Toks jau tevu likimas isleist uzaugusius vaikus nieko cia
nepadarysi😉As visa diena prasikuiciau,tai lauke,tai
namie😀Reiks dar studente suruost i mokyklele ir dienos vel
nelike bus😀
O mes kiema susitvarkem,saslyku issikepem,apsiprekinom ir
baiges diena😀O dabar kas miega,kas tv ziuri poilsiaujam😀ka
per tatoo pasidarei?😀
04. May 2013, 21:02
o as siandien buvau pasidariau tattoo pi to dukra
nuvedziau pas drauge palikau nes rytoj su jos seima vaziuoja
prie juros pito buvau pas drauge cepelinu valgyti ir va
pagaliau namuose jau 😀
As nieko siandien nedarysiu valgyt,kai vyras atsikels gal
ka kartu nuspresim pasidaryt ar nuleksim kur pavalgyt,nes
tyngiu galvot ir daryt😀Vistik Eva isleidau trumpam,nes
apsibliove,tai pagailo.
As skalbinius pasidziausciau,apsitvarkiau ir su kavyte
prisedau😉Manoji chebra lauke zaidzia per tvora,nes eit
neleidau pas mergaite,nes kas per daug tas nesveika...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas. Oho Daiva, tarp kokiu grozybiu tavo vaikai😉
labas rytas😉
Toks jau tevu likimas isleist uzaugusius vaikus nieko cia nepadarysi😉As visa diena prasikuiciau,tai lauke,tai namie😀Reiks dar studente suruost i mokyklele ir dienos vel nelike bus😀
Labas rytas😀
😀
labas rytas😉
Labas vakaras,Su mamyciu dienele🌷
Su Mamyciu diena visas!
beje su mamyciu diena visas😉🌷
labas rytas😉na tikrai nera taip baisu 😉
Tai gal tada ner taip baisu😉Labanakt😀
as jau ir senai svajojau ir va pagaliau pasidariau😀
na nera ji tokia didele .galvojau skaudes bet kazkaip neskaudejo tik toks jausmas buvo kad kokia elektra krestu 😃
drasiai tu cia😀As vis zadu skorpiona pasidaryt ant kojos,bet vis baisu atrodo ir,kad skaudes labai...
va kokia
O mes kiema susitvarkem,saslyku issikepem,apsiprekinom ir baiges diena😀O dabar kas miega,kas tv ziuri poilsiaujam😀ka per tatoo pasidarei?😀
o as siandien buvau pasidariau tattoo pi to dukra nuvedziau pas drauge palikau nes rytoj su jos seima vaziuoja prie juros pito buvau pas drauge cepelinu valgyti ir va pagaliau namuose jau 😀
Ka ryt susiplanave tiek veikt?
As nieko siandien nedarysiu valgyt,kai vyras atsikels gal ka kartu nuspresim pasidaryt ar nuleksim kur pavalgyt,nes tyngiu galvot ir daryt😀Vistik Eva isleidau trumpam,nes apsibliove,tai pagailo.
As skalbinius pasidziausciau,apsitvarkiau ir su kavyte prisedau😉Manoji chebra lauke zaidzia per tvora,nes eit neleidau pas mergaite,nes kas per daug tas nesveika...
Labas rytas! Jungiuosi ir as😉
Labas rytas😀Reik patinginiauti lovoj😉
labas rytas😉
veidas labiausiai
as tuoj juoda busiu 😀
as katik is duso tai taip gerai jauciuosi .o mano veidas kaip nudege siaubias reiks kremo pirktis nieko nebus nes tuoj kaip pas juode veidas bus😃
Noretu,bet deje negalima nieko jau nepadarysi...
Tokia ir ramybe mergaites laukia zaidzia,o Danielius per tvora ziuri😃
As dar mazaja isleidau pas kaimynus tegu truputi pabuna kokia puse 8h reiks parsivest...
O as pradejau poilsio meta pries tv😉Vyra isleidau i darba,maziukas miega,o Evyte vaikams ziuri😀