Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

02. Oct 2013, 20:57 biruciuliuke

Birute,kaip tavo sveikatele?

02. Oct 2013, 20:56

Sveikos bitutes darbstuoles 😉o manes dar burokeliai ir kopustai tebelaukia

02. Oct 2013, 20:25

labas😀pasidariau šiandien burokėlių mišrainės su pomidorų padažu,patiko ,dar ryt porciją padarysiu,vėl du puodus išsiviriau😀

neri neri 01. Oct 2013, 15:56

aš tai sultis padariau putino ,šiemet nemažai išėjo ,valgyr dariau kotletų su bulvių koše ,ryt tai į mokyklą reiks, susirinkimas 😀

01. Oct 2013, 14:58

išsiviriau burokų du puodus,bandysiu tos mišrainės su pomidorų padažu daryt,sakė labai skani😀šiandien kopūstienės verdu,bulvių ir vištienos kepsniukų😀

neri neri 30. Sep 2013, 19:59

neblogų receptų čia įkėlei Birute ,reiks išbandyt , ypač tie kopūstai ir burokėliai neblogai atrodo 😀 aš tai šiandien koldūnų pridariau ,dar sriubos su cukinija išviriau ir nuskyniiau putino uogas ,ryt reiks sultis padaryt 😀

30. Sep 2013, 14:16

ir kitas:
2 kg agurku, 4 saukstai druskos, supjaustytus agurkus sumaisyti su druska ir palikti 6 valandom.praejus laikui isimti is surimo, 4 saukstai aliejaus, 1,5 stiklines acto, 500 gramu cukraus, 0.5 saukstelio cili milteliu, 1 saukstelis saldziosios paprikos. viska gerai ismaisyti ir palikti 12 valandu, poto i stiklainiu ir viskas

30. Sep 2013, 14:16

bendradarbės išbandytas ir jai labai patikęs:
4 kg virtų tarkuotų arba pjaustytu burokėlių, 0,4 l aliejaus 1 st. acto 9 %, 200 g cukraus, 2 v.š. druskos, 0,5 l pomidorų padažo, 4-6 svogūnai (1.5 kg) galvute arba 2
cesnako
Svogūnus ir česnakus pakepti aliejuje, kol pasidarys permatomi. Viską sudėti į puodą, išmaišyti ir troškinti Pabaigoje supilti actą ir dar truputį pakaitinti.

30. Sep 2013, 14:01

labas😀išsiviriau agurkų sriubytės,bulvių,pasimušiau-pasiruošiau vištienos kepsniukus,o šiaip nepajėgiu,jėgų trūksta kažko😀
neri,mano sesuo jau keli metai daro pagal šį receptą,jai patinka,aš ir šįmet bandysiu😀
kibiras pjaustytų kopūstų,0,5l pomidorų padažo,1stiklinė aliejaus,2šaukštai druskos,1stiklinė cukraus,1stiklinė obuolių acto,1kg tarkuotų morkų.Viską sumaišyti ir palikti parai,o paskui virti apie 20min.

29. Sep 2013, 21:23

ok,neri,kai rasi,parašyk😃

neri neri 29. Sep 2013, 17:02

dar kažkur nukišau ,turėjau burokėlių salotas ,tik nerandu niekur ,tokie buvo su rūgštele ,gal rasiu neieškodama 😃

neri neri 29. Sep 2013, 16:58

labutis 😀 va su kopūstais darau ,tai labai puikus garnyras ,visiems labai patinka ,kas darė ,nieko virt nereikia 😀 kiekį galimą susimažinti per pus ,bet parašysiu visą kaip yra : 5 kg kopūstų ,po 1 kg morkų ir svogūnų ,butelio 9 % acto ,butelio aliejaus ,4-5 šaukštai druskos , stiklinė cukraus . Kopūstus susmulkinti ,morkas sutarkuoti ,svogūnus supjaustyti kubeliais ,daržoves sudėti į didelį indą ,sumaišyti .Ant jų pilti actą ,aliejų ,druską ,cukrų . Visą masę išmaišyti ir palikti 12 valandų . Paskui sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti ,laikyti vėsioje vietoje 😀 Iš to kiekio išeina man rods apie 12 puslitriukų ,jei atmintis neapgauna 😃

29. Sep 2013, 09:52

aš obuolių pyragą šiandien kepsiu,paskui ant kapų važiuosiu,iki vaistinės😀
neri,tu,kai daug visokių mišrainių konservuoji,gal man dar kokį receptą nurašysi,patiko tas su ryžiais labai😀gal su burokais kokią darai?ar su kopūstais?

neri neri 28. Sep 2013, 18:59

aš tai pyragą obuolių kepiau ,labai užsinorėjom ir ryžių mišrainės 😀

28. Sep 2013, 18:21

aš dar turiu lauke darbuko ir burokai reiks konservuot,bet dar nelabai noro turiu😀buvom lauke,aplankėm draugę,išroviau biskelį gėlių,iškepiau žuvies,eisiu dar baltą mišrainę pasidaryt😀

neri neri 28. Sep 2013, 12:45

labutis 😀 mes namus apsitvarkėm ,daugiau tinginiaujam 😀 lauke mano darbai kaip ir baigti 😀

28. Sep 2013, 09:12

aš lekiu iki miesto,į skuduryną noriu užsukt,pieno reikia,o paskui ,jei nelis,reikia lauke darbuotis,jei pajėgsiu(dar nežinau😀

