laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Pas mane kojos nera sakaliai, turiu raumenuku 😃 bet uztad celiulito nera 😃
as gi juokais pasakiau 😀
ne nemetau akmenu i darzus,be paciai nezine kaip cia kas bus ir kiekvienoms skirtingose vietose,o pas tave tai pilvukas,o kojos kaip sakaliukai. Cia kai eina apie tai kalba,tai manau nei vienai moteriskiai labai juoko nekelia,o ir ne visad pasisenka.
na va buvom pas daktarus, Tautvydas sveria beveik 13 kg ir 85 cm ugio, Saulei danties nepataise, atviras nervas ir pulinukas yra tai uzdejo vaistu, kita karta sake jau sutaisys, bet kad prareke man mergina toj kedej visa laika, jai liepia issiziot, ji neklauso, nu zodziu 😃
Mankstinuosi visa, bet pas mane visada kudejimas prasideda nuo koju 😃
Nemetyk akmenu i mano darza 😃 pas mane po gimdymo jau pusantru metu praejo 😃
zinot ka,reiks uzvalgyt juodos duonytes,namynes varskes ir ant virsaus sviezias medutis mmmm...su arbatyte
su laiku viskas,aiski suprantama visos sau kazkuom neitinkam,o cia toki grazu berniuka uzauginai pilvelyje ir tikrai dar ne daug laiko praejo,jai but kokie 2 metai,tai tada jau,o db.
Sikna ir leskos dar galeciau pakesti,na bet pilvas didziausia beda
Kai studijavau nesiojau S dydi o daba L ☹ noreciau bent I M ilysti
Ingut,dar gi laiko mazai praejo po maziuko,ner ko noret,bet vakrenta svoris ir nukris,tik aukstyn nosyte 😉 Mano drauges toks ugis,tai fainutes mazutes,o su svoriu susitvarkys,net neabejoju jau
Sonai sukudo
O gal kojas mankstyni? Man tai irgi dzinsai laisvi
As tokia apvali.obuolys esu
Ne tik laikiau bet ir laikau stora 😃 as mazute ugio tiksliai nezynau bet apie 1.60 o svoris 70 😥
O per kuria vieta jautiesi sukudus? nes pvz as pirmiausia pajauciu per kojas, nors sako krenta svoris nuo veido pirmiausia, bet pas mane kazkodel viskas atvirksciai 😃
o koks tavo ugis ir svoris jai ne paslaptis? Kad save labai stora laikei?😀
Oj jau geriau 100kg sversiu nei ilgiau cia busiu 😃
o tai gal ilgiau pabuk pas mociute,tai dar numesi svorio,tik pliusai ziurek😃
Man greiciau stresas kad mociute nervuoja
O valgau iprastai,ir saldumynus ir blynus 😃
Ir kava nesaldinta geriu.
va va stresas be vyro turbut paveike 😀
Va vakar vienintele diena kai nevalgiau 😃
ale badavai gi,iskrovos dienos😃 stresas be vyro 😃
Sakyciau net per daug valgau
Bet as nesilaikau dietos 😀
vadinas negerai meti svori kad popa galvytei,o ypac per tokius karscius😀
nu nesiguode o bedavojosi 😃
O zinot kaip? Tik lanko sukimas ir jokios dietos 😃 geras ane 😃 ?