tai tikrai tau Raminta pasisekė ,o mums nelabai ,tėtis
dirba ir mes sėdim namie ,o dar kažkur bacilą pasigavo ,tai
šnarpščia ,čiaudo ,kažin koks pareis 😀 nes sakmbino sakė
sloga upeliais bėga 😃
31. Oct 2013, 20:55
Sveikutes,mes šiandien jau vienus kapus aplankem,ryt
aplankysim vietinius,šeštadienį vaziuosim dar
kitur,gerai,kad šįmet papuole man iseigines,tai galim visus
kapelius aplankyti
labutis 😀 aš iš ryto suvažinėjau į miestą kol merginos
miegojo , o žmonių visur pilna ,į turgų tai vos įeit galima
,grįžau ,valgyt dariau ,šiandien sriuba su kukuliais ,dar
skalbiau ,vyras tai dirba 😀
31. Oct 2013, 08:24
labas rytas😀teko iškart bėgt plaut su šampūnu,nes varvėjo
net😃važiuosim ryte ant kapū,vakare skambino,kad paminkliuką
pastatė,reikia apžiūrėt😀,tuo pačiu užsuksim į Norfą
apsipirkt praktiškom valandom😃
o neblogai tada lijo ,tik šampūno nebuvai pasiėmus Birute
😃 mes tai buvom į svečius išrūkę ,reik gi Vaivos atostogas
išnaudot ,dar į biblioteką merginos važiavo ,valgyt tai
kibinai buvo ir vaflių kepėm ,labai jau seniai Vaiva norėjo
😀
30. Oct 2013, 16:50
o geras,o aš kol nulėkiau į mašiną,plaukai buvo šlaput
šlaputėliai,kaip išplauti😃pilnos vagos vandens,o griaudėjo
ir žaibavo smarkokai ir netrumpai,lijo ilgai ir smarkiai😀 šiandien vėl vėjuota,bet pakankamai šilta diena,ilgokai
pabuvom lauke,lapus susigrebojau,pasikūriau pečių ir laukiam
tėtės po darbo,pietums dariau kalafiorą,bulvių ir žuvies
kepiau😀 rytoj reiktų kokį pyragą išsikept,noriu naminio
kažko😉
labas 😀 na pas mus nei žaibo nei griaustinio nebuvo ir
lietaus ne kažką 😀
30. Oct 2013, 08:23
labas😀vakar buvo didelis vėjas,bet pakankamai
šilta,saulėta diena😀anądien smarkiai
lijo,griaudėjo,žaibavo😉o pas jus? vakar buvom su Emiliu
ant kapų,apsigrebojom,gėlių nuvežėm,šiandien tikriausiai
eisim lapų pagrebot,valgyt darysim ir tvarkysimės😃,o jis
sugeba viską suverst😀,nevedžiau į darželį,vakar buvom pas
gydytoją parašė pažymą,tokia lengva sloga,kad
neįsisirgtų,patingim abu😀,nors ryte nuo 6 jau jis
keliasi😀
29. Oct 2013, 20:59
labas,pute,bet dideliu eibiu ir pas mus nepridare😀
sveikutės 😀 Raminta , merginos siunčia sveikinimus
Karoliui gimtadienio proga 🌷🌷🌷 kaip laikotės ,kas geresnio
? mes tai vienos namie ,tėtis dirba ,bet jau kaip tamsu už
lango ,o dar ir lietus pradėjo pliaupti 😀
22. Oct 2013, 13:52
labas😀aš Kaune buvau,parsivežiau išrašą šeimos
gydytojai,labai šalta lauke😀grįžus bėgau pečių
kurt😃,užvalgiau ir reiks pietus gamint😀šiandien
kotletai,bulvės arba bulvių košė😉,agurkai arba burokėlių
salotos,kefyras😀
labas rytas 😀 na ir pasakei Raminta 😃 babutė atsirado 😃
mano Ievai šiandien temperatūra iš kažkur atsirado ,nedaug
,bet yra ir ji labai jaučia ,ir Vaivai šiandien tik 3
pamokos ,tai bus kaip laisvadienis 😀 o pietums kepta višta
orkaitėj bus su bulvėm ,na ir dar kokių salotų 😀
21. Oct 2013, 21:54
as tai darbais apsivertusi,mazu jau senstu,kad niekur
nebespeju☹paskaitineju,bet pritingiu ka parasyti😕likom tik
