laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Jo jo,pas ja tik pilvas.o pas mane pilvas,sikna,leskos depresija varo
Reiks paprasyt kad vaikas nufotkintu,be veidrodziu neturiu,apart vanioj kur virs kriaukles😃
niu tikrai matosi pokyciai,pilvukas mazeja ,o tai gera zinia,saunuole🌷 ale pas tave tik pilvukas,be matos kad kojytes kudos 😀
Tu pasyrodyk kaip stambeji 😃
Ir tau i fb imesiu
Per simpsonus rodo kad vietoj visko kaloringo valgyt saldzius pipirus 😃
Neturi simonos fb?
kas db nesneka apie dietas 😃
ei,ir as foto pamatyt noriu 😃
Cha cha per simpsonus apie dietas sneka 😃
Reaultatas stulbinamas 😀 👍
tai db foto lauksim😃
va va,kita kart per daug ir nekoks vaizdelis buna,na kas nesikudina ir taip gaunasi tai ne kazka padarysi,o jai jau iki tiek nusivaroma...is savo patirties,ne kas😀
I fb imesiu foto galesi cia pakomentuot 😀
Nu gal ne cia 😀
Mano sesuo perkarus o kemsa kiek... po gimdymo isvis sudziuvo.kaulai atsikise o dar susikuprina tai vaizdas nekoks
Parodyk pries ir dabar 😀
Mano drauge kazkada buvo baisiai sukudus tai sakau tik dalgio truksta ir varai kaip giltine 😃 bet ji nesikudino gyvenimas toks
Jo turiu foto 😃
Niu zinot,kai jau ne pacankes ir esam moterytes su vaikiukais,tai nebais grozio priduoda,bent man tai visi sakydavo kad baisiai atrodau. Tada tik kaulai ir nosis atsikisus 😃 jokio moteriskumo
Fotkinai pries tai kaip atrodei?
As apie 65 sverdavau bet as visada sportavau ir pilva gera presa turejau dar ne visi bernai toki turedavo bet jau kai su nugara prasideko bedos tai ir su svoriu nieko gero nebuvo. Po pirmo gimdymo pilvas iskart plokscias liko o po antra liko ir pilvo isvarza. Tik tiek kad dabar sumazejo ji. Nkrs sake niekur jau ji nedings
Beveik 5 kg bet labiausiai matosi ant pilvo. Pagurklis dar vis su manim 😃
As iki pirmo nestumo nesverdavau daugiau kaip 50kg.
Masinoj miegos. Vaziavo su tevo masina tai ten kaip autobusiukas. Issieme sedynes ir ciuzinys ten yra pasideda ir miega. Prausiasi degalinese kur dusai yra
Kiek jau numetei?
As tai niekad tokia stambi nebuvau.pries pirma nestuma buvau smulkute mazute o dabar... stora ir mazute.baisiau negu baisu ☹
O cia su ta sporto sale tai jau kazkaip atsirado iprotis. Jau nueinu ir man jau smagu 😀 aisku dar dziaugsmo prideda ir krentantis svoris bet as tai nzn kaip atrodyciau 49 sverdama 😀
O kur visa ta savaite-dvi gyvens?
Man tai gaila kad as begiot negaliu. Tikrai noreciau bet kad kupra nelaiko 😀