laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
nu aš suprantu kad pilna niuansų, virtuvėlė pas mane nedidukė, bet kaip sako be rekomendacijų sunku pasitikėti. Gal kažką konkretaus galite parekomenduoti kas gerai padarė?aišku svarbi ir kaina😀
oj,cia sunkus klausymas del tu baldu 😃Be nuo daug ko priklauso,nuo pinigu,dydzio virtuves,ko nori,mandro ar paprasto. Be buna irstalciu begeliai kur savaime uzsidaro lb.brangus...niu daug niuansu,patys susidurem,ale nesam isramkus zmones😃 kai juokes projektuotajas,kad daugiau tokiu klientu kaip mes butume😃
sveikos mergaitės 😀 matau daug kalbate apie virtuvinius , gal galit kažką parekomenduoti? šiuo metu vyras daro remontą tad planuojam įsigyti baldus...
O ka jus mamukai veikiat,kad cia taip tylu???
Gal kas su manim pasikavins????
Sveikutes,as puse dienos pralaksciau reikalus tvarkiausi,kripykloje apsilankiau,gerokai plaukus apsitrumpinau,nes jau taip buvo nutriuse☹dar reiktu padazyti,bet mastau gal dar kiek palaukti kol atsigaus,o tada dazyti....
as ir revizija darau,ka det ko ne,kad be reikalo nebutu uzkista nesamonem 😃
Na siaip laukem menesi kol padare,atveze laiku kai zadeta,ale dar medziagu mazai uzsakyta buvo 😃 tai dar 3 dienas reikejo palaukt😃 ale cia niekis jau 40 lt.numazino uz nesklandumus😃 o siaip viska padare jie,tik jie buitines technikos neprijungia,tai teko vyrui papluset iki vidurnakcio,kad galeciau sian valgyt gamintis😃
Aš kaip visada gerai miegojau 😀 O dėl patogumo reikai pakentėti 😉 Nors neštukei reikai ramybės, bet vistik tikiuosi viską sutvarkė? Jei tiek ilgai darė. 😀
Labas visoms 👋 katik su mažaja parėjom iš lauko susimokėjau už butą biški pavaikščiojom, įsidėjau rubus plaut, tuoj mausiu tvarkyt virtuves revizija darysiu ką mest lauk, nes jau niekas niekur nebetelpa 😃
laba ryta mergaites 🌷 kaip sekiojasi,kaip naktele? man tai sunki,vakar nuvargau,vyras dar baladojos iki 0.30 nakties,junge orkaite,kaitlente,gartrauki,o kelemes 7 ryto,dar betvarke,dar valgyt padaryt...Sian taip maloniai gaivu lauke,apniuke
Mintaaa super jusu vakariene 😀
o tavo virtuvinis ziuriu sian geresnis,lauko mmmm....👍
dekui mergaites,svarbu gerai tarnautu😃
Va kokia musu vakariene😛
Grazus virtuvinis,kazko tokio ir mn reiktu,nes ir pas mane virtuve nedidele...
mano draugei laisva ant kitos dienos, tai ir daro paprasta diena, o drauges jos ir visos dar be seimu, isskyrus mane, tai visos gali ir neissimiegoje eit i darba 😃
Na as ir jau seniai norejau, vyra vis leisdavau, jis kelis kartus nueinair baigiasi visi ejimai 😀 o man del nugaros reikia sportuot, tai paskaiciavus ir nusipirkus abonimenta vasarai iseina pigiau, nei kad eiciau ten jau kur ejau 😀
Oj kaip smagu sporto klubas, aš jau senai noriu irgi į kokį sporto klubą, bet tam nelieką pinigų. Vyrui karts nuo karto pasakau tai gal man bent kokį bėgimo takelį nupirk namuose, bet sako ar žinai kiek kainuoja.. 😀 O kas čia dabar per mada žiuriu gimtadienius švesti darbo dienom, o ne atidėt į kokį šeštadieni? Irgi jei kosk gimtadienis tai žiurėk kviečia tikrają dieną. 😀
PAs mus turgeli gali ir uz 4 lt braskiu nusipirkti, tik jos mazesnes nei tos po 7 lt 😀 mano vaikai kapoja jas kaip reikiant 😃 na as siaip nemegstu nei dantistu, nei ginekologu, bet turiu pavyzdi kas buna kai nenueini laiku, tai as jau einu 😀 Dovile labai grazi virtuve 😀 as ryt vakare keliausiu pas drauge i gimtadieni keliom valandom 😀 ketvirtadieni varom su drauge i sporto kluba uzsirasyti 😀 busim sportininkes 😀
na pradziai siap sau maniau,niu nieko mundro,tik aukstos spinteles,nevisas spinteles pasiekiu,reiks kokia palipt nusipirkt
Labai gražus virtuvinis 😍 😃 noriu ir aš tokio 🤣 Bet ech dar toli kol galėsiu turėti.. 😪
mes visi megstam braskytes labai labai ir avietes😀
niu va tokia pas mus mazyte virtuvyte,nieko mundro,kaip sakant turek pinigo padrys ko nori 😃 db nez.nuo ko pradet,visos palanges apdetos 😃 stoviu vietoj
Kad man duotu kibira braskiu as jas suvalgyciau 😃 tikiuos dar pas mama bus braskiu birzelio pabaigoj,nes ir dukryte megsta
ot,gaili kad zmona vitaminus valgo,per ausi vyrui reik 😃
Buna,kad ispaniskas kaip savas parduoda 😃 pas mus tai parduotuvej dazniausiai ispaniskos kitaip sakant zalios 😃 kai kur yra ir anglisku prinokusiu, bet kaina tokia pati 😃 tik as nepamenu kokio svorio turguj buna,bet 400g braskiu £1.50 kai kur randu ir po £1 😃 ki megstu braskes tai prasisuku kur pigesniu yra,tai vyras i parduotuve nesiveda manes,nes as braskes sluoju 😃
va va as ir maciau per zinias 😃 ai,koks skirtumas,vistiek nezinom nuo ko kojytes uzversim 😃
O aš kai pirkau buvo lapai padėti kad ekologiškos lietuviškos 😃 bet tai irgi nieko tas nesako gi rodė per žines, kad rašo vieną o kai patikrina inspekcija popierius visai kita kilmės šalis būna. 😀
labas labas 😀 niu suprantama,taip norejai greiciau pasisakyt kad labas pamirsai pasakyt,bet nieko tokio cia,pasitaiko visoms😃 Tai ir db kazna kokias braskias turguj pirkau,juk dokumentu niek nerode 😃
Sveikos pleputes 😀 maciau aoie braskes snekejot,as per zinias ar per kazkokia laida maciau kaip sake,jog braskes pigesnes nei 7lt uz kilograma nebus. Tik as nezinau ar tai tiesa,pati irgi zadu nusipirkti braskiu,tik kazin ar dar anglisku braskiu bus kai rugojuti grysim po atostogu.