Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

14. Sep 2013, 22:28

labas😀buvom grybaut,radom😀ką Neri darai su grybais?aš gerus susidėjau į šaldiklį,o kitus galvoju sūdyt,šiandien tik apverdu😀

neri neri 13. Sep 2013, 20:38

o pas mane rūgštynės rytoj bus 😀

13. Sep 2013, 20:10

labukas😀numatėm rytoj grybaut važiuot😀,o šiandien buvau kirpykloj,paskui važiavom užsisakėm paminklą,ryte išviriau rūgštynių sriubytės,bulvių,lietinių su varške pridariau😀

neri neri 13. Sep 2013, 12:39

Sveikutės 😉 kaip laikosi Emiliukas ? mes šiandien su Ieva vienos namie ,tai darėm generalinę tvarką ,tvarkėm namus ,skalbėm užuolaidas ,tada pasikabinom 😀 pasitinkam rudens sezoną apsišvarinę 😃 dabar pašoviau orkaitėn obuolių ,pakepsiu ,galės valgyti su cukrum ,o pietums tai varškėtukai bus ,tik lauksim Vaivos ,o ta be pusės keturių negrįš 😀

11. Sep 2013, 16:25

nu ir sekasi Neringa,daug grybų turėsi😉išrašė vaistukų,apžiūrėjo,turėtų praeit per keletą dienų😉

neri neri 11. Sep 2013, 13:58

sveikatytės Emiliukui 😉 mes iš miško ,valgyt skubu gamint ,kad Vaivai būtų ,pilnas kibiras grybų ,daugiausiai lepšiai ir raudonikiai 😀

11. Sep 2013, 11:19

labukas😀Emiliukas pirmas prie ligų☹,aišku,kad serga☹šeštadienį prasidėjo sloga didžiulė,naktį kimimas,praleidom dvi naktis su ašarom ant kelių,jam taip lengviau kvėpuot ir mamytę prisiglaudęs jaučia😀šiandien vešiu į polikliniką,nes reikia pažymos ,kad pažiūrėtų ir gal kokių vaistų išrašytų naujų😀o darbuko ir aš turiu,grybaut šįmet nevažiuosim,nes nėra kaip,nebent dar šeštadienį sumastytume,o mėnulis kažin dar tinkamas būtų?
bulves jau nusikasėm,belikę morkos ,burokai lauke,dar reiks kardelius iškast,tulpes susodint,broliukus persodint,yra ką veikt😀

neri neri 11. Sep 2013, 08:05

labas rytas 😀 kaip laikotės ? mes gerai 😉 Tų darbų pilna ,o dar ir grybaut išlekiam ,jau reik taikytis prie Vaivos pamokų tvarkaraščio ,vakar jau baigiau pratybas supirkt . Birute ,kaip Emiliukas ,ar neserga ,sako vaikus peršalimo ligos puola 😀 O Raminta ,kad pradingo ,gal bulves kasa 😀

04. Sep 2013, 15:55

labukas😀trumpam prisėdau,bet nėra laiko kavos išgert😃,Emilio važiuosiu😀šiandien tvarkiausi,langus valiau,gal vakarop dar po daržą pasikuisiu😀,kur kokią žolę išrausiu,gėles nupjaustysiu😀pralekia diena akimirksniu😀

neri neri 04. Sep 2013, 08:12

labas rytas ,kas kavos 😉

neri neri 02. Sep 2013, 15:35

labutis 😀 oi koks gražus vyrukas su gėlėmis 😉 mes tai net nenufotografavom ,pas mus lietus lijo kaip turi būt ,net šventę kieme mokyklos ,perkėlė į klases ,tik pirmokus į salę sukvietė 😀

02. Sep 2013, 14:26

labukas😀turėjau darbadienius,tad vakare tik dirstelnu prie kompo ir viskas😀išleidau vaikutį į darželį,nenorėjo eit,tikiuosi,viskas gerai😀

neri neri 31. Aug 2013, 15:04

sveikutės 😀 kaip laikotės 😉 mes tai vakar kaime buvom ,o šiandien dar mieste buvom ,Vaivai šio to trūko ,dar agurkus uždarinėjau ir avietes ,dar turiu slyvų ,reiks kažką sugalvot iš jų ,ryt kadangi vyras dirbs tai mes poilsiausim ,juk paskutinė atostogų diena 😀

neri neri 27. Aug 2013, 22:20

tai va ir baigėsi išeiginės Birute 😉 mano vyrui tai dažnai taip būna 😀

27. Aug 2013, 21:58

tai va,buvom svečiuose,paplepįjom,o perpiet dar spėjo nudžiugint☹,ryt į darbą reikia,kolegė susirgo☹,aš ir nemažai žolių paroviau,liko dar vienai dienai😀pasivalau grindis,dulkes ir viskas,o šiaip tvarkymo turiu labai daug,bet laiko pritrūksta😀

neri neri 27. Aug 2013, 20:03

labutis 😀 na o mes kaime ankstyvas bulves nukasėm, ne bulvės o milžinai 😃 dar žoles aproviau nes baisiai apžėlė , o sausa visur, žiauriai reik lietaus 😀 šiandien žolę nusipjovėm ,o agurkų pas mane dar nemažai ,vakar kibirą priskynus atidaviau ,nes nelabai jau man jų reik ,o ir pomidorų sočiai 😀 mūsų tai Ieva pomidorinė 😃

