ar yra mamyciu is UK?
Man kazkaip normaliai gal,kad bizi labai,tai nesijaucia😉
Ar cia oras veikia baigiu uzmigti …
Labas rytas,as siandien atidirbu,o rytoj tik puse dienos,tai net nepajusiu kokia 8h busiu jau namie😀
Labas rytas,as kazko sunkiai keliausi si ryta,jauciasi jau savaite eina i pabaiga 😉
As beveik namo einu😀
Taikaus ,dviem smaguau 😉 as jau breikauju
Vairuoji ar prie vyru taikaisi kada sportuot?As dirbu,dirbu ir ne galo nesimato keista diena😀
Peskom nenueisi bet su masina arti 😉
O tau arti jis iseina?As jau gerokai pasistumejau su darbais,tai turetu but nebloga dienele😉
Labas rytas,as i bannatyme ,ten baseinas o ir naniskiai ten eina 😉
Labas rytas,cia prie Morisono gal eini?Mano mergina eina,tai sake,jog vakarais daug zmoniu.Jau ir vidurys savaites atkeliavo😉
Vakar truputi pabegiojau ir baigesi mano sporras daug zmoniu 😉
Prisiminiau kaip sportuot sekas?🙂As jau valgau ir zinias ziuriu😉
Ir man nebedaug liko 😉
Mano diena ir su vejeliu lekia pora valandeliu ir namucio😀
Ir as einu kavos 😉kaip greit kaikas iki breiko praejo 😀
Labas rytas,jau pusryciauju ne tik,kad nubudus😉
Labas rytas,budinames 😉
Ir šiaip nelabai apsimoka eit net 1h neišdainuoja jie čia tik pinigus susirenka ir tiek...
As nesu buvusi niekada tai klausiu😉
Oi tikrai ne..Salė dydis kaip tualetas,o lietuvių kultūra tragedija stengiuos Peterborore venkti tokiu "koncertu".
Gal buvai koncerte?
Ner ko noret Peterbore i 2Donatus bilietai po 25£ buvo...As dar siandien einu parde uzdaryt paskutini karta ir bus viskas baigti overtime😀
As baigiu pabreikauti ,greitai ir lengviai siandien diena eina ,)
Oho kokia kaina …
Londone kazkokiam klube bus balandzio 20d lygtais po 45£ bilietai😉Plius minus visi su jom uzaugom😀
Gal ir as noreciau😉 as uzaugau dinamikos dainom 😀
Mes svarstom i Dinamikos koncerta vaziuot🙂As darbe prisisportuoju per 3savaites 3kg numeciau,tai dabar pats tas sveriu😀
O mes ir ta ir ta 😉 jauciuosi pailsejusi .uzsirasiau i sporto kluba nuo siandien eisiu 😀 beja savaitgali nusipirkau bilietus i draugu lazybas 😉
Mes nedirbom,o ilsejomes kaip priklauso😀
Man kazkaip normaliai gal,kad bizi labai,tai nesijaucia😉
Ar cia oras veikia baigiu uzmigti …
Labas rytas,as siandien atidirbu,o rytoj tik puse dienos,tai net nepajusiu kokia 8h busiu jau namie😀
Labas rytas,as kazko sunkiai keliausi si ryta,jauciasi jau savaite eina i pabaiga 😉
As beveik namo einu😀
Taikaus ,dviem smaguau 😉 as jau breikauju
Vairuoji ar prie vyru taikaisi kada sportuot?As dirbu,dirbu ir ne galo nesimato keista diena😀
Peskom nenueisi bet su masina arti 😉
O tau arti jis iseina?As jau gerokai pasistumejau su darbais,tai turetu but nebloga dienele😉
Labas rytas,as i bannatyme ,ten baseinas o ir naniskiai ten eina 😉
Labas rytas,cia prie Morisono gal eini?Mano mergina eina,tai sake,jog vakarais daug zmoniu.Jau ir vidurys savaites atkeliavo😉
Vakar truputi pabegiojau ir baigesi mano sporras daug zmoniu 😉
Prisiminiau kaip sportuot sekas?🙂As jau valgau ir zinias ziuriu😉
Ir man nebedaug liko 😉
Mano diena ir su vejeliu lekia pora valandeliu ir namucio😀
Ir as einu kavos 😉kaip greit kaikas iki breiko praejo 😀
Labas rytas,jau pusryciauju ne tik,kad nubudus😉
Labas rytas,budinames 😉
Ir šiaip nelabai apsimoka eit net 1h neišdainuoja jie čia tik pinigus susirenka ir tiek...
As nesu buvusi niekada tai klausiu😉
Oi tikrai ne..Salė dydis kaip tualetas,o lietuvių kultūra tragedija stengiuos Peterborore venkti tokiu "koncertu".
Gal buvai koncerte?
Ner ko noret Peterbore i 2Donatus bilietai po 25£ buvo...As dar siandien einu parde uzdaryt paskutini karta ir bus viskas baigti overtime😀
As baigiu pabreikauti ,greitai ir lengviai siandien diena eina ,)
Oho kokia kaina …
Londone kazkokiam klube bus balandzio 20d lygtais po 45£ bilietai😉Plius minus visi su jom uzaugom😀
Gal ir as noreciau😉 as uzaugau dinamikos dainom 😀
Mes svarstom i Dinamikos koncerta vaziuot🙂As darbe prisisportuoju per 3savaites 3kg numeciau,tai dabar pats tas sveriu😀
O mes ir ta ir ta 😉 jauciuosi pailsejusi .uzsirasiau i sporto kluba nuo siandien eisiu 😀 beja savaitgali nusipirkau bilietus i draugu lazybas 😉
Mes nedirbom,o ilsejomes kaip priklauso😀