Raminta ,ar jau Karolis pasiruošęs į mokyklą ? Vaivai tai
dar daug reikia ,labiausiai tai rūbų ,išaugo viską 😀
13. Aug 2013, 10:10
Labutis,ir aš žadu šiandien kepti obuoliu pyragą 😉ir pas
mus lietaus palijo užtektinai,galėtų jau ir nebelyti,nes
rugiapjute prasidejo,ir man jau šeštadienį įdarbą ☹
labutis 😀 aš pomidorus uždarinėju ( labai neblogas
receptukas ), vėliau važiuosim į svečius pas Vaivutės draugę
😀 jie grįžo iš atostogų ,reik paplepėt 😃 o po pietų vyrui į
darbą 😀
13. Aug 2013, 09:17
labas😀parašiau anąkart,matyt neišsiunčiau,nuklydau
mišrainės su ryžiais receptą užsirašyt,taigi labai
patiko,dariau du kartus😀pas mus anom dienom palijo ir gana
gausiai😀vakar popiet buvom susitikt su drauge,kažkada dirbom
kartu,dabar jau 2 metai dirba Londone,praleidom
beplepsėdamos kelias valandas😀dienukė pralekia labai
greit,kepsiu obuolių pyragą,padarysiu
pietus,pasitvarkysiu,ryt į darbą😀
labutis 😀 ar gavot lietaus ? mes labai mažai ,tik rasą
padarė ,šiek tiek pažaibavo ,bet kažko be garso ,šiandien
vėl darbais užsivertus ,slyvų kompotą dariau ,dar agurkus
marinavau ,o galų gale valgyt reikėjo padaryt ,nes vyrui
įsidėt reik 😀
ale tikrai būtume susitikę ,jei bent būčiau numanius jus
aplink sukant ,būčiau pati ieškojus ,labai gaila ,nes mes
dar svarstėm galimybę pas jus užsukti iš pajūrio važiuojant
,bet paskui nusprendėm ,kad labai susivėlinsim namo ,ir
žuvytę galim sugadinti kur lauktuvių vežėm ( o gi valandos
neužteks pasiplepėti 😃 ) 😀
sveikutės 😀 mes buvom kaime šiandien tai vėl visko
prisivežėm 😀 aha Raminta buvom HBH ,dar jūrų muziejuj ,po
šventę pasivaikčiojom Klaipėdoj ,o dinozaurų ir mes
atsisakėm ,gal atpigs kitamet 😀 O kas per uogienė su ta
cukinija ir apelsinu ,prašom pasidalinti 😉
mes buvom prie klaipedos mini zologijos sode,poto i
palanga uzsukom,ir dar buvom HBH,kaip supratau ir jus ten
buvot😉dar zadejom vaziuoti dinozauru paziureti,bet
pasibranginom kainomis,tai gal nuvaziuosim kita met
as su paprikom dariau,dar ryt bandysiu uogiene virti is
cukiniju ir apelsinu
31. Jul 2013, 22:47
labas😀oi kokiu gražių foto,nuostabu😀 ką Raminta
darei su cukinijom?kaip ananasus? aš tai ruošiuosi dayt
su perlinėm kruopom mišrainę,patiko pernai😉pomidorų kibirą
priskyniau,nežinau,ką su jais darysiu😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
labukas😀o pas mus ir vakar ir siryt gerai palijo☹siryt,kad dave su zaibais ir griaustiniu☹
labas rytas 😀 vakar gerai palijo ,šiandien planuojam iki miško palėkt ,pažiūrėt grybų ,ryt į Žolinės atlaidus 😀
tai Vaivai taip su batais ,vaikiškų nebėra ,o suaugusių per platūs
Su rubu pirkimu,tai problema,nes iš vaikiškų,nebetinka,oiš suaugusiu per dideli,tai reikejo pavarkt kol viską supirkom ☹o pas mus ir vėl lija (:
Vaiva kancialiarines ir sportbačius turi ,o ir nemažai dar turėjo likučių .
