Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

03. May 2013, 19:18

na taip 😀

03. May 2013, 18:41

mes jau namuose vaikai gardine as uzdejau skalbima ir db tv ziuriu 😀

03. May 2013, 18:41

mes jau namuose vaikai gardine as uzdejau skalbima ir db tv ziuriu 😀

liuks liuks 03. May 2013, 15:43

Pas mus mokykloj su vietom bedu nekyla,bent kolkas😀Va ir drauge vesdavo vaika i kita mokykla,o vidury mokslo metu perkele i sita mokykla ir gan greitai palyginus.As siandien prisidarysiu valgyt visko po truputi kepiau kepsnius liko kiausinio nemazai,tai dabar krabu lazdeles tesloj kepu,bet ziuru,kad liks teslos,tai dar kokiu blynu prakept teks😃Uzkariavau virtuve visai nenoredama😀

03. May 2013, 15:01

gali buti isvarza mano vyresnele turejo bambos isvarza kai buvo metukai isoperavo ir viskas nera cia nieko baisaus taip labai

liuks liuks 03. May 2013, 14:32

Nors truputi nuotaika pakilo sumokejau uz uzkandzius mokyklelej ir pasake,jog po atostogu Danielius prades eit po 3dienas per savaite,o ne kaip buvo kalbeta po 2dienas😀O ir Evos dokumentus padave uzpildyt,tai grizau namo uzpildziau ir iskart i ofisa nunesiau😀Jau garantuotai eisim i sita mokykla😀

liuks liuks 03. May 2013, 13:14

Jums smagu😉

liuks liuks 03. May 2013, 12:47

Spaldinge ar kazkur netoli jo...

liuks liuks 03. May 2013, 12:46

Ten paradas Springfielde😀

liuks liuks 03. May 2013, 12:10

As ir piktoka nevietoj tie vejaraupiai visai..Norejau ryt i geliu parada vaziuot,poryt i monstru sou nueit,tai visi planai suniui ant uodegos☹Savaites pabaiga visada tokia,kad jau nieko nesinori...

03. May 2013, 11:45

nelekiau, ai....jei bus labai blogai, tiesiai i ligonine varysim. ten pas GP nervu daugiau susigadinsiu, o rezultatas bus-viskas ok

liuks liuks 03. May 2013, 11:06

As tokia tingi jauciuos,tai dar kavos pasidariau,o poto imsiuos veiklos kokios nors😀Busim ikalinti namie,nes dabar maziukas vejaraupiais susirgo☹Bent gerai,kad iki gimtadienio spesim pasveikt,bet nesileidzia kremu tepamas,tai kai vyras atsikels per prievarta teks tept...

liuks liuks 03. May 2013, 09:55

Panasu i isvarza,o kiek zinau tokiems maziukams butent bambos isvarzos neoperuoja laukia,kol sugis iki mazdaug 3m,o poto operuoja tik apie 7metus,jei nesugyja...Tikiuosi neklystu...

03. May 2013, 09:27

Sveikos Mamytes.... Turim beda☹ mums jau ,dekui Dievui, menuo ,bet musu mergytei tokia beda su bamba.Graziai nukrito,uzgijo.....o va pries savaite issoko is bambutes gumbas(lyg mesos gabalelis rausvas) Veziau pas vietine akusere (cia uk.pirmaja pagalba suteikia ten kur leliuka pagimdei) ,paziurejo i bambute ir pasake ,kad viskas ok .Man taip neatrodo☹ tas gumbelis po poros dienu dar labiau padidejo....Skaiciau ,gal tai isvarza,bet kas toliau?operacijos?☹(
Mielos mamytes patarkit ka daryt ?

liuks liuks 03. May 2013, 09:12

Labas rytas😀Nezinau ne ka patart,nes dukrytei isvis jokiu dantuku dygimo simptomu nebuvo,o sunui temperatura tik pakildavo kartais paviduriuodavo.Pabandykit i gydytoja kreiptis...Nezinau man dar nera teke laukt ilgai visada ieinu pagal talona +-5min pas gydytoja😀

03. May 2013, 08:44

tai vat, nes eini ir zinai atsakyma. Mane labiausiai nervina tas laukimas. Kai paskutini karta buvau, tai uzsireg buvau 13.00 valandai, o iejau tik 14.30. Nu galvojau kad isdurnesiu...

03. May 2013, 08:12

keliaut

03. May 2013, 08:12

vaje vaje, kai reik pas tu gydytoju eit , tai man katorga. Nu ziuresiu kai pabus kaip ji atrodys.Nelabai noretusi ant iseiginiu rimtesniu bedu, teks pasiskambint ir keliau

03. May 2013, 07:59

labas rytas😉 na net nzn nes mano visiems rim kai dantukai augo tai tik suprasdavau kad dantys nes paviduriuodavo truputy o taip niekonebudavo tai net nzn ka ir pasakyti

03. May 2013, 07:50

Labas rytas. Mamytes, turiu jums klausima: mano mazajai jau 3 diena temperatura, labai noretusi kad tai butu nuo dantu dygimo. Bet kazkaip man keistai jos pilvukas-labai rieciasi, lenkia kojytes, stena ir laaabai daug bezda. Ar gali jai pilvuka skaudet nuo temperaturos? Lyg ir nieko kazko ypatingo nevalgo, viska ta pati ka ir anksciau. Nors dabar ir apetitas dinges. Net nezynau ka daryt, ar eit pas GP, ar dar laukt? Reiskit savo nuomones, kaip jusu vaikuciams dantukai kalesi?

02. May 2013, 23:51

labos😀

liuks liuks 02. May 2013, 23:42

Labos nakteles😉

02. May 2013, 23:23

as laukiu kol baigs skalbti issikabinsiu ir tada galesiu eiti miegoti 😀

liuks liuks 02. May 2013, 23:07

As jau ir vaikus suguldziau,paskutinius dienos darbus padariau,tai eisiu po dusu ir i lovyte😀

02. May 2013, 22:37

as nesenai gryzau buvau truputi apsipirkti maisto vaikai suguldyti jau galesiu ramiai tv ziureti 😀

liuks liuks 02. May 2013, 22:15

As dar tik vaikus parsigyniau is kiemo namo,tai maudosi abu,o as eisiu krutinele pamarinuot😀Buvo atejus mergaite su mociute i svecius😀3metus salia gyvenom nebendravom,tai gal susibendrausim...

liuks liuks 02. May 2013, 19:07

Mano chebryte dar vis lauke per tvora zaidzia su mergaite kazkokia,tai as sau ramiai skalbinius susideliosiu,miegui suruosiu abu😀

liuks liuks 02. May 2013, 18:54

Man ir nelabai patinka.Reiks sakiau kaimynu paklausinet kieno ta kate ir daryt tvarka😀

liuks liuks 02. May 2013, 17:19

Tai ne galvoji😃Pas mus,lyg kaimynai normalus,tik baisoka,kad prasalaitis koks nepagriebtu.Matyt turi savu budu kaip pinigu prasimanyt...baisu,kai pagalvoji tokie kaimynai.Pas mus tai kate atsirado matyt kazkas aplinkui laiko,nes nepanasi i valkataujancia,o ir zmoniu nebijo,tai siandien i namus buvo iejus pas mus pasisveciuot,tai juokiaus,kad tuoj duru negalesiu laikyt atidarytu,nes sveciu privis pilni namai😀

liuks liuks 02. May 2013, 16:09

O tai dalintis nereik😃As konteineri ta maziuka issiploviau ir pakabinau ant tvoros,kad isdziutu gal nieks nepaims...