Labas rytas,aš ir vėl jau su kavyte😉Vakar taip gerai
dieną užbaigiau pasidariau ryžių su
krevetėm,apsiskalbiau,knygą užbaigiau skaityti ir pradėjau
kitą ir dar tv pažiūrėjau😀
Mes i turgu lekiam pasizvalgyt,tada sunu i Corby vesim i
uzdara skatepark,o tokiu rimtu planu ner bim bam😀Flaming
Katy,bet jau tokiu gerai uzaugintu po 0,50£,tai jei nepatiks
ismesim naujas susidosinsim🙂
Labas rytas as jau einu i apacia javos kaisti 😉 vakar su
vyru cepelinu prisidarem . Namus susitvarkem tai
siandien poilsio dienele😉 beje ryt as namie iseigine turiu
tai eisiu pasivaikscioti gal iki metalano zadejai i centra
bet hauciu ir cia vietoj man uzteks 😉 kokiu gelyciu pirjai?
As praeita savaitgali is b&q nukainuota nusipirkau ,ziemos
roze vadinasi, seniai norejau 😀
Labas rytas,as jau kavinuosi,issimiegojusi daugiau nei
reik vakar 18h nuluzau😀Labai jau bizi diena buvo atidirbau,i
parde uzsukau,namus apmeciau,kugeli iskepiau,vaika draugu
paziurejau,iki poliklinikos nulekiau,o paskui filmus
pradejom ziuret su vyru ir nuluzom abu ankstybese😅
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,aš ir vėl jau su kavyte😉Vakar taip gerai dieną užbaigiau pasidariau ryžių su krevetėm,apsiskalbiau,knygą užbaigiau skaityti ir pradėjau kitą ir dar tv pažiūrėjau😀
As tai dar bvau uzsnudusi 😉
Galejau dar miegoti,bet prabudau be zadintuvo ir keliausi ner ko gulinet ir tynget darbo dienom😀
Labas rytas,kaip tu anksti keliesi… as nubudau i tualeta ir nebeuzmigau … vakar anksti atsiguliau tai turbut ismiegojauu 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes😉
As eisiu kavytes gert ir ofise pasikuist kazkaip nemazai laiko liko😉
As tik siandien ,paprastai nenoriu,ne taip kaip kolege vos atejudi nori visada namo 😉
Namo visi nori darbe budami😀As po darbo bendradarbe eisiu aplankyt🙂
Man kazko laikas neina …noriu namo…
Labas rytas,o as vel pilna jegu,tai nei telefonui laiko ner😉
Labas rytas,vakar anksti atsiguliau bet ryte taip tingejau keltis …
Labuka,niekur nedingus,tiesiog savais reikalais uzsiemus visa diena buvau🙂Dabar jau prisedau namie su pavakariais ir kavyte,spauda paskaitinet😉
Kur ,Vikut,prapuolusi? As jau beveik namie ,prisivaiksciojau iki negalejimo😉 metalane ispardaviai bet nieko gero neradau tik dzinsus be nuolaidu…
Labas rytas,as jau kava isgeriau ir vyra i darba isleidau 😉 eisiu iki meralano oasizvakgyti maciau 50% nuolaidos yra .
Svarbu zydetu 😉
Ai mums kazkaip dzin vistiek per sezona keiciam geles daznai gardene,tik rozes paliekam😉
Mes baseine buvom o dabar namie kas kuo uzsieme.i google ivedziau kas per geles ,man nelabai tokios …
Mes i turgu lekiam pasizvalgyt,tada sunu i Corby vesim i uzdara skatepark,o tokiu rimtu planu ner bim bam😀Flaming Katy,bet jau tokiu gerai uzaugintu po 0,50£,tai jei nepatiks ismesim naujas susidosinsim🙂
Labas rytas as jau einu i apacia javos kaisti 😉 vakar su vyru cepelinu prisidarem . Namus susitvarkem tai siandien poilsio dienele😉 beje ryt as namie iseigine turiu tai eisiu pasivaikscioti gal iki metalano zadejai i centra bet hauciu ir cia vietoj man uzteks 😉 kokiu gelyciu pirjai? As praeita savaitgali is b&q nukainuota nusipirkau ,ziemos roze vadinasi, seniai norejau 😀
Labas rytas,mes dar lovoj,bet tuoj kilsim kavytes gert😉Vakar saslyku sezona atidarem😆
Mes Spaldinge gelyciu buvom nuo rytojaus gardene pavasaris bus pas mane😀
Labas rytas,ir as jau gyva ,vyras sune vedzioja as pusrycius ruosiu😉
Labas rytas,as jau kavinuosi,issimiegojusi daugiau nei reik vakar 18h nuluzau😀Labai jau bizi diena buvo atidirbau,i parde uzsukau,namus apmeciau,kugeli iskepiau,vaika draugu paziurejau,iki poliklinikos nulekiau,o paskui filmus pradejom ziuret su vyru ir nuluzom abu ankstybese😅
Faina ir as greit 😉
Labas rytas,Ir tave!As jau tuoj namo leksiu ilsetis😉
Labas rytas,su penktadieniu!
As krepsini jau ziuriu su LT paplepejus😉
O man kaip nusibodo taip moriu namo ,pusvalandukas …
As jau link namu judesiu gana siandienai ir namie zadu tynginiaut bus mazasis penktadienis😀
Ir dar vieno breiko sulaukiau 😉