laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
jo, o koks tai darbukas jai ne paslaptis😀
o tai jam truksta taip iseina kad siulo duot?
Nes vakar daktare pasake kad reiktu duot, tai idomu kaip kitos daro 😀 pas mane trys vaikai isvirte miega pietu miego, as biski pagulejau, dabar nezinau kuoom uzsiimti 😀 mama toki darbuka pasiule, tai nezinau nuo ko pradet 😀
tai ka veikiat?
a tai kode taip uzklausiai apie ta vitamina D?
Nu as saulei tai jau seniai neduodu, o tautvydui ir nuo kokiu metu nustojau duot 😃
Geriausia naturalna blakstienos 😛
as tai nedavus to vitamino D kai 3 metai,tik kai maziukas buvo. Jo ir as girdejus,jai ant saules daugiau bunat maziau reik duot,ar neduot.
O klausykit mergaites, cia pas ka mazesni vaikai 😀 duodat vitamino D? daktare man vakar seke, kad jei diena daugiau ant saules pabunam tai nereik duot, o siaip pagal musu klimata iki 3 ar 4 metuku duot po lasiuka jo. O kas del blekstienu, tai jau baisiai pigu, nors man miestas ir netiktu, bet pagal kaina tai nezinau 😀
Sweikos mamytes👋prie arbatos puodelio noreciau jum pasiulyti labai pigiai blakstuciu priauginima.Pilnas 40lt,papildymas 20lt.Siauliuose,mob.:864539506.Jai ka domina laukiu skambuciu 😉
man tai siuntima israse,jai nepagimdau iki rugpjucio 7d.tada vaziuoju i ligonine 7 diena,sake ner reikalo marinuot dar ilgai kai pirmas cp buvo
Man su Saule taip buvo, like buvo kelios savaites iki gimdymo, ir mano daktare isejo atostogu, tai as termino diena pati nuvaziavau i gimdymo namus 😃 sakau ka daryt man, daktares tai nera 😀 tai jie mane 3 dienom pasigulde, penktadieni paleido, liepe treciadieni atvaziuot ir tipo jau busiu po termino kelios dienos ir skatins gimdyma, tai as ant kitos dienos parvaziavau su saremiais 😃
sian nuotaika geresne,vakar buvau pas gine,tai analizas buvo blogas,tai liepe sian pakartot,tai sian jau geras,net lengviau. O kai tycia gi,daktare iseina atostogu 3 savaitem,tai lieku kaip naslaite
vakar kokia procedura apturejau😃 vaikui danti islupiau su dantu siulu,tai net karstis ismuse,antra kart taip nedarysiu,geriau pas stomatologus vesiu jau
pas mus sian gera ,gaivu lauke,saules ner,kaip tik man oras😃
laba ryta 😀 Kas kavytes?
as ir mielai dar būčiau miegojis,bet darželis aukle ir darbas nelauks 😉
Man tai visai gerai, buciau dar miegojus, bet drauge vaika savo atveze pries darba, siandien aukliauju, tai teko ristis is lovos 😀
labas rytas 😉kaip miegojosi 😉
Labas rytas 😀 nu nemazai. Maziukas daug vaiksciojo ir dar po skiepo tai jau einant vaziuot namo eme zirst
Prie mariu daug zmoniu? O ko mazasis piktas?
o mes buvom prie kauno mariu isleke pasivaikscoti, tai maziukas biski piktas grizo, bet saule tik atsigule ir jau meiga 😃
Kaip gerai pamiegojau 😀
nu jo 😀
a cia tavo nuo sporto?
niu ner zodziu tiesiog... 😃
KOJOS 😃
Nu as kazkada baisiai kompleksavau del savo raumeningu koju 😃 kai buvau sanatorijoj gazele mane vadino 😃 o ta su kuria klinikose susipazinom paskambino savo vyrui sako teveli zinai su kuo vyna geriu, ogi sako su ta kur ligoninej sakei oba kokios kojos 😃
o gerai ir grazu kai lygios kojytes,cia jau pavydetina(baltai) 😃 o mano db melynos kojos,nuo staigaus svorio suolio,o po pirmo vaiko viena vena isokus ant kojos ☹ negrazu ,kazkada didziavaus savo kojomis,o db jau...
uoj,kaip isedet vaikui kai reik danti taisyt,as ziauriai bijau tokiu dalyku,kaip begemotas skiepu😃 va,maniskiam tai kliba,pasiklausiau sako patys klibinkit ta danti,ziuriu jau dygsta kitas o dartas neiskrytes,tai vaikui vos nelauziau isziodzius,ale neiveikiau,nebais gera pasidaro nuo tokiu proceduru😃 reiks sian dar pamegint😃