27. Aug 2013, 13:35

labas,pas mus agurkai darže jau nurauti,o šiltnamy dar po keletą nusiskinu😀pomidorų dar yra,ir vakar kibiriuką išsskyniau,tik vyras valgo,jų nekonservavau,kiek į mišraines dėjau,dar sesei daviau😀šįmet tik burokėlių darysiu žiemai,gal kokiam rugsėjio mėn į pabaigą,nes anksčiau nebus laiko😀truputį žolių darže paraunu,Emilis užmigo,o vakarop dar į svečius reiks važiuot😀

neri neri 21. Aug 2013, 22:10

ką nuveikėt ? aš tai agurkus raugiau ,pasidariau pomidorų su želatina ,dar svečių turėjom ,ta diena greit ir prabėgo 😀

19. Aug 2013, 18:07

pasisodinau braškyčių,apsipjausčiau,reiks dar apsikaupt:;Emilis užmigo greičiau apsidirbau😃
taip ,žiemą,išskyrus sniegą,daug mažiau darbo,lėtesnis tempas,o dabar tik spėk suktis😀

neri neri 19. Aug 2013, 13:52

man taip pat nepatinka su sultim ,pas mus ir lengvai palinojo ,reik rimtesnio lietaus ,dar vieną lysvę braškių žadu sodinti 😀 tai reik susirūpinti sveikata ,ypač jei širdutė duoda apie save žinot ,o dabar toks tempas darbas ,namai ,ypač tokiu laiku ,reik daug visko nuveikt , va žiemą gal kiek lengviau ,jei aišku sniego nepriverčia 😀

19. Aug 2013, 13:30

labas😀nepatinka man su obuolių sultim,darėm vienais metais😀nors ir obuolių šįmet nėra,ankstyvų keletas buvo,o antaninę pernai vėjai išlaužė,daugiau jokių obelų nebėr😀ryte lengvai palijo,noriu pasiravėt ,braškių lysvukę reikia pasisodint,bet su Emiliu mažai tenuveikiu😉išsivirėm plovo,dabar dar barščių sriubą užkaičiau😀
šiandien kažko kojos padą skauda,lyg kokį nervą😉vis ne tas,tai tas,sveikata negaliu girtis,dažnai širdė užeina skaudėt,ypač ,jei susinervuoju ar pervargstu😀

neri neri 18. Aug 2013, 19:56

su obuolių sultim burokėlius daryk Birute ,jei turėsit ,ten paprasčiau ,reiks tik druskos ir pipirų įdėt 😉

neri neri 18. Aug 2013, 19:54

aš ir ragauju ,bet maždaug 1l vandens - 100 ml acto ,man jo užtenka 8 l burokų puodui apie 3 šaukštus druskos ir apie 1-1,5 šaukšto cukraus ( čia taip pat puodui ) . Mes šiandien su Vaiva turguj buvom ,apsipirko mergina mokyklai rūbų ,batų ,tai jau beveik viskas bus ,tik dar reik sportinę juodą maikutę nupirkt ,mat tokia bendra spalva klasės 😀

18. Aug 2013, 18:59

va kiek kartų tą patį įkėlė😀

18. Aug 2013, 18:58

labas😀mes šiandien buvom Kalvarijos turgely,vaikinam apsipirkt reikėjo😃,pavalgėm,buvom pas sesę,aplankiau kaimynės mamą,labai serga,pabuvom su Emiliu lauke ir beveik visa diena😀
aš dar burokų nekonservuoju žiemai,galvoju dar auga😃,mes ir acto,druskos,cukraus,pipirų dėdavom,mama vis ragaudavo,neįsivaizduoju,kiek ten reiks dėt😀

neri neri 17. Aug 2013, 13:50

želatinas ištirpsta greit ,gal po kokių 10 min. 😀

neri neri 17. Aug 2013, 13:49

labas 😀 žiemai Birute ,tik ,kad aš juos paprastai darau vanduo ,actas ,druska ,cukrus ,užkaitinu ir į stiklainius ( kartais tarkuoju ,kartais pjaustau ),o va slyvų su želatina receptukas : 1l vandens , 1,5 stiklinės cukraus ,puslitriukui šaukštas želatino , slyvom reik išimti kauliukus ir dėti į puslitrinius stiklainius pabarstant tarp sluoksnių sauso želatino ,išvirti sirupą iš cukraus ir vandens ,atvėsinti ( kad nebūtų karštas ) ir užpilti ant uogų ,sustatyti į indą su vandeniu ir pakaitinti kol ištirpsta želatinas ,uždaryti . ( iš to kiekio sirupo man išėjo 7 puslitriukai ,uždarius pavartyti ,kad susimaišytų ir laikyti vėsiai ) Tinka avietėms ir braškėms dar.

16. Aug 2013, 22:32

labukas😀jau burokėlius žiemai darai?man reikia recepto😀

neri neri 16. Aug 2013, 21:36

labutis 😀 vakar šventėm Žolinę ,o šiandien su slyvom ,burokėliais ir agurkais kariavau ,slyvų su želatina neblogą receptuką turiu , ryt pasidalinsiu ,puikus desertas gaunasi 😀

neri neri 14. Aug 2013, 16:28

o pas mus šiandien labai gražu ,tik vėjas smarkokas 😀

1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 941