laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Mano vyrui nepatnk kaip būna murzini vaikai tuoj varo į vonia 😃 bet dar pačiam netenk renkt dukros tai net neiisivaizduoju kaip aprenktu 🤣 nes kažkada liepiau aprenkt atidarė duris spintos, sako o tai kur kas yra ? tipo man čia dabar viską lankstyti ir žiurėti kas kur yra ? 🤓| 😃
Aš faktiškai tik nuo vakar, nes vakar tą paskaita išklausiau, tai po to ėjau pas tą kur visada eisiu tai sakė, kad tik nuo šiandien skaitos kad esu iforminta į bedarbes 😃
tai uz tai vyrams gerai ir murzini vaikai,o man jau kad ir kaime bet vaikas visad juodas nevaikscios 😃
www.imknuolaida.lt - akcijos, kuponai, grupiniai apsipirkimai. Greitu metu ir paslaugos už mažesnę kainą nei kitur. facebook - imknuolaida.lt - like ir matykite naujausius pasiūlymus! Užsukite ir išsirinkite šį tą sau ar savo artimiesiems!
o kiek laiko jau stovi darbo birzoj? kad kazkuri laika atstovi eilej,jai neisidarbini ,paskuikur siuncia turi ir eit dirbt,atsisakysi isbrauks is sarasu,bent man taip aiskino 😃 mano ir maladiec tokia buvo,patare todel ir issibraukiau is sarasu,pinigus buvau visus gavus kiek priklause ir fsio.
Vaiku reik pasirūpint nes vyrai tai žinai, kaip man pasakojo uošvenė, kažkada vyrui liepė nuvest mano būsima vyra į darželį tai sakė vienu žodžiu vaikui liepė apsirenkt kaip jis nori tai sakė išėjo į darželį su naktiniais, mažais batais 😃 tai po to kai pamatė atėjus vaiko namo parsivest mama, tai sakė po to karto viskas jei pati negalėdavo tai viska sudedavo iš anksto 😀
Aš tai sakiau arba darželi į šeimininkutes arba virėjo padedėja 😃 Tai sakė jie kaip ir negali kito siūliti nebent pati norėčiau 😀 Tenta mano kur eisiu tokia faina tai gal kaip nors eis susitart jei ką 😃D
tai ir mano pasidarytu,ale vaika dar reik 😃
as tai ir buvau birzoj uzsirasius ale isibraukiau,be dazniausiai viena buvau,neturejau kur to vaiko det po darzelio,tai susitvarkiau kad esu apdrausta iki vaikui 7 metai sueis. Niu jo,vasara daugiau visokiu darbeliu,gal kur pas ukininkus ar padavejai ir pan.
Nu aišku tada 😀 mano vyras pats pusryčius pasidaro tai aš galiu ramiai miegoti.
Vakar buvau biržoj blemba sako mes tave per 4 mėnesius turim idarbinti sako o dabar vasara tai gali greit atsirasti, tai dabar bijau, jei atsiras kur vaikus ? kas tada bijau 😃D galėtu man ant rugsėjo ką pasiulit kaip tik bus 4 mėnesiai rudenį. Jei bučiau žinojus dar nebūčiau ėjus, visi sako sueis Austėjei 3 iškart į biržą, o nifiga taip nereik 😈 😃
jo,kita kart pamirstu kad pilvas yra ir nepersistenkt😃 Tai vaika i darzeli keliu,vyras i darba keliasi,pusryciai reikruost,ach...
O kodėl taip anksti? Mes miegam kiek norim darbo dienom o savaitgaliais anksti reikai keltis nes daug veiksmo būna 😃 tai i turgu tai dar kas.
Bet vis žinosi kad jau viskas ir tvarkysies su malonumu kad pagaliau turiu 😃
as tik savaidgali kaip meska,o darbo dienomis kilu 7valanda
jo,pagaliau,be atsibodo betvarke,nei tvarkytis nei ka,o db kol susidesiu susitvarkysiu be dulkiu visur
Kartais reikai 😈
niu a jus kokie meskiukai,valiojates lovytei😃
Sveikute 👋 Mes tik nesenai iš lovos išsiridenom 😃 Tai jau gerai pagaliau galėsi sukiotis po virtuve su malonumu 😀
Sveikutes mamkos🌷 kur dingot? sian pagaliau mums virtuve pabaigs
Pamiegojom pietu miegelio, dabar jau as su maziuku atsikele o vyras su mergaite dar miega, labai pavarge matyt 😃
O pyragas tai visai skanus, tik Saule tikejosi saldaus pyrago, o cia su mesa buvo, tai sake galiu but rami, nes jo niekas nevalgys 😀
Pasidariau kavos,bet tokia neskani😕,kai pirkau kava,ta kurua visad perku nebuvo,tai paemiau ,,Merild"nu bet jau tokia neskani😈
Nu kur visos dingot?
Simona kaip pyragiukas?
Mano pietus jau orkaiteje,bus keptas namunis visciukas su bulvemis😛
Beto ko visos be nuotaikos? 🤓| O man kažkaip kol susitvarkiau, gera muzika pasileidau ir kažkaip atsirado nuotaika ir šokti norisi 😃DDD
Jop o ypač kai tėvai nenuveža į didesnį zoo 😃 tai gerai kad pašonėje yra močiute pas kuria galima ir susipažinti, vaikai patenkinti o tai svarbiausia 😀
Sian man ir biski nuotaikos ner 😃
Labai grazus gyvuniukai 😉vaikams mini zoo 😃
Labas rytas mergaites 🌷
Gundai su pyragu...
Ir man siandien nuotaikos nera
Na pyragas kvepia skaniai 😀 idomu bus koks skonis 😀 dar vistos sparniukus darau, aisku saldytuve stovejo visa nakti ilgiau nei planavau, bet atrodo, kad bus viskas su jais gerai 😀