laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Bet yra siokia tokia gera naujiena-kai atvykau priaugau 3kg bet jau 2kg nukrito 😀 tai per savaite sugebejau 3kg priaugt ir 2numest.per diena 3kartus sveriuosi.ryte per pietus ir vakare.per pietus paziuriu jai daug pakilo tai nuo pietu save varzau su valgymu.o vakare paziuriu per visa diena kiek priaugau ar numeciau 😃
labas rytas mamukai 😉
Laba ryta😉as tai laukiu pas gines,idomu ar dar prates biuleteni,jei ne tai tada imsiu atostogas ir dar menesiuka namuose pasilepinsiu😀,nes visai i darba grysti nenoriu,net nupurto pagalvojus😤
Simona,sportas sveikata😃
Inga,o tau nera galimybes kur nors kutur apsistoti su vaikuciais?nes jug senas zmogus kaip mazas vaikas,net dar blogiau vaika subarti gali,o senam zmogui niepasakysi....
Dar kaip nors menesiuka iskest I grysiu.nebusiu visa vasara
Jau net nesneku apie tai kad mano mociute vis bando abejiems vaikams lasyniu ikist valgyt! Kol tuolete buvau maziukui I rankyte lasiniu ibruko.jai cia nieko keisto.as nuprotesiu cia
Norejau cia atvykt bet jau noriu kuo greiciau isvykt! Kas cia pasidare??? Isvykus is lietuvos pasikeiciau ir nebesuprantu tokio gyvenimo ar dar kas?
Labas rytas.as nuo pat ryto nervuota.mano maziukas turi vadinama mylimuka melyna medziaga su begemotuku.buvau palikus vyrtuveje.atsikeliu ir matau kaip mano mociute sedi,salia suo ir kramto ta mylimuka.o ji nieko nesako,tik suns klausia ar skanu! Na beprotnamis ne kitaip!
Labas rytas 😀 na kaip laikotes mamukai? Man tai siandien skauda rankas 😀
Na kur merginos prapuolet,ka cia tokia tustuma????
Kad vaikai namie, tai koks cia plotas 😃
ir vel laisvas plotas tau😃
As tai valgyt padariau, bet jau tai laiku 😀 vyras kaip tik grizo, tai pavalge ir vel isvare dirbti 😀
o as kuiciuosi ,bais tingiu ka nors daryt,trypiu trypi tik
Sveika, as tai laukiu kol vaikas atsibus, eisim i parde 😀
nu as viena ir matyt buciau nejus 😀
sveikos mamytes😀kaip leidziat laika?
ir as norejau kadais eit i sporto kluba,ale vienai kazkaip,na pasvajojau ir praejo noras😃
gerai butu kad kudintu,bet deja 😃 as jauciuos kaip meska jau,jum jau gerai.
VEidrodziu galetu ten but maziau, nors jie reikalingi,, nes kai darai pratimus reikia ziureti ar rankos ir kojos vietoj ar nugara tiesi, nu zodziu jie ten su paskirtim, tik biski kudint galetu 😃
niu ir teisingai,juk ne i laidotuves atejot,o gerai laika praleist ir pasportuot 😉
nuotraukoj pilvo nesimate 😃 gera kampa pagavus 😃
Oj mes tai su drauge juokemes, sakau jiems cia musu truko, nes visi tokie rimti susikaupe, ir mes dvi zasys amzinai zvengiam 😀 tai bus ten mums smagu 😀
niu nuotraukoj maciau kur sanatorijoj buvai😃 Tai zinioj gi,tokios nosytes tik riecia. Bjaurios kita kart tokios buna,mat gal alkanos 😃
O tu mane matei? pilvas ispleres visas, o dar salia blyn malesi tokia gazele, toks vaizdas tipo ziurekit kokia as grazi 😃
niu kad visos tokios storos butu kaip tu,tai but pasaulis visas grazus 😃
niu jau sunkiau ,kai meska jauciuos,nez.man vis gimda spaudzia,bent taip sakius daktare,reiks vel uzsimint,kai verciuos jauciu skausma,kai einu ir gi
Siandien trauksiu garpuodi, ir vyrui teks irgi sveikai maitintis, ir svarbiausia maitintis, o ne esti 😃
Pasakiau, kad rytais sunkiai kylu is lovos, tai sake ner ko noret, po 2 savaiciu parodys man specialius pratimus, per pusmeti sake tureciau nejausti tu pjautu raumenu 😀
aha,i namus gavau,dar pusnuoge vaiksciojau 😃
Bet siaip tai labqi faini zmones dirba. Net smagu sportuot ir visai nesvarbu kad mes su drauge storos 😃