aš tai šiltnamį tvarkiau ,uogienę viriau ,žirnius
išaižėm ir į šaldiklį sudėjau ,dar daržą ravėjau ,o vakare
svečių netikėtų turėjom 😀 pietums dar merginoms varškėtukų
orkaitėj pakepiau ,vyras tai dirba 😀
13. Jul 2013, 21:54
labukas😀vakar per naktį buvau revizijoj,dieną pamiegot
negavau😃,pusdienį prakvaituliavau,o vakare visai darbinga
buvau😃,pasisėjau našlaičių,agurkų keletą stiklainių
užsidariau😀,braškių dvi lysveles apsiravėjau,tik
neišpjausčiau ūglių,nes dar sodinsiu😀šiandien dirbau,darbo
sočiai😃 paskaičiau,kad coca cola nuo visokio amaro
gerai,reiks išbandyt😃
va man šitas patinka : 1l vandens ,5 šaukštai cukraus ,1
šaukštas druskos ,100 g acto, krapai ,pipirų keletą grūdelių
. Agurkus nuplikyti verdančiu vandeniu,sudėti į
stiklainius ,užpilti verdančiu marinatu ,palaikyti 5-10 min,
nupilti ir dar kartą užvirinus uždaryti . Dar vienas :
1 stiklinė acto ,1 stiklinė cukraus ,3 stiklinės vandens ,
3,5 šaukšto druskos , krapai ,apie 3 šaukštus garstyčių
grūdelių .Agurkus nuplautus sudėti į stiklainius ir užpilti
karštu marinatu ( 2 kartą užvirinus uždaryti )
mes tai vėl buvom mėlyniaut ,tik grįžom sulaukėm svečių
ir dar lėksim ,nes reik avono prekes išdalinti 😀 vakare
parašysiu kokį receptuką agurkams 😉
11. Jul 2013, 14:07
labukas😀aš vakar juodų serbentų uogienės išsiviriau ir
agurkų keletą stiklainių uždariau😀kaip jūs konservuojat
agurkus?(pasidalinkit su manimi patirtimi😀)aš sudėjau
agurkus į stiklainius,užpyliau verdančiu vandeniu,paskui dar
kartą užpyliau,o trečią kartą 1l dėjau 1š druskos,1š
cukraus,3š acto,pipirų,krapų,česnako ir užpyliau verdančiu
vandeniu😀
labutis 😀 taigi atostogos Raminta 😃 reik atostogaut 😉
tokiu laiku pačios uogos ,visokie agurkai , atostogos pačiu
laiku ,bent visus darbus apsidirbsi 😉 o iki kada atostogausi
?
10. Jul 2013, 08:20
sveikutes😀as gyva ir sveika,bet tik ziauriai darbais ir
visokiais reikalais uzsivertusi,tai nelabai kada yra laiko
prie kompo prisesti,o jei ir prisedu,tai tik trumpam ir tik
paskaitau,o pati ir pritingiu ka parasyti😉
oi ,Ieva tai puikiai ,šiandien grybaut buvo ,turėjo
draugę už save metais jaunesnę ,tai abi žaidė 😀 o Vaiva tuo
metu miegojo namie 😃 radom 45 baravykus ,dar lepšiukų ,tai
vienus viriau ,o baravykus į šaldiklį sudėjau ,tik va
pamiršau nufotografuot 😀
09. Jul 2013, 15:22
labas😀buvom piliklinikoj,pasitikrinom,paėmė kraują,dar
šią savaitukę pabus namie😀vakarop norėčiau juoduosius
nusiskint😀,buvom laukuty,pasidariau pietus,Emilis miega😀 kaip Ievutė laikosi?
labutis 😀 kaip Emiliukas ? mes vėl vienos namie ,ir kitas
savaitgalis bus toks pat ,toks grafikas mūsų tėčio 😀 ale
Raminta ,kad išgaravo 😃 kažin kaip sekas visi reikaliukai
🤔
aš turiu 3 daigus ,tokius kur anksčiau pradėjo vest ,bet
jau kokie derlingi ,nespėju skint agurkų ,o raugiu tai jau
nežinau kelintą kartą (Mirabelle F veislė ) ,o kiti tai
vėlai sėti ,dar tik kelis nuskyniau . Aš kaip laukiu kada
atvės 😃 neįmanoma miegot bus ,jokio vėjo kambariuose ,dar
ėjau braškių palaistyt 😀
04. Jul 2013, 21:37
jau daug agurkų neri pas jus?pas mane šiltnamy
prastai,keletą nuskyniau,o darže jau prasidės po geros
savaitės😀
na gal kai pasveiks vėl valgys į sveikatą 😉 svarbu jau
geriau 😀
04. Jul 2013, 12:46
labas😀mano ligoniukas jaučiasi geriau,bet stipriai
sukūdo,pametė apetitą,sunku,ką įsiūlyt😀vakar dieną jau
nebuvo temp,tai manyčiau,kad po truputį gerės.bet matosi,kad
vaikutis serga😀
oi Birutėle ,laikykitės ir sveikit 😉 na su angina tai jau
taip būna ,temperatūra aukščiausia ,ir vaikui sunku .
