Sveikutes. Gal kartais jauciates vienisos, kol vyrai darbe, o vaikuciai miega? Gal kartais jauciates, kad tuoj tuoj isprotesit nuo vaiku bardako? Paplepekim apie tai, kaip sekasi buti namu seimininkemis...
Sveikutes. Gal kartais jauciates vienisos, kol vyrai darbe, o vaikuciai miega? Gal kartais jauciates, kad tuoj tuoj isprotesit nuo vaiku bardako? Paplepekim apie tai, kaip sekasi buti namu seimininkemis...
mes irgi prisivaiksciojom lauke, pasaka tiesiog, dar mano mazius kieme miega vezzime 😉) bet gal jau reiks eit nes i vidu, bijau kad neisgirsiu kaip verks 😀
kaip praėjo dienelė?mums gana greitai,pasigaminome pietus,smagiai pasivaikščiojom lauke,geras,smagus oras😀
biruciuliuke,aš turiu mergytę 9 mėn jai,vardu Ligita 😀 aš dar galvojau Erika uždėt,bet kai gimė tai Ligita labiau tiko 😀 draugė savo berniukui uždėjo Luko vardą,tai man irgi gražus toks,gražūs berniukai 😀
labai populiarus, bet man grazus 😀)) atrodo dabar kitokiu vardu net negaleciau vadint maziuko savo ;]]
gražus vardas Lukas😀mūsų bendrapalačiui mamytė taip pat davė Luko varduką😀
Lukas 😀 tik toks tiko pagal mus 😀))
mes ir tik ligoninėje išrinkom varduką,sunkoka buvo😀koks tavo sūnelio vardas justegr?
emilis labai grazus vardas, kai laukiausi sakiau desiu savo berniukui toki, bet kai pagimdziau nebetiko jam kazkaip ';]]
sandriked,ką tu augini ir kokio amžiaus?mano Emiliui 1,7m
tai šaunuolė lafe tiek iškentėjai ir be nuskausminamųjų 😀 tikrai kai jau turi tai nebeįsivaizduoji kaip anksčiau gyvenom be vaikiukų 😀 na aš tai tik obuolių pyragus kepu,kitokių nemėginau dar ir spurgas iš varškės išsikepu kai turiu laiko 😀
kepiau šiandien trupininį pyragą,geras,sotus,skanus😀http://www.mamosreceptai.lt/receptai/trupininis-pyragas-ubagas.html
ar jūs mėgstate kepti?gal kokiais receptais pasikeisime?😀
lafe,gimdymas gimdymui nelygus😀pirmą gimdžiau sunkiai ir ilgai,ir plyšau,ir kirpo,ir siuvo,ir pusantro mėnesio neatsisėdau☹,o antras gimdymas kurkas lengvesnis,nors ir metai,ir didelis tarpas tarp gimdymų,nuvežė į ligoninę apie 7,nubėgo vandenys,o po 10,15jau turėjau Emiliuką😀
Gydytoja liepe gerti gelezi kad hemoglobinas nekristu,nes siuo metu mano hemoglobinas tik70. O del antro vaikiuko tai jeigu turesim pati tikrai jau nebegimdysiu,nes bijosiu kad du vaikai tik su teciu liks. O dziaugsmo tai tikrai pilni namai😀 net negaliu isivaizduot kaip mes anksciau be sunelio gyvenom😀
gražus,bet negirdėtas vardas😀pamažu atsigausi po gimdymo,tai natūralu,kad užeina silpnumo priepuoliai,dar gimda susitraukinės,skaustelės😀o kokius vaistukus tu nori pagerti?maitini,turėtum pasitarti su gydytoju,ar tai būtina,nes nepatariama😀
eina sau, jauciu antro gimdyt nebenoretum 😉))vardukas jau labai idomus as pirma kart toki girdziu 😉)) bet tai uztat dabar kiek dziaugsmelio turesit !!!
Sveikos,jo pagaliau sulaukiem,sunelis galima sakyti ramus😀 bent as prie jo nakti keliuosi tik pamaitint o visa kita tai viras naktineja su juo😀 Pavadinom suneli Kasjanu😀 O del gimdymo tai taip gimdziau pati,kankinausi 17valandu ir 40minuciu,labai plisau viduje tai siuvo su narkoze ir norejo krauja perpilinet. Gimdziau be nuskausminamuju. Zinot labai dziaugiuosi kad jau viskas baigesi😀 maziukas mano sveikas 😀 tik man uzeina tokie kaip silpnumo priepoliai bet cia pagersiu vaistuku ir praeis😀
oo sveikiname tave!!! kaip motinyste? koks vardas kaip kas? pasakok idomu 😉)
na va ir sulaukėm naujienų pagaliau 😃 didžiausi sveikinimai susilaukus berniuko 😀 tikrai kaip sekas jums dabar?tai pati pagimdei? 😀
didžiausi sveikinimai ir nuo mūsų ,sulaukus išsvajoto sūnelio😀🌷🌷🌷papasakok,kaip tau sekasi😀kokį varduką išrinkot?
ooo, lafe, bveika.. sveikinimai didziausi sulaukus sunelio 😉 na kaip jis? geras vaikas? 😃 kaip sekesi?
Sveikos panos:0 noriu jums pranesti kad as jau turiu suneli😀 pagimdziau vasario18diena 10.57😀 taigi mano maziukas gime 54cm ir 3750g.😀 tik va gimdymas buvo sunkokas.
nu stenksimės 😀
sveikit greičiau😀🌷
laukiam laukiam ir nei jokių žinių nesulaukiam nu 😀 mano dukrytė laringitu susirgo ☹
oj laukiam laukiam.. 😀
tai gal jau greit sulauksim žinių 😀
jooo , kaip idomu kaip sekasi jai ;] pagal jos nerasymo dienas jau turetu i namucius vaziuot ;]]
aha turbut jau atejo mazylis i si pasauli 😀 laukiam ziniu 😀 ir sekmes ir sveikateles 😀
tai visko gali būti 😃 sėkmės jai,jeigu jau gimdo 😀
man atrodo lafe jau guli lig, nes matot nebeatraso snd ;]]]