laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
as is kauno siuo metu,pries tai gyvenau marijampoles raj,nu kad mano dukryte vis prie vyro,jai idomu kaip zvejot jis ruosesi,ka parnesa pagaves😀nu ji turejo gimt berniuku😀
😃 as vis tikejau kad mergyte bus 😃 ale ka padarysi,svarbu sveikas vaikiukas bus,ale padejejos sau neturesiu,be sunus visad prie tecio prilypes,manes gali ir nebut 😀 Ir neabejoju kad ir kitas taip pat bus 😃 As siaip is Moletu,bet saknis jau ileidom ir gyvenam Panevezyje. O tiu is kur esi?
o pas mus atvirksciai vien mergos😀vyras sunaus norejo,bet ka padarysi😀o tu pati is kokio miesto?
as kazkaip neskubu pirktis,niu bent savo reikmems tai reik i ligonine tasiuke susipirkt,prisimint ko reik😃 Aha ,bus berniukas,o pas jus? Pas man vien vyrai namuose bus.😃
as tau jau susipirkau dali😀nebedaug liko ka nusipirkt😀o gal zinai ka turesit?
as tai negalvoju kaip kas bus,😀 dar nieko nepradejau pirktis,o jau gal reiktu,niu po echo ir tyrimu pradesim gal jau 😃
aha,😀bet bijau tos dienos kazkaip,su pirma taip nebijojau☹
niu,ne tiek ir laiko daug kai pagalvoji gerai 😃 dienos bega greit,vis sunkyn ir sunkyn 😀
Rugsejo 10😀
saunuole kad pasibaliavojai nuo duses,musiaut reikejo atsipalaiduot,be vaikai,namai,vyras tikrai sekina. As tai kai su drauge susitinku,tai kokias 4-5 h.prasedziu sveciuose,vaika vyrui palieku ir einu pas drauge,retai tai buna,bet super tada pasisedejimas,atsiputi nuo visko tada.
sveikutes damutes 🌷 Pas mus lyja lyja lyja,bet ne salta lauke,vaikui dziaugsmo kad per balas gali pavarinet😃
o kada tau gimdyt? Man tai rugpjucio8 😀
Sveikos mamytes,
Kviečiu sudalyvauto konkurse 😉, sėkmės 😀
Sveikos mamytes,
kviečiu sudalyvauti konkurse, sekmes 😉
https://www.facebook.com/pages/Agneta-Photography/875526345795090
na mano pilveliu jau 7menesiukas😀bet dideja turbut ne dienom o valandom😀
I vakara atsigavau 😀 bet jau ryte kai vyras pakele, kad jau laikas ruost Saule i darzeli, tai maniau numirsiu 😀 galvele sukosi i visas puses 😀 paskui ir skrandukas streikuot eme 😃 tai gerai, kad mano maziukas supratingas, tai su manim vartesi visa diena lovoj 😀 kol jau atsikeliau siaip ne taip po pietu miego 😃 sakau vyro mineralinio prasiau, tai nejo pirkt, sake taip man ir reikia 😃 nu ir nuejau pati 😀 dabar jauciu, kad ilgam atsvenciau 😃 penkis metus niekur nebuvau isejus jau taip rimtai, tai istikro atsipalaidavau nuo namu, nuo vaiku, nu ir nuo vyro 😀
Zinoma kad geri😀,o kaip sveikatele siuo metu?
tai mano tevai tada geri 😃
Geru tevu vaikai sviesoje iseina is namu,sviesoje pareina i namus😃😃😃
Sveikos 😀 o as tai siandien sergu 😃 vakar 5 vakaro isejau i gimtadieni, ir tik 5 ryto grizau 😃 planavau iki kokiu 10 pabut, bet vyras parase, kad vaikai miega, zodziu namie tvarka, gali but kiek nori. Na tai paskui jau laukiau kol mane iki namu parves, nes buvo kas pakeliui vaziavo. Nu bet jau sveikatos siandien nera 😃 vyro prasiau, kad mineralinio parnestu, tai liepe eit paciai. Ziuri jis i mane ir juokiasi 😀 tai ejau pati iki kiemo pardes parsinesti 😀 galva dar dabar skauda 😀
suprantama,juk greit neuzsimirsta tokios bedeles,bet bus viskas gerai,aukstyn nosyte 🤗
Vis sirdi suspaudzia,mano buvosios bedos....
o kiek laiko jau tavo pilveliui?😀
niu,o ko nuotaikos ner?
laba,as katik baigiau darbus,pagaliau poilsis nes kuo didesnis pilvukas ,tuo sunkiau atlikt darbus namuose...
Laba diena,as darbais apsivertusi,o dar nuotaikos nera,tai dabar tik mk uzsukau su kavyte...
Niu laba diena 😃 Kas cia db,kur visos? Orai atveso ir visos issilakste😃
aš iš Šiaulių, naktinėjau...ieškodama ko norėčiau savo virtuvėje😀 radau kelis gražius pasiūlymus. Ar esi ką girdėjus apie baldukalve?
o kodel naktele ilga? 😃 man tai jos trumpos😃
o is kur tu pati esi?😀 ziuriu pas visas beveik virtuvytes nedidukes😀 mums kur dare,tai vyro kolega pasiule ,be jis ten gaminosi. Jai kokioj firmoj,tai zinai,projektuotojas ismatuoja su programa padaro ir parodo kaip,o paskui palei zmoniu pageidavimus ir norus kokiu pribambasu😀
reikia užsikaisti kavos 😀 naktelė ilga