palankynas turi 😀 kazin kaip Dafilkai su vaikuciais sekasi? Mielosios, padekit, jau kaip ziauriai siandien remuo eda, visas skrandis dega..Patarkit, kaip numalsint? Piena isbandziau, nepadeda ☹

05. Aug 2014, 14:08

As tai aukliauju 😀 miega pietu miegelio mergaite, ryte biski parekavo, bet dabar jau draugaujam graziai 😀

05. Aug 2014, 13:11

Sveikos 😀 kokie planai?
sumasciau avokado ir medaus kauke uzsideti 😀 tai dabar sedziu tokia... hmmm... aplipus 😃 popiet vaziuosim I ligonine mergyte lankyti tai reiks prie dovanos dar puokste geliu nupirkt

05. Aug 2014, 07:57

Labas rytas mergaites 😀 kaip pailsejot? As laukiu jau kada atves man mergaite, ziuresim kaip cia seksis mums draugauti 😀 ryt jau nuo ankstyvo ryto jinai bus mane, siandien pirma diena, tai ilgai nepaliks sake 😀 as tai buteliukus turejau abiems savo vaikams 😀 pirmojo ir vakarais gaudavo misinuko, nes dar kol buvom ligoninej viena sesele atbumbejo, kad nedamaitinu vaiko, nes nukrito 300 gr, nors dabar jau zinau, kad galejo ir 400 gr numest, tai ji net ligoninej sako prasyk misinuko, jei jau neiseina pamaitint vaiko normaliai, aisku kai pirmas vaikas, tai ir paklausiau ka ji man sake, nors pagal viska to ir nereikejo 😀 antra ir buciau galejus maitint ilgiau pati, bet tik veliau paaiskejo, kad vaistai, kurie man buvo paskirti visai negyde mano nugaros, o tiesiog buvo stipriai atpalaiduojantys, kurie jokio ggydomojo poreikio neturejo 🤔

04. Aug 2014, 20:21

as net nei vieno buteliuko neturejau.man kazkaip atrode kad jai turesiu buteliuka,tai galiu sumastyti maitint is buteliuko

04. Aug 2014, 20:20 zivile g.-b.

as vyrui sakiau kad kaip bemaldauciau nepirk misinuko ir buteliuku 😃 siaip ir nei karto nesakiau kad nemaitinsiu.bet va dabar vaikas nemoka gerti is buteliuko.kramto ir viskas.ojai nutraukciau maitinima kaip jam gerti?

04. Aug 2014, 17:24

As tai susitvarkiau namus, tai jei vyras nesuvers, tai bus gerai 😃

04. Aug 2014, 16:40

Kuom uzsiemat? As nagus lakuojuos

04. Aug 2014, 15:20

man tai kai sopejo papukus kai padzia buvo,tai net vyro prasiau kad masazuotu,be nebetveriau kaip sopejo,dar saremiai ne tokie buvo kaip su tais papais

04. Aug 2014, 14:42

Pradzioj jai ilgesni laika nepavalgydavo tai taip tempdavo versdavo ir tokie kampuoti budavo 😃 isvalgydavo ir vel gerai 😀

04. Aug 2014, 13:52 Inguce:)

tegu tik gaminas ir daugiau😃 ale kai isvaro ir po valandos vel ir atrodo papai tusti

04. Aug 2014, 13:51

Vaikas valgo, reikia dziaugtis 😀

04. Aug 2014, 13:47 dafilka

Tai jo dar daugiau gamintis prades 😀 nepanesi 😃

04. Aug 2014, 12:52 Inguce:)

a visaip tas Lukutis ir duoda ir neduoda😃 tai ant papo kabantys daznai vienu momentu isciulpe abu papukus,ir kas toliau sakau.kai pailset neduoda tai kaip kaupsis tas pienas,tikiuos normalizuosis cia mums

04. Aug 2014, 12:51 Inguce:)

metai beveik 😀

04. Aug 2014, 12:29 dafilka

Sveika 😀 Kaip Lukutis? Duoda mamytei pamiegot?

04. Aug 2014, 12:29 Deivukė

Kokio amziaus?

04. Aug 2014, 12:12

na va as dar 10 sloiku pomidoru padariau, buciau daugiau darius, bet baigesi pomidorai 😃 na va as nuo rytojaus turesiu darbuka 😀 saugosiu mergyte maza 😀

1 2 3 4 5 6 ... 505