Pašnekesiai prie kavos ar arbatos puodelio

14. Oct, 08:11

laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))

14. Jun 2014, 16:38

As daznaI uzsukinejau bet niekas nerase taI ir as tylejau

14. Jun 2014, 15:06

Niu mergaites, tai kur visos prapuolet? 😀

13. Jun 2014, 21:26 Pikabuuu

nu tikrai taip 😀

13. Jun 2014, 20:58 mintaa

Taip taip,manes truko 😃

13. Jun 2014, 19:25

Sakau, kad tustuma cia 😃 niekaip, nemato jis cia bedu 😀

13. Jun 2014, 19:18 Pikabuuu

sveika sugryzusi👋taves cia truko....😉

13. Jun 2014, 18:50

Na taiiiiip... veiksmo cia nera

13. Jun 2014, 18:42 Deivukė

Kaip vyras regavo I mergytes sukuosena? Mes kai is tavo kiemo isvaziavom tik tada atsiminiau kad pamatyt norejau 😃

13. Jun 2014, 18:41

Tai kad man sake kad nr kartu su internetu vietoj saskaitos.tereikejo atsakyt I sms TAIP del nustatymu.atsiunciau idiegiau bet nieko.o va db tu kai parasei kaip atsisiust nustatymus tai per naujo atsiunciau vel idiegiau ir veikia

13. Jun 2014, 18:00

Nu as kiek zinau tai reikia uzsisakyti ji nes pats jis nesiaktyvuoja 😀

13. Jun 2014, 17:37 Deivukė

Aha kazkiek veikia.tai nesupratau kodel pirmiau neveike

13. Jun 2014, 17:24 Pikabuuu

👋 veikia netas? 😀

13. Jun 2014, 17:21

👋

13. Jun 2014, 14:06

As tai sianakt ir gerai miegojau, nors praeita ryta kai grizau tai ir jau kai smigau, ant nugaros guledama, taip ir atsibudau 😀 o siaip jau as ant nugaros isvis nemiegu 😀

13. Jun 2014, 13:56

Ryt musiaut zemaitija bandysim pasiekt,anyta labai senai vaiki mate,tai sakau vyrui,jai nori nakciai vienai nuvaziuojam ,be paskui as nevaziuosiu jau.

13. Jun 2014, 13:55

vakar kai pavargau,kai kritau lovon,tai atsikeliau tik ryte,net wc nereikejo eit😃

13. Jun 2014, 13:55

jo jo,kita kart net pikta kai nesusipranta,kad ner ir lengva viska atlikt ir kad pavargsti

13. Jun 2014, 13:54

Tai va, kad jiems gerai, kai viskas ant lekstutes padeta 😀

13. Jun 2014, 13:52

Tai aisku,vyrams paranku,zmona namie su vaikais,valgyt padaryta,sutvarkyta,gryzta is darbo ...o kad mes cia kuiciames ir pavargstam nuo visko nepastebi,nebent kai iseinam kur ir lieka su vaikais😃

13. Jun 2014, 13:48

O mano vyras kiek reke, kad jis nepavydus, tai dabar kai iseinu kur vis klausia kada grisiu 😃 blemba ilgai sedejau namie priprato rupuziokas, kad zmona visada vietoj 😃 tai jau dabar tegul jis del manes pergyvena, kad man kas i aki nekristu 😀 aisku juokauju, neinu as i kluba kad mirksetis akim su kazkuo 😀 bet tegu ir diedas pavydi biski 😀

13. Jun 2014, 13:44

Siandien jau as sveika 😃 jau vakar vakare gerai viskas buvo 😀 sake pirmas pora savaiciu eisiu, kad tik raumenys priprastu, o paskui sudarys specialia programa, nes yra treneris, kuris dirba su traumuotais zmonem, tai ir mane padabos 😃

13. Jun 2014, 13:33

ooo..db paplusesi sporto klube 😃 O rinkaisi su kokiu nors treneriu,ar tik taip su kokiais treniruokliais? Daugiau kazka su nugaryte kad stipretu

