Sveikutes. Gal kartais jauciates vienisos, kol vyrai darbe, o vaikuciai miega? Gal kartais jauciates, kad tuoj tuoj isprotesit nuo vaiku bardako? Paplepekim apie tai, kaip sekasi buti namu seimininkemis...
Sveikutes. Gal kartais jauciates vienisos, kol vyrai darbe, o vaikuciai miega? Gal kartais jauciates, kad tuoj tuoj isprotesit nuo vaiku bardako? Paplepekim apie tai, kaip sekasi buti namu seimininkemis...
kenguryte, gerai kad ir nepasirodee maziukas. musu taip pat atsukes uzpakaliuka buvo ir nezinojom kol nepagimdziau, bet koks nerealus jausmas kai pagimdai ir uzgirsti ka jau turi!! as antro vaikelio kai lauksiuos irgi prasysiu kad nesakytu ko laukiuosi ;]
mano perliukas gims geguzes menesi 😀 dar tolokai, bet labai labai laukiu.. musu pirmagimis ir mes su vyru labai jo laukiame, o kiek vyrui dziaugsmo 😀 oj kaip noriu ir as greiciau supuoti, rupintis savo mazyliu, tik dar nznau kas byus , nes per eko nenorejo pasirodyti dar mums 😀 as taip pat seimininkauju namie, laukiu vyro, skaitineju internete rupimus klausimus, susidarineju sarasus, bet vistiek pabosta vienai namie sedeti.. ☹ na bet kai bus mazylis tada jau nebus kada nieko neveikt 😃
as ir bijojau gimdyt, bet dabar negaliu atsidziaugti savo berniuku, atrodo suvalgysiu as ji ;]] nieko nera geriau, kaip glausti savo vaikeli prie saves .. ;]
As tai jau labai laukiu kada galesiu apkabinti savo du svarbiausius vyrus mano gyvenime😀 Jauciu kai gims maziukas tai cia bus pati laimingiausia diena mano gyvenime neskaitant to kad labai nijau gimdyt.
Oi pamenu ir as kaip budawo liudna laukent wyrelio taip pat lafe kaip ir tu prie lango😀 o dar liudniau kai jis uzsieni buvo☹ pamenu ir kai naktim negaledavau miegot per pilva:-D o dabar dziaugiuosi turedama du mylimiausius wyrus namie😀 esu patenkinta tuo ka dabar darau,ka turiu. Pritariu ir Biruciuliukei,buna tokiu d. kad cia rytas ,o jau ir wakaras.😀
Man toks didelis dziaugsmas kai vyras nedirba😀 O kai jis darbe tai man liudna☹ Sutvarkau namus,pagaminu pietus,pazaidziu su suniu ir laukiu ziurinedama pro langa kada gi jis gris😀
sweikutes, o man nuobodu , sunelis ramus, miega, susitvarkau namus, padarau valgyt ir vel i lova gulu, laukiu vyro, neisivaizduoju kokiu pramogu susigalvoti...
kai laukiausi,mielai skaitydavau žurnalus apie mažylius,ramiai pažiūrėdavau tw laidą😀,perpiet atsiguldavau pietų miegelio,vakarais anksti eidavau miegot,naktimis nesimiegodavo☹,o rytais anksti keldavausi,bet labai laukiau savo džiaugsmo-sūnelio,jam dabar 1,6m,labai džiaugiuosi turėdama jį,nesvarbu,kad trūksta poilsio,bet prie visko priprantama😀
pagrindas-nediktuoja tau viršininkai😃,tu namuose -pati sau šeimininkė😀,susireguliuoji ritmą (jį padeda sureguliuoti mažasis),kartais atrodo čia rytas,čia vakaras,taip greitai bėga laikas😀
lafe,kaip smagu,tuoj jau galėsi džiaugtis mažuoju ir orai prašils,sulutė šiltesnė bus,smagu bus😀🌷
kengurytee,o kada tavo mažylis turėtų gimti?
kai pilvukas didelis tai jau tikrai nebepatogu miegoti,visus šonus spausdavo,o dar dukrytė paspardydavo šonkaulius tai visai smagu 😀
Tiesa sakant man si menesi visai nesiseka miegot,nes vis nepatogu☹
sveikutes😉 as taip pat sedziu namuciuose ir man juose lbai atsibodo 😀 kartais paneriu dar ka, bet vis tiek atsibosta vienai namie sedeti 😀 todel taip pat laukiu mazylio, nes zinau kad tada bus darbelio, rupestelio 😀 bet dar ilgai laukti...
Kol laukiausi tai visos kurios turi vaikučius sakydavo,tik miegok kol gali,o paskui nebišsimiegosi,bet ką jau padarysi tokia mamos dalia,keltis per naktis 😀 vistiek neatsimiegosi už metus,mums jau tuoj 8 mėn bus,bet vis dar keliamės naktį valgyt 😀
Sandriked suprantu tave,mamytei nebuna nieko geriau negu buti su savo mazyliu😀 As tai jau laukiu nesulaukiu kada tas mano sunelis sugalvos pasibelst i si pasauli😀
Sveikutės,lafe,kai gims vaikelis tai tikrai jau nebebus liūdna,man ir nebūdavo ką veikt kol gimė dukrytė,vienai būdavo taip nuobodu ir žiūrėdavau per langą kada tas vyras grįš 😀 o kai atsirado dukrytė,tai buvo jau kas veikt 😀 ir dabar man visai patinka sėdėt namie su dukryte,neįsivaizduoju kaip būtų galima palikt kokiai auklei 😀
Sveikutes ir as prie jusu prisijungsiu😀 na as dar tik laukiu savo mazylio😀 man liko 3savaiteles iki gimdymo😀 jau 10menesiu as namu seimininke,kai vyras nedirba tai man didelis dziaugsmas😀 bet kai vyras dirba tai man liudna,tikiuosi kad kai gims lialius liudna jau nebebus😀
as taip pat nesiskundziu budama namie su dukryte😀 taip linksma gera kai ji nusisypso😀 kaip vyras mano pasake ji geriausia drauge niekam nepapasakos paslapciu😀 as laiminga augindama sawo angeleli😀
as jauciuosi laiminga budama namie ir augindama dukryte,ir galeciau visa laika buti namu seimininke😀na galbut kai mazoji paaugs,galvosiu kitaip,bet dabar tai pats sauniausias laikas😀nereikia niekur skubet,jokie virsininkai tau ant sprando nesedi,na super😀
tai pats gražiausias laikotarpis,kai galima džiaugtis namais,mažyliu,nes paaugs vaikai,bėgsim į darbelius ir vėl viskas vyks greitai,greitai😀o jei miega vaikutis,pasidarau būtiniausius darbus ir prisėdu prie MK😀nors trumpam😀