Rūbus mes jau susipirkom,dar reikia sporbaciu,kuprinės ir kanciliariniu prekių,na istikruju dar pakankamai daug reikia viska supirkti
Raminta ,ar jau Karolis pasiruošęs į mokyklą ? Vaivai tai dar daug reikia ,labiausiai tai rūbų ,išaugo viską 😀
Labutis,ir aš žadu šiandien kepti obuoliu pyragą 😉ir pas mus lietaus palijo užtektinai,galėtų jau ir nebelyti,nes rugiapjute prasidejo,ir man jau šeštadienį įdarbą ☹
labutis 😀 aš pomidorus uždarinėju ( labai neblogas receptukas ), vėliau važiuosim į svečius pas Vaivutės draugę 😀 jie grįžo iš atostogų ,reik paplepėt 😃 o po pietų vyrui į darbą 😀
labas😀parašiau anąkart,matyt neišsiunčiau,nuklydau mišrainės su ryžiais receptą užsirašyt,taigi labai patiko,dariau du kartus😀pas mus anom dienom palijo ir gana gausiai😀vakar popiet buvom susitikt su drauge,kažkada dirbom kartu,dabar jau 2 metai dirba Londone,praleidom beplepsėdamos kelias valandas😀dienukė pralekia labai greit,kepsiu obuolių pyragą,padarysiu pietus,pasitvarkysiu,ryt į darbą😀
pagaliau pas mus palijo normaliai ,visą dieną taip šilta buvo ,dar braškes spėjau susitvarkyt ,o vakare užėjo lyti 😀
labutis 😀 ar gavot lietaus ? mes labai mažai ,tik rasą padarė ,šiek tiek pažaibavo ,bet kažko be garso ,šiandien vėl darbais užsivertus ,slyvų kompotą dariau ,dar agurkus marinavau ,o galų gale valgyt reikėjo padaryt ,nes vyrui įsidėt reik 😀
mano vyrui tai šeštadienį jau į darbą ,tai tiek čia tų atostogų 😀
na aš jau noriu ,kad atvėstų 😃 net dirbt nieko nebenoriu kaip karšta 😃
dar atostogauju,bet jau atostogos eina i pabaiga....
labas rytas 😀 aš kavutės 😃 ar dar atostogauji Raminta ?
labas rytas,kam kavutes ?
gražios nuotraukytės ,tik kažin kodėl apverstos 😉 ar ilgai buvot LT ?
labas rytas 😀 ar yra gyvų 😃
2 kg pomidorų ,0,5 kg morkų ( žalių sutarkuotų ),0,5 kg svogūnų , 2-3 paprikos ,1 stiklinė nevirtų ryžių ,300 g aliejaus , 2 šaukštai druskos, 4 šaukštai cukraus , virti 40 min. Dėti sluoksniais - ant dugno pomidorai ,tada morkos ,svogūnai ( pusžiedžiais), paprika (kubeliais) ,ant viršaus ryžiai ,virti nemaišant ,sumaišyti tik pabaigoj virimo.
labas😀šiandien aplankėm kapukus,buvom pas sesę ,išsiviriau mišrainės su cukinija😀
neri parašyk su ryžiais mišrainės receptą žiemai,gal pasidayciau😀
Ką mamytės 😉 mes tai po svečius vakar pavažinėjom ,o šiandien patys svečių turėjom 😀
labutis 😀 aš tai obuolienės ,kriaušienės ir slyvienės viriau ,dar kompotų dariau slyvų ,ryžių mišrainės žiemai 😀
labas😀vakar dariau mišrainės su perlinėm kruopom😀
receptas toks:1kg perlinių kruopų,1kg agurkų arba cukinijų,1kg pomidorų,1kg svogūnų,1kg morkų.
marinatui:100g acto,100g cukraus,2šaukštai druskos,pipirų ,lapelių😀
kruopas užmerkti iš vakaro,morkas ,svogūnus troškinti aliejuje ,kol suminkštės.cukiniją ar agurkus supjaustyti kubeliais,pomidorus nulupti ir supjaustyti,pavirti,galiausiai dėti perlines kruopas😀kai supilam actą,druską,cukrų,prieskonius,dar patroškinti 30min😀
rytoj darysiu pagal šį receptą su cukinijom,vakar dariau su agurkais😀
šiandien eisiu į daržiuką,gėlynus paravinėt😀
ale tikrai būtume susitikę ,jei bent būčiau numanius jus aplink sukant ,būčiau pati ieškojus ,labai gaila ,nes mes dar svarstėm galimybę pas jus užsukti iš pajūrio važiuojant ,bet paskui nusprendėm ,kad labai susivėlinsim namo ,ir žuvytę galim sugadinti kur lauktuvių vežėm ( o gi valandos neužteks pasiplepėti 😃 ) 😀
sveikutės 😀 mes buvom kaime šiandien tai vėl visko prisivežėm 😀 aha Raminta buvom HBH ,dar jūrų muziejuj ,po šventę pasivaikčiojom Klaipėdoj ,o dinozaurų ir mes atsisakėm ,gal atpigs kitamet 😀 O kas per uogienė su ta cukinija ir apelsinu ,prašom pasidalinti 😉
mes buvom prie klaipedos mini zologijos sode,poto i palanga uzsukom,ir dar buvom HBH,kaip supratau ir jus ten buvot😉dar zadejom vaziuoti dinozauru paziureti,bet pasibranginom kainomis,tai gal nuvaziuosim kita met
o kas per misraine su tom kruopom?
as su paprikom dariau,dar ryt bandysiu uogiene virti is cukiniju ir apelsinu
labas😀oi kokiu gražių foto,nuostabu😀
ką Raminta darei su cukinijom?kaip ananasus?
aš tai ruošiuosi dayt su perlinėm kruopom mišrainę,patiko pernai😉pomidorų kibirą priskyniau,nežinau,ką su jais darysiu😉