13. Jun 2014, 13:32 Deivukė

Niu,kaip sveikatyte?😀

13. Jun 2014, 13:29

Sveikos plepes 😀 as siandien uzsirasiau i sporto kluba, jei drauge neis tai vienazygiuosiu 😀 pas saule darzely ale isleistuves, nors dar dvi sqvaites eis 😀

13. Jun 2014, 12:08

na maniske ant telefonu,dabar auginasi ta pou telefone tai ramu,uzsimane telefono,gavo nuo tetos dovanu ir nebereikia ,ant mano pripratus jau,tai ilindus irgi,jei kalbu su kuo sako mama mano pou jau vagyt nori😀arba filmukus per pingviniuko tv ziuri tai tada as jau nieko nematau😀

13. Jun 2014, 12:03

Tai taviske ir gruodi gimusi?😃 Maniskis gruodzio 23 😀 A taviske nemegeja prilyst prie kompo ar prie telefonu,prie tu zaidimu? Pas mus beda del to,kol vyras buvo isvykes tai buvau ivedus mada tokia kad tik savaidgali gaus pazasit ir dar jai geras bus,pradziai kol priprato buvo sunku,zyze ,kalbejo vis apie zaidimus,ale paskui priprato ir gerai buvo,gryzo tetis ir palaida bala ,o neduodi piktas,duodi biski ,o kai paimi ir vel piktas...

13. Jun 2014, 11:58

maniskei 5m ir 6men😀na as pirmo berniuko norejau😀nors dabar tai man jau nesvarbu kas😀maniske tai vakare prie manes pasiglaustyt,arba kai vyro nebuna😀aha,ji viska ima mano,nors savo turi visko dar daugiau ,bet jos daiktai jai neidomu😀o su darzeliu tai ir buna tingi,nes taip pat miegot velai eina,ji i mane eina miegot elai o ryte galetu iki pietu miegot😀

13. Jun 2014, 11:47

O kokio amziaus tavo mergaite? Maniskis 5 m.5men. tai ir kita kart tingi eit darzelin,velai eina miegot,anksciau nenuvarysi,o atsikelt ryte sunku tada,valiojasi,sako neisiu i darzeli noriu miego dar 😃 o kai laukiausi pirmojo,vyras norejo mergaites ,bet gerai ir berniukas db neisskyriami draugai ir man lengviau kad prie tecio,prie manes tik eina jai nori kazko,ar saldainio ar taip ko,tai atsiklaust ateina manes.😀 O mergaites tai tavo bizuterijai ir batukams pavojus 😃

13. Jun 2014, 11:38

mano vyras tai kol nezinojom planavo ka veiks su sunum😀darliepa vaziuosim echoskopa daytis dar tikis kad pasakys kad berniukas😀nes taip neuzgarantavo kad mergyte,bet as taip jauciu kad tikrai mergyte😀savo pirmosios kai laukiaus ir galvojau kaip plaukucius sukuosiu lelytes padesiu puost,o jai leliu nereik ,sukuotis jai isvis tragdija😀rubus ir pati renkas neuzdesi jau pagal save😀viena ryta atsikele sako as i darzeli neisiu,sakau kad reikia,tai pareiske jei renksis savo bridzus tada eis,o kitaip ne😀

13. Jun 2014, 11:26

Tai kad siuolaikiski vaikai kita kart neatitinka,kai mergytes nezaidzia su lelem ir mergaitiskai dalykeliais o prioe vyrisku ir su masinom labiau,pazystu tokiu 😀 o berniukai prie mamu. Na nieko,antra mergyte gal labiau bus prie taves 😉 Ale kiek graziu suknyciu,praeinu pro sona,paciupinu,o vyras juokias,kad neziurek,be vis tiek neprisireiks😃

1 ... 42 43 44 45 46 47 48 ... 505