Pastebejau,kad ir zinuciu truksta kaip kur☹Saunuole😉As
minimaliai tik vis ka nudirbu ir tinginiauju😀Atpratau anksti
kelt,tai sunki si savaite,kol i ritma grisim.
Laba diena😀Per kompiuteri i MK prisijukt neleidzia,tai
siaip ne taip per telefona prisijungiau..As jau nudirbau
visus darbus,tai laukiu drauges zadejo uzsukt😀Ka jus
veikinejat?kur visos dingusios?😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Tai pigiai,bet jauciu kol nusivilksiu,tai ir pabrangt spes...Skalbykle geras daiktas😉Neisivaizduoju saves rankom skalbiant tokius kiekius rubu😀
Keliauju skalbiniu dziaut i kiema😀Po kiek timpos?
Ar daug prigaudei?😀Mes papietavom su vaikais,tai dabar galvoju ka cia dar nuveikt😉
As jau apsitvarkiau,skalbt uzdejau,truputi kiema aptvarkiau😀Ka mieste gero siaip vaikstineji ar su reikalais?😀
Labas rytas😀As saskaitas apmokejau,kad paskui nepasimirstu,o dabar eisiu tvarka ivedinet😀
labas rytas😉
Labas ryats😀
.aciu 😉kortele turi tai nereiks
Tyngiu paneiginet😃
taip tikrai pritariu😉
Prajuokinai😃
Ner uz ka😉Kuo visos taip uzsiemusios,kad tyla tokia?😀
aciu aciu 😉
Labas rytas😉Graziai atrodai tiek tu,tiek vaikiuciai😉
na nelabai greitai jie cia man ataugo
labas rytas😉 aciu Daivute.man ir patinka ir geriau jauciuosi nes labai jau atauge plaukai mano gavosi tamsus o man jie netinka
😀
😀
na dabar tikiuosi rodys
Dzesta,teksdar karta foto kada ikelt😉Nematom tavo pokyciu...
😀
vakar plaukus sruogelem nusidaziau 😀
sveikutes😉 vakar manes visai neileido i MK kazkodel
Pastebejau,kad ir zinuciu truksta kaip kur☹Saunuole😉As minimaliai tik vis ka nudirbu ir tinginiauju😀Atpratau anksti kelt,tai sunki si savaite,kol i ritma grisim.
Laba diena😀Per kompiuteri i MK prisijukt neleidzia,tai siaip ne taip per telefona prisijungiau..As jau nudirbau visus darbus,tai laukiu drauges zadejo uzsukt😀Ka jus veikinejat?kur visos dingusios?😀
As jau leksiu vaiku susirinkt ir i parde uzbegsiu kukuruzu nusipirkt😀
Vadinasi nieko gero visai tada Matalane...
Paskui pranesk ka gero matei😀As jau susitvarkiau ir pietus uzkaiciau,tai prisedau su kavyte😉Kam talona emei?
Nu dziugu girdet,kad taip greitai viskas susitvarke😉As jau ir savuosius pridaviau i mokykla,tai truputi pasedesiu ir eisiu po namus kuistis😀
Labas rytas😀Man ir neteko lankytis....