28. Sep 2013, 09:11

labas,kaip suprantu lyg ir atmeta Laimo ligą ir erkinį enc,dabar tiria kraują dėl tuleremijos-tai liga,kai erkė būna iškrėsta ir užkrečia žmogų šiuo virusu😀pagal visus požymius gydytoja nustatė šią ligą,temp aukšta savaitę ir visi blogumai,gydymas-antibijotikai 15dienų😀,o paskui bus matyt toliau ,ką parodys kraujo atsakymas iš Vilniaus😉

neri neri 27. Sep 2013, 20:57

Birute ,o tau ką nors nustatė nuo tos erkės ar vis dar ieško ? mes ryt vienos gyvensim ,tėtis dirbs 😀 tai poilsiausim 😃

27. Sep 2013, 19:57

labukas)savijauta gerėja,bet dar kitai savaitei paskyrė antibijotikus,šiandien buvau Kaune,ėmė kraują vėl,tirs dėl tuleremijos,tyrimą išsiuntė į Vilnių,ats bus po geros savaitės,paskui vėl į Kauną reiks važiuot😀
sveikatytės jums mamytės,laikykitės😀

27. Sep 2013, 14:45

Aciu dievui,vaikai dar sveiki,bet kai vienas isseimos susergi,tai ispaskos ir kiti pradeda sirkti

neri neri 27. Sep 2013, 13:14

tai ,kad tokie orai ,sušylus jei tik išbėgai ,neužsimetei ko ir pagavo iš kart 😀 O vaikai Raminta sveiki ?

27. Sep 2013, 11:47

Labutis 😀ir as sloguoju dar ir gerkle skauda ☹kaip Birute,tavo savijauta?oi tos erkes,parazitai☹tokie mazi padariukai,o tiek problemu pridaro

neri neri 27. Sep 2013, 11:05

labutis 😀 kaip laikotės ? mane sloga užpuolė ,bet jau geriau 😀 matyt vis per tuos grybus 😃 o orai ,kad atšalo ,ruduo .

22. Sep 2013, 21:31

aš kasmet parsivežu,jos mane myli ir kimba kažko☹Emilis kolkas nieko,slaugo mamą😀užsnųdau pirmai,galvoju kažin ką jis veikė,kad ant manęs nelipo,o jis per saldaines prasisuko😃Gintarei nuo ryt mokslo metai prasideda😀buvo kirpykloj,buvo pas dantistę,su draugais susitiko,tik aš planavau ir duoną kept,ir pyragą,ir baltos mišrainės daryt ir t.t.,nieko nepajėgiau

neri neri 22. Sep 2013, 21:21

na šiek tiek ne ta šypsenėlė užsidėjo ,pirma turėjo būt ☹ matyt ne taip nuspaudžiau

neri neri 22. Sep 2013, 21:16

na ir naujienų pas tave Birute 😀 labai jau trumpai sesė pabuvo ,na bet vis šiek tiek 😀 o mes kiek buvom nė vienos neparsinešėm erkės ,grįžę visada persirengiam kaip sakoma nuo iki 😀 O Emiliukas ar bent sveikas ?

22. Sep 2013, 20:54

labas,aš daugiau jau niekad nevažiuosiu grybaut,tada šeštadienį,kai buvom(09,14),apsižiūrėjau atrodo nieko,o beeinant gult apie 24v ant rankos radau besisiubiančią erkę,aišku,išsitraukiau,bet tuo viskas pasirodo nesibaigė☹išėjau 4 dienoms į darbą,jau paskutinę dieną pradėjo skaudėt tą ranką,raust,kur buvo erkė,ketvirtadienį perpiet pakilo temp beveik 38,vakare teko atsidurt priėmime,buvo 38,6,darė tyrimus,statė lašelinę,galvos baisinis skausmas,bloga.išrašė siuntimą į Kauną,tad penktadienį iškart į ten,vėl darė tyrimus,kitus dar darys po savaitės,nes rezultatai ne kokie,žodžiu gali būt Laimo liga,gali būti erkinis ancifalitas,gali būti erkės bakterija užkrėstas organizmas,žodžiu dar daug klaustukų,bet dažni ir dideli galvos skausmai lydės ilgai☹,temp penktadienį,šeštadienį prasilaikė aukšta,visas dienas pragulinėjau,nieko negaliu nuveikt,ranką skauda ir jėgų visai nebėra😀tad tokios liūdnos naujienos,o antradienį sulaukėm sesės ,pasidžiaugėm truputį,pamatėm,naktį išskrenda į Londoną😀

neri neri 22. Sep 2013, 20:25

sveikutės 😀 kaip gyvenat ? mes tai vis grybaujam 😃 iki pietų grybaujam ,paskui grįžtam kartu su Vaiva ,tada tvarkom grybus ,tai kai grįžti vos spėji suktis ,nes ir valgyt reik padaryti 😀 na ryt tai jau nebevažiuosim ,reik pailsėti nuo grybų 😃

neri neri 15. Sep 2013, 09:30

labas 😀 aš gražius šaldau , o kitus išverdu ir marinuoju ,man labai nepatinka sūdyti .Radau tokį švelnų marinatą ,pernai išbandžiau ,tai ir šiemet pagal tą patį darau : 1 l vandens ,šaukštas druskos , 2 šaukštai acto ,pipirų , lapelių . Išvirti marinatą ,tada sudėti virtus grybus ,pavirti apie 3 min. , pilti į stiklainius ir uždaryti ,grybų aš dedu ,kad būtų tirštai .

1 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 941