Labas rytas,dar ir kaip judam😀Mane kaip suerzino viska ka
uzsisakiau ismete i skirtingus parcelius ir dar negana to
skirtingos kompanijos ves visiska nesamone😡
As i kokybe daugiau ziuriu,tai man paveiksliukai ar dar
kas nelabai domina.Debenham geras ispardavimas plius kaip
NHS darbuotojui 10% off,tai susitaupe nemazai tik 300£
isleist teko🙂
Mazai miego vadinasi tau tada reik😉As apie puse 21h gult
einu ir 3h30 keliuosi pats tas buna🙂Savaitgali uzsisakiau
nauju patalyniu,tai tikiuosi iki sio savaitgalio ateis noriu
visas senas ismest ir susidet naujas bus tvarka dar vienoj
spintoj😀
Labas rytas,pas mane ir vel diena prasideda😀Vakar daug
nuveikem,bet dar ir siandien nemazai liko😉Kaip filmas?Mes
kai nieko nesitikejom kazko wow,tai mums patiko dokumentika
ir tiek,tik va galejo tuos visus delfinus,zvejyba palaikyt
filmui,nes mums viskas buvo matyta is jo ikeltu video
keliones metu🙂
Labas rytas,as begu i dusa ir iki parduotuves sio bei
to reikia. Dar dovanu maiselio reikia ,bendradarbe
pasveikinti pirmadieni nors gimtadienis pries savaite buvo
bet manes darbe nebuvo . Namie pilna maiseliu bet tokio
dydzio kokio reikua aisku nera …
Labas rytas,dziugu girdet,kad viskas gerai😉As jau
kavinuosi diena prasideda leksiu iki darbo valandelei,tada
apsipirkt,nes saldytuve pelyte pasikorus😀Paskui reik
apsitvarkyt namus,gal virtuvej pasisukinet ir tada jau
filma😀Jauciu visko nespesim laiko tiek neuzteks😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Gal neturejo vienoj vietoj arba didelis uzsakymas ir ji usskirste …
Labas rytas,dar ir kaip judam😀Mane kaip suerzino viska ka uzsisakiau ismete i skirtingus parcelius ir dar negana to skirtingos kompanijos ves visiska nesamone😡
Labas rytas,judam link savaitgalio 😉
As prisedau uzkast ir eisiu toliau darbuotis🙂
Debenhamo geri zinau
As i kokybe daugiau ziuriu,tai man paveiksliukai ar dar kas nelabai domina.Debenham geras ispardavimas plius kaip NHS darbuotojui 10% off,tai susitaupe nemazai tik 300£ isleist teko🙂
Ne taip perskaiciau pasirode kad tu 2 nueini miegoti .reikia ,nusiskslbia jie ,msn patinta 3D tai pas mane tokie 😉
Miegu po +-7h pilnai uztenka😉As daug turejau,tai dabar noriu atsinaujinti ir visiems po 3komplektus nupirkau ir reik dar pora ekstra😉
O tu is vis nemiegi 😉 as turiu gal 3 patalynes ir kas kart keiciu😉
Mazai miego vadinasi tau tada reik😉As apie puse 21h gult einu ir 3h30 keliuosi pats tas buna🙂Savaitgali uzsisakiau nauju patalyniu,tai tikiuosi iki sio savaitgalio ateis noriu visas senas ismest ir susidet naujas bus tvarka dar vienoj spintoj😀
Labas rytas,as vakar anksti atsiguliau gal 9 jau miegojau o paskui 3 vak akytes stacios vus varciausi ir aisku kai reikejo keltis tai norejosi miego …
Labas rytas,as jau kavinuosi ir vel i darbuka😀
Man ir greit laikas eina ypac,kai yra kas veikt😉
Greit diena praejo 😉
As jau viskas tuoj namo 😉
As prisedau pietaut,spauda paskaityt gera valandele atliko ir reiks eit i parde darbuotis🙂
Labas rytas,pirma diena po atostogu 😉 o grizus kaip visada su suniu isejau paskui valgyti dariau taip ir vakaras atejo …
Labas rytas,kuo,Daivute,vakar uzsiemus buvo,kad nieko nerase?🙂As labai bizi buvau,tai laiko telefonui neliko visai vakar...
Labas rytas ir tave 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes🙂Su nauja darbo savaite😉
Mes virsui sedejom ,as einu virtuve tvarkytis ,dar iki lidlos reiktu oalekti 10% isnaudoti o ryt pasibaigs 😉
O as taves ieskojau,bet taip ir neradau😀Kepu zuvyte ir kilsim bulviu su medum nusipirkt,o paskui as ilsetis,o vyras toliu virtuvej plyteles gramdys😀
Labas rytas,dokumentika bet visai nieko as net asara nubriaukiau kai mama laimino. Atrodo as rave naciau ,tik toli buvai nepasisveikinau 😉
Labas rytas,pas mane ir vel diena prasideda😀Vakar daug nuveikem,bet dar ir siandien nemazai liko😉Kaip filmas?Mes kai nieko nesitikejom kazko wow,tai mums patiko dokumentika ir tiek,tik va galejo tuos visus delfinus,zvejyba palaikyt filmui,nes mums viskas buvo matyta is jo ikeltu video keliones metu🙂
As jau seniai namie ,nusipirkau ko reikejo dar lasisos paemiau bus pietums 😉
Labas rytas,as begu i dusa ir iki parduotuves sio bei to reikia. Dar dovanu maiselio reikia ,bendradarbe pasveikinti pirmadieni nors gimtadienis pries savaite buvo bet manes darbe nebuvo . Namie pilna maiseliu bet tokio dydzio kokio reikua aisku nera …
Labas rytas,dziugu girdet,kad viskas gerai😉As jau kavinuosi diena prasideda leksiu iki darbo valandelei,tada apsipirkt,nes saldytuve pelyte pasikorus😀Paskui reik apsitvarkyt namus,gal virtuvej pasisukinet ir tada jau filma😀Jauciu visko nespesim laiko tiek neuzteks😀
Viskas gerai sugijo,leidomas i lauka yra tik patare neslapinti ir nepurvinti zaisdos.
Kaip sekes pas vet?
Mes jau i vet ruosiames .