Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

liuks liuks 19. Nov 2013, 17:21

Vesoka vesoka ir man,bet ziema ant nosies ner ko noret😉

liuks liuks 19. Nov 2013, 17:01

Ne nu kodel mano zinutes po dvi kelia niekaip nesuprantu...

liuks liuks 19. Nov 2013, 17:00

Nuotaika super ryt iki 14h dirbsiu,o poto kursai apie priesgaisrine ar kazkas panasaus,tai vis ne darbe,o ir pinigus uz tai moka😀

19. Nov 2013, 15:53

sveikos mamytes kaip nuotaikos?😃

19. Nov 2013, 11:07

As virsiu grybu sriuba ir galvosiu ka daryt su desrelem,gal darysiu ceburiekus su desrelem, nes vyras prisipirko,o greit suges.

19. Nov 2013, 11:04

Aha Sonata daugiavaike 😀 tikiuosi kaledom padovanosim juos,nes eglute nugriaus.

19. Nov 2013, 10:21

man jau tas galvojimas ka gamint......didziausias galvos skausmas

19. Nov 2013, 10:17

aciu merginos😀 O tu Ugne kokia daugiavaike mama?😉

liuks liuks 19. Nov 2013, 10:15

Oho,kad mano zinuciu prikele😀As vis zadu nieko nepirkti ir is kameros viska sunaudot,bet neina man taip niekaip padaryt.As darysiu plova siandien ir gal su maggi ideja mesa,su bulvem kepsiu orkaitej,bet cia kolkas tik tokie ryto planai😃

19. Nov 2013, 10:13

Sveikos 😀 ka weikiat? Kaip sekasi? Sonata ta forma MAT B1, o kaip issisifruoja as nepamenu,bet man tik tokia forma buvo dave 😀 mes siandien vaziuosim pas sesele svertis,o siaip nesergam. Turim 6 kaciukus ir tikiuos greit atiduosim

liuks liuks 19. Nov 2013, 09:47

As ir gerai miegojau atrodo ir issimiegojau,nes siandien grizus po darbo jau teks kulinarija uzsiimt,tai galvoju ar kelis patiekalus daryt ar tik viena😀Su vyrais tikrai beda maniskis per 5metus tik du kartus buves viena del alergijos ir viena del persalimo😀Cia Sonata tu kalbi apie dekretines,tai jei taip tada butu maternity leave ar allowance.As ju negavau,bet kazkaip taip vadinasi kiek pamenu😀

liuks liuks 19. Nov 2013, 09:47

As ir gerai miegojau atrodo ir issimiegojau,nes siandien grizus po darbo jau teks kulinarija uzsiimt,tai galvoju ar kelis patiekalus daryt ar tik viena😀Su vyrais tikrai beda maniskis per 5metus tik du kartus buves viena del alergijos ir viena del persalimo😀Cia Sonata tu kalbi apie dekretines,tai jei taip tada butu maternity leave ar allowance.As ju negavau,bet kazkaip taip vadinasi kiek pamenu😀

19. Nov 2013, 09:41

nes zinau, maniskiui daznai taip buna-tik prasideda krutines skausmas, sunkus kvepavimas, tai is kart prie plauciu karkalai kimba. Savaite pagers, pamatysi kaip prades atsikoset ir palengves. Sekmes gydyt savo ,,vaika''

19. Nov 2013, 09:19

jei sunkiai kvepuojasi ir skauda krutine, tai cia prie plauciu kabinas. Tu duok jam brontex tableciu. Su vyrais sinkiau nei su mazais vaikais kai serga, reik moket juos ikalbint kad kazka vartotu😉

19. Nov 2013, 08:56

Siandien varau pas gydytoja, gal zinot kaip vadinasi tiksliai ta forma, kuria reik paimt is gydytojos del maternity? Tiksliai nepamenu kaip ji vadinasi

19. Nov 2013, 08:55

Labas rytas. Maniskis praeita visa sav isdejavo su skausmu krutineje, tai as tepdavau su tepalais ir per sav praejo, aisku geriau pasirodyt pas gydytoja.