02. Jul 2013, 22:14
labas😀mano Emilis serga,tad gyvenam streso
akimirkomis😀sekmadienį naktį greitukė išvežė,buvo
39,4,pradėjo kliedėt,apžiūrėjo,suleido vaistų,sakė
pūliuojanti angina ir paleido namo☹taksam neina
priskambint,sesės vyrą paskui prisikėlėm,tikrai galvojau
guldys😀vakar pas savo gydytoją buvom,prirašė vaistų,o temp
dar ir šiandien buvo aukšta keletą karų,siaubas kažkoks😀
labas rytas 😀 vakar vėl diena kaime buvo ,o šiandien jau
namuose vienos tinginiaujam ,vyrui darbadieniai . Birute
,kad ir pavėluotai su Gintarės gimtadieniu ,jau 21 ,žiūrėk
greit ir vestuvių sulauksi 🌷🌷🌷 ( labai jau greit tas laikas
bėga ) 😉
27. Jun 2013, 21:25
labas😀pas mus atvėso,lietaus mažai buvo,pakrapnojo
tik😀braškės jau baigiasi pas mus😀truputį įsidėjau į šaldiklį
ir išsiviriau gal kokius 8litrus😀2litriukai jau
Londone😃rytoj mano gražuolės gimtadienis-21metukai
sueina😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
sveikutės 😀 kaip laikotės ? mane tai serbentai užkniso juodai 😃 parsivežėm 3 kibirus juodų serbentų ,tai matyt sapnuosis jie man 😃
labutis 😀 šiandien darbinga diena ,agurkus marinavau ,dar buvom mieste ,dovaną pirkom ,vakare į gimtadienį eisim 😀 papietavom , dabar reik pailsėti 😃
aš tai šiltnamį tvarkiau ,uogienę viriau ,žirnius išaižėm ir į šaldiklį sudėjau ,dar daržą ravėjau ,o vakare svečių netikėtų turėjom 😀 pietums dar merginoms varškėtukų orkaitėj pakepiau ,vyras tai dirba 😀
labukas😀vakar per naktį buvau revizijoj,dieną pamiegot negavau😃,pusdienį prakvaituliavau,o vakare visai darbinga buvau😃,pasisėjau našlaičių,agurkų keletą stiklainių užsidariau😀,braškių dvi lysveles apsiravėjau,tik neišpjausčiau ūglių,nes dar sodinsiu😀šiandien dirbau,darbo sočiai😃
paskaičiau,kad coca cola nuo visokio amaro gerai,reiks išbandyt😃
va man šitas patinka : 1l vandens ,5 šaukštai cukraus ,1 šaukštas druskos ,100 g acto, krapai ,pipirų keletą grūdelių .
Agurkus nuplikyti verdančiu vandeniu,sudėti į stiklainius ,užpilti verdančiu marinatu ,palaikyti 5-10 min, nupilti ir dar kartą užvirinus uždaryti .
Dar vienas : 1 stiklinė acto ,1 stiklinė cukraus ,3 stiklinės vandens , 3,5 šaukšto druskos , krapai ,apie 3 šaukštus garstyčių grūdelių .Agurkus nuplautus sudėti į stiklainius ir užpilti karštu marinatu ( 2 kartą užvirinus uždaryti )
mes tai vėl buvom mėlyniaut ,tik grįžom sulaukėm svečių ir dar lėksim ,nes reik avono prekes išdalinti 😀 vakare parašysiu kokį receptuką agurkams 😉
labukas😀aš vakar juodų serbentų uogienės išsiviriau ir agurkų keletą stiklainių uždariau😀kaip jūs konservuojat agurkus?(pasidalinkit su manimi patirtimi😀)aš sudėjau agurkus į stiklainius,užpyliau verdančiu vandeniu,paskui dar kartą užpyliau,o trečią kartą 1l dėjau 1š druskos,1š cukraus,3š acto,pipirų,krapų,česnako ir užpyliau verdančiu vandeniu😀
labutis 😀 taigi atostogos Raminta 😃 reik atostogaut 😉 tokiu laiku pačios uogos ,visokie agurkai , atostogos pačiu laiku ,bent visus darbus apsidirbsi 😉 o iki kada atostogausi ?