mes trise,kitos visai nebeuzsuka
jau skaičiau ,kai tik pasakei ką įtaria ,šiaip tai
palyginti reta liga , bet prikibo ,gal Birute ,tavo
imunitetas silpnas ,darbas -namai pavargsti , dar Emiliukas
tavo toks anksti mėgėjas keltis ir kimaba visokios ,,
zarazos''
21. Oct 2013, 13:32
aš ir noriu varškėtukų😃,bet gal ryt😀 iki piet
gyvenau nerimu ir gydytojos prognozės pasitvirtino,kad nuo
erkės įkandimo tuliaremijos liga😀apie ją plačiau galit
intere pasiskaityt,darėsi visa,kas blogiausia😀
labas rytas 😀 nieko doro neveikiam 😃 pas mus pietums
burokėlių sriuba ir varškėtukai 😀
21. Oct 2013, 09:22
labukas😀kaip sekasi?kuo užsiėmę?man pirma laisva,nuvežiau
Emilį į darželį,pavalgiau pusryčius,prisėdau trumpam prie
kompo ir eisiu tvarkytis,valgyt daryt,virsiu rūgštynių
šviežių sriubytės ir blynų bulvinių sugalvojau kept😀ką jūs
gaminsit?
16. Oct 2013, 14:45
labukas😀auklėtoja daržely po savaitės sako ir vėl
Emiliukas paaugęs😀auga,auga😃nu va atidaviau,kad nuvežtų tašę
mano gražuolei į Londoną su visokiom gėrybėm:ir
konservuotom,ir pirktom😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
http://promote.bfdr.eu/voucher=481907 Prasau jai galit paspasukit 😀 aciu
bacila siuo metu laiku,galima greit pasigaut☹mes siuo metu visi sveiki😀,tai jums siunciam,sveikatos😉
,, skambino '' turėjo būt 😀
tai tikrai tau Raminta pasisekė ,o mums nelabai ,tėtis dirba ir mes sėdim namie ,o dar kažkur bacilą pasigavo ,tai šnarpščia ,čiaudo ,kažin koks pareis 😀 nes sakmbino sakė sloga upeliais bėga 😃
Sveikutes,mes šiandien jau vienus kapus aplankem,ryt aplankysim vietinius,šeštadienį vaziuosim dar kitur,gerai,kad šįmet papuole man iseigines,tai galim visus kapelius aplankyti
labutis 😀 aš iš ryto suvažinėjau į miestą kol merginos miegojo , o žmonių visur pilna ,į turgų tai vos įeit galima ,grįžau ,valgyt dariau ,šiandien sriuba su kukuliais ,dar skalbiau ,vyras tai dirba 😀
labas rytas😀teko iškart bėgt plaut su šampūnu,nes varvėjo net😃važiuosim ryte ant kapū,vakare skambino,kad paminkliuką pastatė,reikia apžiūrėt😀,tuo pačiu užsuksim į Norfą apsipirkt praktiškom valandom😃
o neblogai tada lijo ,tik šampūno nebuvai pasiėmus Birute 😃 mes tai buvom į svečius išrūkę ,reik gi Vaivos atostogas išnaudot ,dar į biblioteką merginos važiavo ,valgyt tai kibinai buvo ir vaflių kepėm ,labai jau seniai Vaiva norėjo 😀
o geras,o aš kol nulėkiau į mašiną,plaukai buvo šlaput šlaputėliai,kaip išplauti😃pilnos vagos vandens,o griaudėjo ir žaibavo smarkokai ir netrumpai,lijo ilgai ir smarkiai😀
šiandien vėl vėjuota,bet pakankamai šilta diena,ilgokai pabuvom lauke,lapus susigrebojau,pasikūriau pečių ir laukiam tėtės po darbo,pietums dariau kalafiorą,bulvių ir žuvies kepiau😀
rytoj reiktų kokį pyragą išsikept,noriu naminio kažko😉
labas 😀 na pas mus nei žaibo nei griaustinio nebuvo ir lietaus ne kažką 😀
labas😀vakar buvo didelis vėjas,bet pakankamai šilta,saulėta diena😀anądien smarkiai lijo,griaudėjo,žaibavo😉o pas jus?
