Svarbu,kad plepejimas netrukdo mokslui😉Rubu parduotuvej
centre,o daryt reiktu nemazai,bet dar pirma priimt turi,o
antra nezinau ar darbo valandos man tiks😀
Tai,kad oras permainingas niekur nejau tik Eva
nusivedziau ir parsivedziau,tai ir laiko viskam uzteko😉Tai
jau paskui pasipasakok kaip sekas taviskiams mokykloj😉
Tai,turbut sake ir pavadinima to lapuko...Gal atsiras
mamyciu kurios gimde ir pasakys kaip jis vadinasi😀
08. May 2013, 11:48
sveikos mamytes,gal galite man padeti,as gyvenu ku ir
nemoku kalbet angliskai,man darboviete liepe paprasyt
kaskokio lapuko pas savo daktade del pasalpu,o as jau
laukuosi beveik7 menesei
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ne is usb atspausdina,tik dabar pasiziurejau,kad CV nei vieno nebeturiu.Ai ka nors sugalvosiu,nes nelabai laiko bus iki lincolno nueit😀
Daivute,gal zinai kur mieste spausdina?
Labas rytas,o kas megsta kraustytis,turbut tokiu zmoniu nera kurie megtu kraustytis...
na kai jokiu kolkas planu nera nebent sugalvosiu dar kazka😉
na taip 😉pritariu 😉
na gal pasiseks ir jums ir rasit nama ir viskas bus ok😉
na man jau kaip kosmaras tas kraustymasi kol susideliojiji viska i vietas uhhhhh😃
oi tas skraustymasis kaip as jo nemegstu😀 jurga jums sekmes 😉
labas rytas😉
Aciu didelis😉O tau sekmes isikuriant naujuos namuos😀
Aciu😉
Svarbu,kad plepejimas netrukdo mokslui😉Rubu parduotuvej centre,o daryt reiktu nemazai,bet dar pirma priimt turi,o antra nezinau ar darbo valandos man tiks😀
na va saunuoliai vaikuciai 😉
O as ryt eisiu i interviu del darbo,nors nelabai tikiu,kad pasiseks,bet pabandyti verta😀
na sirdies reikalai kaip ir nieko gerai kolkas kaip yra 😉
Tai,kad oras permainingas niekur nejau tik Eva nusivedziau ir parsivedziau,tai ir laiko viskam uzteko😉Tai jau paskui pasipasakok kaip sekas taviskiams mokykloj😉
As jau pietus paruosiau,susitvarkiau ir tyngesiu likusia diena😉
Uzjauciu tave,Daivute...
Egle ta forma MAT B1.
Tai,turbut sake ir pavadinima to lapuko...Gal atsiras mamyciu kurios gimde ir pasakys kaip jis vadinasi😀
sveikos mamytes,gal galite man padeti,as gyvenu ku ir nemoku kalbet angliskai,man darboviete liepe paprasyt kaskokio lapuko pas savo daktade del pasalpu,o as jau laukuosi beveik7 menesei
Orelis tikrai nekoks teks namie tupet siandien☹
Labas rytas😀
ka cia pasakoti va oras siandien nekoks 😀 o pas mane dienos visos kaip ir vienodos mokykla namai tvarkymaisi ir t.t. 😃
labas rytas😉
Tikrai nesiseka tau...
Nu,bet tau ir nesiseka su skalbykle...As buvau isejus pavalkataut,tai tyngiu krutet visai😀
Bent kolkas mums tikrai nepakliut☹Beje aciu tau uz vakaryksti kvietima,bet tik po pokalbio prisiminiau,kad Danielius serga vejaraupiais😀
Labas rytas😀O iki kada ta svente bus gal zinai?😀
O tau Jurga ir juros nereikia😉 Idegsi i gardene😉