Labas rytas,mes vakar pas lenkus varem pavalgyt,tai man
teko induko parasytis neiveikiau savo porcijos,tai pietus i
darba susidejau😀Dar lekem dedes zmonos su jubiliejum
sveikint,o paskui jau namie ilsejomes,seriala uzbaigem
ziuret produktyvus savaitgalis buvo😉
Labas rytas,mes vakar draugams padejom,tai sutarem pietu
siandien eiti😉As turiu robota,henri ir dabar shark belaidi
isigijau,nes henri reik i pencija isleist vyrui i garaza
atiduosiu😀
Labas rytas as ir gyva,taip saldziai miegojau kad nejutau
kaip vyras atsikele ir sune isvede pabudau kai jie grizo
.sveikatytes taviskiui! Kur einat vakarieniauti? Gal rimtai
tik klaida su tuo siurbliu …
Labas rytas,as jau kavinuosi😉Maniskis apsirgo,tai nezinau
kaip cia bus su musu vakariene,bet dar iki to reik i
pardes,kirpykla,dar tetos vyra uzsukt pasveikint su
gimtadieniu jo irgi vakar buvo kaip ir tavo🙂Vakar uzsisakiau
nauja siurbli,bet truputi nervuojuos jie jau kaip ir
issiunte,o bankas ismete zinute,kad mokejimas is ju puses
atsauktas,tai nezinau ne ka ir galvot,nors pinigai isaldyti
kolkas saskaitoj gal kokia klaida isivele arba kazkas bande
duomenis pasisavint per atstuma kazkaip ne fainai...
O tai,kad svest butinai jubiliejaus reik?🙂As savo Kretoj
gimtadieni svenciau,nors ir ne jubiliejus buvo reik gyvent
cia ir dabar del saves,o ne del kitu😉
Labas rytas,puikus vakaras😉 as si ryta jauciu kad
budinuos bet akys dar nenori atsimerkti galvoju kiek cia
valandu,pasiziuriu 10min iki zadintuvo…. reikia keltis
….
Labas rytas,o as vakar visus palepinau sunui
saldainiu,dukrai sokoloda,o vyrui paella ir alucio
vakarienei🙂Gavom gelyciu ir as,ir dukra,dar bandeme 50pilku
atspalviu paziuret kartu,bet uzmigome😆Pagalvojom gal kur
sestadieni pavalgyt nueit vakarienes,nes vakar jau ne iki to
buvo😂
Ačiū ir tave,o vakar kas per šventė buvo?😀Nelabai man
tokios šventės čia daugiau vaikams širdeles lipyt🙂Maniškė
pyragą ta proga į mokyklą iškepė Red velvet😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,ir pas mane vakar buvo. Kaip as juokauju ,pusmecio darbus pasidarem 😉 ir vel pirmadienis 😉
Labas rytas,mes vakar pas lenkus varem pavalgyt,tai man teko induko parasytis neiveikiau savo porcijos,tai pietus i darba susidejau😀Dar lekem dedes zmonos su jubiliejum sveikint,o paskui jau namie ilsejomes,seriala uzbaigem ziuret produktyvus savaitgalis buvo😉
Ačiū ir tau taip pat😉
Labas rytas,as dar lovoje vartausi ,gero sekmadienio !
Labas rytas,mes vakar draugams padejom,tai sutarem pietu siandien eiti😉As turiu robota,henri ir dabar shark belaidi isigijau,nes henri reik i pencija isleist vyrui i garaza atiduosiu😀
Mes grizom ,skaniai pavalgia ir seimyniskai pasibuve 😀 dabar kas kuom uzsieme 😉 as du turiu robota ir belaidi
Dar nesusitarem siulysiu niekur neiti,kad labiau neapsirktu🙂Siurbli gavau,tai ir pinigus turetu atskaiciuoti dykai jau tikrai neveze😀
Labas rytas as ir gyva,taip saldziai miegojau kad nejutau kaip vyras atsikele ir sune isvede pabudau kai jie grizo .sveikatytes taviskiui! Kur einat vakarieniauti? Gal rimtai tik klaida su tuo siurbliu …
Labas rytas,as jau kavinuosi😉Maniskis apsirgo,tai nezinau kaip cia bus su musu vakariene,bet dar iki to reik i pardes,kirpykla,dar tetos vyra uzsukt pasveikint su gimtadieniu jo irgi vakar buvo kaip ir tavo🙂Vakar uzsisakiau nauja siurbli,bet truputi nervuojuos jie jau kaip ir issiunte,o bankas ismete zinute,kad mokejimas is ju puses atsauktas,tai nezinau ne ka ir galvot,nors pinigai isaldyti kolkas saskaitoj gal kokia klaida isivele arba kazkas bande duomenis pasisavint per atstuma kazkaip ne fainai...
Aha yra toks😀As prisedau spauda paskaityt atrodo viska pasidariau😉
Tavan jei neklystu vadinasi,mes kelis kartus buvo ,patiko 😀
Skanu pas turkus😉
Kad ir nesvesiu vis tiek ateis pasveikinti tai nupirkau tortuka ,o ryt eisim i turku restorana pasedeti 😉
O tai,kad svest butinai jubiliejaus reik?🙂As savo Kretoj gimtadieni svenciau,nors ir ne jubiliejus buvo reik gyvent cia ir dabar del saves,o ne del kitu😉
Ne kokia svente ne jubiliejus 😉 eisim gal kur pasedeti 😉
Labas rytas,Su gimtadieniu💐Tai jau svente nusimato savaitgali?🙂
Labas rytas,dar vienais metais tapau vyresne !
Man dar toli grazu iki pabaigos,bet darbai nudirbti kavinuosi😉
Ir dienele baigta 😉
Vakaras ir tiek😉As ir pries zadintuva nubudau...Tokia energinga jauciuos kolkas😀
Labas rytas,puikus vakaras😉 as si ryta jauciu kad budinuos bet akys dar nenori atsimerkti galvoju kiek cia valandu,pasiziuriu 10min iki zadintuvo…. reikia keltis ….
Labas rytas,o as vakar visus palepinau sunui saldainiu,dukrai sokoloda,o vyrui paella ir alucio vakarienei🙂Gavom gelyciu ir as,ir dukra,dar bandeme 50pilku atspalviu paziuret kartu,bet uzmigome😆Pagalvojom gal kur sestadieni pavalgyt nueit vakarienes,nes vakar jau ne iki to buvo😂
Nu visai tu nedraugiska😀
As pati kaip dovana 😃
O tu ka vyrui dovanojai?🙂As po darbo sakiau uzbegsiu paimsiu kokio isskirtinio alucio paragaut bus vietoj geliu😀
Su meiles diena,nes galvoja kad siandien normaliu geliu neras,taip pernai buvo
Ačiū ir tave,o vakar kas per šventė buvo?😀Nelabai man tokios šventės čia daugiau vaikams širdeles lipyt🙂Maniškė pyragą ta proga į mokyklą iškepė Red velvet😉
Labas rytas,su meiles diena! Vakar gavau dovanu nuo vyro didziule orhideja😀
Labas rytas,aisku.
Pas seimos gyd.man pazymos i darba reikejo kas buvo su ranka .