vakar buvom su Emiliu ant kapų,apsigrebojom,gėlių nuvežėm,šiandien tikriausiai eisim lapų pagrebot,valgyt darysim ir tvarkysimės😃,o jis sugeba viską suverst😀,nevedžiau į darželį,vakar buvom pas gydytoją parašė pažymą,tokia lengva sloga,kad neįsisirgtų,patingim abu😀,nors ryte nuo 6 jau jis keliasi😀
labas,pute,bet dideliu eibiu ir pas mus nepridare😀
sveikutės 😀 kaip gyvenat ,ar vėjas smarkiai pūtė ? pas mus tai nieko baisaus ,jokių eibių neprikrėtė 😀
Neri,parodziau Karoliui zynute,tai nusisypsojo😃klausiu, ka atrasyt?tai liepe perduoti ,,nu aciu''😃
sveikutės 😀 Raminta , merginos siunčia sveikinimus Karoliui gimtadienio proga 🌷🌷🌷 kaip laikotės ,kas geresnio ? mes tai vienos namie ,tėtis dirba ,bet jau kaip tamsu už lango ,o dar ir lietus pradėjo pliaupti 😀
labas😀aš Kaune buvau,parsivežiau išrašą šeimos gydytojai,labai šalta lauke😀grįžus bėgau pečių kurt😃,užvalgiau ir reiks pietus gamint😀šiandien kotletai,bulvės arba bulvių košė😉,agurkai arba burokėlių salotos,kefyras😀
labas rytas 😀 na ir pasakei Raminta 😃 babutė atsirado 😃 mano Ievai šiandien temperatūra iš kažkur atsirado ,nedaug ,bet yra ir ji labai jaučia ,ir Vaivai šiandien tik 3 pamokos ,tai bus kaip laisvadienis 😀 o pietums kepta višta orkaitėj bus su bulvėm ,na ir dar kokių salotų 😀
as tai darbais apsivertusi,mazu jau senstu,kad niekur nebespeju☹paskaitineju,bet pritingiu ka parasyti😕likom tik mes trise,kitos visai nebeuzsuka
kažin ,kaip Ineta gyvena,išnyko visai😃Dovilę dingo😉
o kas Raminta pas tave geresnio ,pasirodai kaip jaunas mėnulis 😃 😉
jaučiuosi normaliai,dabar jokių vaistų nereikia gert,nebent užeina galvą arba širdis kala,tai išgeriu lašų😀
Sveikos,o kaip Birute dabar jautiesi,ar vaistus kokius vartoji?
ko gero,kad taip,nes labai sunkūs metai,mamos liga,netektis,rūpesčiai,darbai,daržai ir t.t,Emilis nuo 6 keliasi😀
jau skaičiau ,kai tik pasakei ką įtaria ,šiaip tai palyginti reta liga , bet prikibo ,gal Birute ,tavo imunitetas silpnas ,darbas -namai pavargsti , dar Emiliukas tavo toks anksti mėgėjas keltis ir kimaba visokios ,, zarazos''
aš ir noriu varškėtukų😃,bet gal ryt😀
iki piet gyvenau nerimu ir gydytojos prognozės pasitvirtino,kad nuo erkės įkandimo tuliaremijos liga😀apie ją plačiau galit intere pasiskaityt,darėsi visa,kas blogiausia😀
labas rytas 😀 nieko doro neveikiam 😃 pas mus pietums burokėlių sriuba ir varškėtukai 😀
labukas😀kaip sekasi?kuo užsiėmę?man pirma laisva,nuvežiau Emilį į darželį,pavalgiau pusryčius,prisėdau trumpam prie kompo ir eisiu tvarkytis,valgyt daryt,virsiu rūgštynių šviežių sriubytės ir blynų bulvinių sugalvojau kept😀ką jūs gaminsit?
labukas😀auklėtoja daržely po savaitės sako ir vėl Emiliukas paaugęs😀auga,auga😃nu va atidaviau,kad nuvežtų tašę mano gražuolei į Londoną su visokiom gėrybėm:ir konservuotom,ir pirktom😀
labas rytas 😀 kokią smagią kompaniją turi Emiliukas 😉 bet ir auga sakyčiau Emiliukas ne dienom ,bet valandom 😃 atrodo toks ištysęs 😀
😀