Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

01. Nov 2013, 00:33

http://promote.bfdr.eu/voucher=481907 Prasau jai galit paspasukit 😀 aciu

31. Oct 2013, 21:35

bacila siuo metu laiku,galima greit pasigaut☹mes siuo metu visi sveiki😀,tai jums siunciam,sveikatos😉

neri neri 31. Oct 2013, 21:22

,, skambino '' turėjo būt 😀

neri neri 31. Oct 2013, 21:22

tai tikrai tau Raminta pasisekė ,o mums nelabai ,tėtis dirba ir mes sėdim namie ,o dar kažkur bacilą pasigavo ,tai šnarpščia ,čiaudo ,kažin koks pareis 😀 nes sakmbino sakė sloga upeliais bėga 😃

31. Oct 2013, 20:55

Sveikutes,mes šiandien jau vienus kapus aplankem,ryt aplankysim vietinius,šeštadienį vaziuosim dar kitur,gerai,kad šįmet papuole man iseigines,tai galim visus kapelius aplankyti

neri neri 31. Oct 2013, 14:25

labutis 😀 aš iš ryto suvažinėjau į miestą kol merginos miegojo , o žmonių visur pilna ,į turgų tai vos įeit galima ,grįžau ,valgyt dariau ,šiandien sriuba su kukuliais ,dar skalbiau ,vyras tai dirba 😀

31. Oct 2013, 08:24

labas rytas😀teko iškart bėgt plaut su šampūnu,nes varvėjo net😃važiuosim ryte ant kapū,vakare skambino,kad paminkliuką pastatė,reikia apžiūrėt😀,tuo pačiu užsuksim į Norfą apsipirkt praktiškom valandom😃

neri neri 30. Oct 2013, 17:34

o neblogai tada lijo ,tik šampūno nebuvai pasiėmus Birute 😃 mes tai buvom į svečius išrūkę ,reik gi Vaivos atostogas išnaudot ,dar į biblioteką merginos važiavo ,valgyt tai kibinai buvo ir vaflių kepėm ,labai jau seniai Vaiva norėjo 😀

30. Oct 2013, 16:50

o geras,o aš kol nulėkiau į mašiną,plaukai buvo šlaput šlaputėliai,kaip išplauti😃pilnos vagos vandens,o griaudėjo ir žaibavo smarkokai ir netrumpai,lijo ilgai ir smarkiai😀
šiandien vėl vėjuota,bet pakankamai šilta diena,ilgokai pabuvom lauke,lapus susigrebojau,pasikūriau pečių ir laukiam tėtės po darbo,pietums dariau kalafiorą,bulvių ir žuvies kepiau😀
rytoj reiktų kokį pyragą išsikept,noriu naminio kažko😉

neri neri 30. Oct 2013, 09:03

labas 😀 na pas mus nei žaibo nei griaustinio nebuvo ir lietaus ne kažką 😀

30. Oct 2013, 08:23

labas😀vakar buvo didelis vėjas,bet pakankamai šilta,saulėta diena😀anądien smarkiai lijo,griaudėjo,žaibavo😉o pas jus?
vakar buvom su Emiliu ant kapų,apsigrebojom,gėlių nuvežėm,šiandien tikriausiai eisim lapų pagrebot,valgyt darysim ir tvarkysimės😃,o jis sugeba viską suverst😀,nevedžiau į darželį,vakar buvom pas gydytoją parašė pažymą,tokia lengva sloga,kad neįsisirgtų,patingim abu😀,nors ryte nuo 6 jau jis keliasi😀

29. Oct 2013, 20:59

labas,pute,bet dideliu eibiu ir pas mus nepridare😀

neri neri 29. Oct 2013, 20:43

sveikutės 😀 kaip gyvenat ,ar vėjas smarkiai pūtė ? pas mus tai nieko baisaus ,jokių eibių neprikrėtė 😀

