laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Ne cia kita koja.o pada tai skauda.melynas toj vietoj
zadintuvas tavo Tautvydelis 😃 oj,pirma kart isleidau vyrus vienus i zemaitija,pas vyro mama,tai biski neramu,nepratus be vaiko 😀
Labukas, as su kavute 😀 siandien jau Tautvydas prikele visus namus su savo mekenimu, uzlipo ant kedes, o nulipt nemoka, tai atsisedo ir mekeno 😃 Dovile, tai laisvas plotas tau 😀 Inga kaip tavo koja? Cia gal ta pati kuria nikstelejus buvai?
laba ryta mamukai! Niu ka,savaidgalis,vyrai iskeliavo i kaima,o as lieku mieste viena! Ka jus siandien?
Laba ryta.Adama iskrapstau tik kai vanduo atsala 😃
Saule tai islipa nors ir bumba, na bet jau Tautvydas tai rimta skandala kaskart kelia 😃
Adam irgi su pyktumais iskrapstau is vonios 😃 beja maziukas irgi balsa rodo kai baigiasi maudynes.
Oj pas mus atsirado karstas vanduo, nors turejo jau vakar but, tai tautvyda visa rekianti is vonios isvedziau 😃 turbut visa para vandeni galetu sedet vaikas 😀
Saule tai atsimenu atbulom varydavo 😃
O Adam nesliauziojo.iskart ropojo 😃
Va va mano irgi atsispires vos ne per galva verciasi 😃
Mano Tautvydas isvis mazai sliauziojo 😀
svarbu stengiasi vaikas,o ne visi vaikai moka graziai slaiuzt,pamenu dukterecia mano tai kazkaip sonu varydavo,kuliais vos ne 😃
Ziuriu mazius savotiska sliauzimo buda ivalde.kelia dubce,kojas pakisa po juo ir taip atsispiria I prieki.bet galva visada buna ant zemes prilipus.nieko,ismoks pakelt 😀
ale tikejais gal geresniu atostogu,o isejo kaip visad
brrr...niu nedaug beliko ir namucio,ta savaitele greit praeis.
fui dabar paskaiciau, tai net nupurte 😀
Ilgai ilgai...
Nustojo kraujuot.nuvaliau viska ir matosi kad prapjauta kokie 2cm ir tiek pat po oda prapjauta (truputi giliau bet ne i gyli).o suvariau molinio puodelio suke.
na jau visai neilgai, tik visa savaite 😀
Oj kaip ilgai laukt ☹ dar tik kita sestadieni busiu namie ☹
Nakty bandziau maziui vandenuko duoti.aisku ne kiekviena karta kai budo bet kazkur kas antra.pabando patraukt tada pajunta kad ne pienukas,tyliai apsisuka ir uzmiega 😃 ziuresim kas sianakt bus 😀
As irgi pastebejau kad man cia labai jau nesiseka
ajazau,nuotraukos nebais reikejo jau cia ,nabage. Kaip tau cia nesiseka,gal greiciau vaziuok tu pas vyra namo klausyk.
O mmm jau buvo ir praejo
Na nevisai mmm... pada prasipjoviau nemazai.tai gerai kad buvau su batais nes jai buciau be batu butu pizdiec
o vitamino duodu maziau bet vistiek duodu kaip rekomenduoja
ta prasme kraujuoji? mmm tavo prasidejo? o kodel vis dar duodi ta vit.D? as tai tik kai mazius buvo
Kuo mamos uzsiemat? As tai va,kraujuoju ☹
O del vitamino D tai as iki siol Adamui duodu
o geras klausyk,mezgeja tu juk gera,tai mintis nebloga klausyk 😀 O su nagiukais nesiulo ,kazka anksciau minejus buvai kai po sanatorijos
nesako kad truksta bet rekomenduoja tipo 😀 megzti drabuzelius suniukams 😀 mano mama gi jorkus augina, tai jau jos su sese kurpia biznio plana 😃 iesko mezgejos 😃