sveikutes😀as gyva ir sveika,bet tik ziauriai darbais ir visokiais reikalais uzsivertusi,tai nelabai kada yra laiko prie kompo prisesti,o jei ir prisedu,tai tik trumpam ir tik paskaitau,o pati ir pritingiu ka parasyti😉
oi ,Ieva tai puikiai ,šiandien grybaut buvo ,turėjo draugę už save metais jaunesnę ,tai abi žaidė 😀 o Vaiva tuo metu miegojo namie 😃 radom 45 baravykus ,dar lepšiukų ,tai vienus viriau ,o baravykus į šaldiklį sudėjau ,tik va pamiršau nufotografuot 😀
labas😀buvom piliklinikoj,pasitikrinom,paėmė kraują,dar šią savaitukę pabus namie😀vakarop norėčiau juoduosius nusiskint😀,buvom laukuty,pasidariau pietus,Emilis miega😀
kaip Ievutė laikosi?
sveikutės 😀 kaip laikotės ? mes tai puikiai 😃 tai grybaut ,tai uogaut lekiam kol vyrui išeiginės ,ryt tai serbentus tvarkysiu geltonus ir raudonus 😀
labukas😀Emilis jau neblogai jaučiasi,jau valgo😀buvom biskį į lauką išėję,pasilaistėm gėles,agurkus😀nuskyniau 3 pirmus agurkus iš daržo,nemažai primezgsta😉
labutis 😀 kaip Emiliukas ? mes vėl vienos namie ,ir kitas savaitgalis bus toks pat ,toks grafikas mūsų tėčio 😀 ale Raminta ,kad išgaravo 😃 kažin kaip sekas visi reikaliukai 🤔
aš turiu 3 daigus ,tokius kur anksčiau pradėjo vest ,bet jau kokie derlingi ,nespėju skint agurkų ,o raugiu tai jau nežinau kelintą kartą (Mirabelle F veislė ) ,o kiti tai vėlai sėti ,dar tik kelis nuskyniau . Aš kaip laukiu kada atvės 😃 neįmanoma miegot bus ,jokio vėjo kambariuose ,dar ėjau braškių palaistyt 😀
jau daug agurkų neri pas jus?pas mane šiltnamy prastai,keletą nuskyniau,o darže jau prasidės po geros savaitės😀
neturi sveikatytės mažiukas ,o dar tokiam karštyje 😀 aš kol pietus padariau visai jėgų netekau 😃 dar reik agurkus užraukti 😀
kol susirinkau skalbinius,radau miegantį😉valgė šiandien kelis blynukus su uogom😉,ligoniukas dar😉
na gal kai pasveiks vėl valgys į sveikatą 😉 svarbu jau geriau 😀
labas😀mano ligoniukas jaučiasi geriau,bet stipriai sukūdo,pametė apetitą,sunku,ką įsiūlyt😀vakar dieną jau nebuvo temp,tai manyčiau,kad po truputį gerės.bet matosi,kad vaikutis serga😀
sveikutės 😀 kaip ligoniukas laikosi ?
oi Birutėle ,laikykitės ir sveikit 😉 na su angina tai jau taip būna ,temperatūra aukščiausia ,ir vaikui sunku .
labas😀mano Emilis serga,tad gyvenam streso akimirkomis😀sekmadienį naktį greitukė išvežė,buvo 39,4,pradėjo kliedėt,apžiūrėjo,suleido vaistų,sakė pūliuojanti angina ir paleido namo☹taksam neina priskambint,sesės vyrą paskui prisikėlėm,tikrai galvojau guldys😀vakar pas savo gydytoją buvom,prirašė vaistų,o temp dar ir šiandien buvo aukšta keletą karų,siaubas kažkoks😀
Kur visos išsilakstėt ? dirbat ? mes tai šiandien mėlyniaut buvom ,uogų tai visai nemažai ,dar voveraičių pasirinkom ,tai vakarienei grybienė buvo 😀
sveikutės 😀 kaip savaitgalis ? mes tai visą savaitgalį vienos namie ,nes ir vakar ir šiandien vyras dirba 😀
labas rytas 😀 vakar vėl diena kaime buvo ,o šiandien jau namuose vienos tinginiaujam ,vyrui darbadieniai . Birute ,kad ir pavėluotai su Gintarės gimtadieniu ,jau 21 ,žiūrėk greit ir vestuvių sulauksi 🌷🌷🌷 ( labai jau greit tas laikas bėga ) 😉
labas😀pas mus atvėso,lietaus mažai buvo,pakrapnojo tik😀braškės jau baigiasi pas mus😀truputį įsidėjau į šaldiklį ir išsiviriau gal kokius 8litrus😀2litriukai jau Londone😃rytoj mano gražuolės gimtadienis-21metukai sueina😉
tai jau darbo gražaus bus ,šitiek uogų 😀
man nuo liepos 8d.prasideda atostogos😀paskambino kaimyne ir liepe ateiti braskiu prisiskinti,tai prisiskyniau du kibirus,tai turesiu gero darbelio
o mums reik lietaus ,tik joninių naktį palijo ir viskas 😀 o kada atostogos Raminta ? mano vyrui tai nuo liepos 26 😀