27. Oct 2013, 22:07

Neri,parodziau Karoliui zynute,tai nusisypsojo😃klausiu, ka atrasyt?tai liepe perduoti ,,nu aciu''😃

neri neri 27. Oct 2013, 18:32

sveikutės 😀 Raminta , merginos siunčia sveikinimus Karoliui gimtadienio proga 🌷🌷🌷 kaip laikotės ,kas geresnio ? mes tai vienos namie ,tėtis dirba ,bet jau kaip tamsu už lango ,o dar ir lietus pradėjo pliaupti 😀

22. Oct 2013, 13:52

labas😀aš Kaune buvau,parsivežiau išrašą šeimos gydytojai,labai šalta lauke😀grįžus bėgau pečių kurt😃,užvalgiau ir reiks pietus gamint😀šiandien kotletai,bulvės arba bulvių košė😉,agurkai arba burokėlių salotos,kefyras😀

neri neri 22. Oct 2013, 09:07

labas rytas 😀 na ir pasakei Raminta 😃 babutė atsirado 😃 mano Ievai šiandien temperatūra iš kažkur atsirado ,nedaug ,bet yra ir ji labai jaučia ,ir Vaivai šiandien tik 3 pamokos ,tai bus kaip laisvadienis 😀 o pietums kepta višta orkaitėj bus su bulvėm ,na ir dar kokių salotų 😀

21. Oct 2013, 21:54

as tai darbais apsivertusi,mazu jau senstu,kad niekur nebespeju☹paskaitineju,bet pritingiu ka parasyti😕likom tik mes trise,kitos visai nebeuzsuka

21. Oct 2013, 21:38

kažin ,kaip Ineta gyvena,išnyko visai😃Dovilę dingo😉

neri neri 21. Oct 2013, 21:34

o kas Raminta pas tave geresnio ,pasirodai kaip jaunas mėnulis 😃 😉

21. Oct 2013, 20:33

jaučiuosi normaliai,dabar jokių vaistų nereikia gert,nebent užeina galvą arba širdis kala,tai išgeriu lašų😀

21. Oct 2013, 20:26

Sveikos,o kaip Birute dabar jautiesi,ar vaistus kokius vartoji?

21. Oct 2013, 19:08

ko gero,kad taip,nes labai sunkūs metai,mamos liga,netektis,rūpesčiai,darbai,daržai ir t.t,Emilis nuo 6 keliasi😀

neri neri 21. Oct 2013, 15:38

jau skaičiau ,kai tik pasakei ką įtaria ,šiaip tai palyginti reta liga , bet prikibo ,gal Birute ,tavo imunitetas silpnas ,darbas -namai pavargsti , dar Emiliukas tavo toks anksti mėgėjas keltis ir kimaba visokios ,, zarazos''

21. Oct 2013, 13:32

aš ir noriu varškėtukų😃,bet gal ryt😀
iki piet gyvenau nerimu ir gydytojos prognozės pasitvirtino,kad nuo erkės įkandimo tuliaremijos liga😀apie ją plačiau galit intere pasiskaityt,darėsi visa,kas blogiausia😀

neri neri 21. Oct 2013, 10:19

labas rytas 😀 nieko doro neveikiam 😃 pas mus pietums burokėlių sriuba ir varškėtukai 😀

21. Oct 2013, 09:22

labukas😀kaip sekasi?kuo užsiėmę?man pirma laisva,nuvežiau Emilį į darželį,pavalgiau pusryčius,prisėdau trumpam prie kompo ir eisiu tvarkytis,valgyt daryt,virsiu rūgštynių šviežių sriubytės ir blynų bulvinių sugalvojau kept😀ką jūs gaminsit?

16. Oct 2013, 14:45

labukas😀auklėtoja daržely po savaitės sako ir vėl Emiliukas paaugęs😀auga,auga😃nu va atidaviau,kad nuvežtų tašę mano gražuolei į Londoną su visokiom gėrybėm:ir konservuotom,ir pirktom😀

neri neri 16. Oct 2013, 08:14

labas rytas 😀 kokią smagią kompaniją turi Emiliukas 😉 bet ir auga sakyčiau Emiliukas ne dienom ,bet valandom 😃 atrodo toks ištysęs 😀

15. Oct 2013, 22:29

😀

1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 941