liuks liuks 19. Nov 2013, 08:39

Labas rytas,mes vaziavom I bretono ligonine,nes apie ta ka cia rasai pirmakart girdziu ir tikrai nezinau kur randas.Kas nors nutiko?

liuks liuks 18. Nov 2013, 20:00

Idomiai kazkaip cia manau pas aukletojas reiktu pasiklausti kas ir kaip cia ir uz ka...As jau po pizama eisiu dar kavos pasidaryt,vaikams arbatos ir sedesiu sau ramiai visi darbai padaryti😉

liuks liuks 18. Nov 2013, 17:07

Aciu diena buvo gera vaziuoju namo gerdama kavyte😉As isvis nepamenu kada buvau lincoln roade pasivaiksciot,nebent tik nuoma uzbegu paduot😀Jau yra grafikas sventem,tai abi kaledu dienas laisva prasiau dar vienos dienos laisvos,bet jau po laiko nebus kam dirbt penktadieni po kaledu,tai teks vaziuot del tos vienos dienos,bet ka padarysi kiti tik viena laisva tures as dvi vistiek dziaugiuos😀

liuks liuks 18. Nov 2013, 09:45

Labas rytas,as jau stotelej visai nieko rytas nera labai salta😉Manes kazkaip ebay neuzkabina niekaip keleta kartu esu uzsisakius,o bidint net nebandau kazkaip atrodo nepasiseks😀Mes galvojom apie suni,bet geras brangus ir siaip prieziuros tikrai daug,tai pritariu tau Sonata😃

18. Nov 2013, 08:39

labas rytas! Daiva siaubi ebeju? Tikrai labai fainas gyvunelis😀 As labai noreciau mazo suniuko arba kates, bet norai ir lieka norais-kai pagalvoji kiek prieziuros....as palei mazaja nespeju su skurliu lakstyt, o turedama toki gyvy, tada jau 24 val per para lakstyciau. Manau norint laikyt suni, tai turi but ant ju pasineses, nes man ju tas kvapas, plaukuotumas brrrrrrr, o kiti dar ir lovoj miega, nu nezinau nazinau. Vienu zodziu papriestaravau savo norams😃

liuks liuks 17. Nov 2013, 23:19

Ieskau nedideles spinteles su stalciais kaip staliuko ar kazko panasaus😀Labanakt😉

liuks liuks 17. Nov 2013, 22:39

As buvau uzsukus paziuret i ebay,bet neradau ko noriu,tai toliau ieskosiu kitur😀

liuks liuks 17. Nov 2013, 22:22

Ziurkenas taip buvo parasyta😃Siaip mielas padarelis,tik gyvena jie trumpai iki 3metu...As ir savo chebra jau ismaudziau reiks neilgtrukus vyt gult😀

liuks liuks 17. Nov 2013, 22:10

Kvapo jokio neturi,o prieziura paprasta valyt narveli pagal poreiki,bet siaip uztenka i savaite karta kiek domejausi,isleist palakstyt kasdien,bent 15-30min,maistas yra specialus,bet galima daug dar visko papildomai duot😀Is visu musu galvotu gyvunu variantu sitas ir triusis buvo priimtiniausi😉

liuks liuks 17. Nov 2013, 21:53

Va musu nauja gyventoja😉Tikiuosi,kad gal siaip nusikaliau ir nieks manes nepuola,vistik darbe paskiepijo nuo gripo😃

liuks liuks 17. Nov 2013, 21:02

Ankstyva tu😉As dar arbatos uzkaiciau,ismaudysiu,tada dar arbatos ir I lovas jau keliausim😀Kazkokia kaip trenkta jauciuos visai be jegu..

liuks liuks 17. Nov 2013, 20:26

As apie kokia 19h-20h maudysiu,nes tynget tynget kazkokia nusikalus jauciuos😀

liuks liuks 17. Nov 2013, 18:28

As visai nesenai is miesto grizau,tai apsitvarkiau,rubus rytdienai suruosiau,o dabar iki kol rodys skoni drybsosiu😀

17. Nov 2013, 14:55

Taip, mes gyvename anglijoje, Milton keynes😀