Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

liuks liuks 23. Nov 2013, 21:56

Koks komentaras?

liuks liuks 23. Nov 2013, 21:18

Labas vakaras,ner taip blogai su tuo konculu iki sausio 1d pinigus reik sumoket,tai puse jau sumokejau,o kita puse veliau sumokesiu😀As vyrus buvau isleidus masina tvarkyt,o mes su Evyte namus susitvarkem,issiskalbem,I svecius nuejom,po miesta pasivaiksciojom si bei ta nusipirkom,o dabar burgerius kepam😀

23. Nov 2013, 13:17

Mes tai siandien tikriausiai apsipirkti vaziuosim,tada gal i parka,reik ir namys susitvarkyti,skalbykle ijungti

23. Nov 2013, 12:35

gerai,tik tiek kad sunku buvo vakar dukryte uzmigdyt,uzmiega ir prabunda taip iki vidurnakcio kankinomes, nes sloga pasigavus tai matyt kvepuot trukde. Per didziausias raudas nosi pravaliau, siandien jau kaip ir normaliai. Kaip tu Daiva miegojai?

23. Nov 2013, 10:33

Labas rytas 😀

23. Nov 2013, 08:46

Ugne, prajuokinai su ta muzika. Kas tiesa, tai tiesa-paskutini kart kai skambinau consului, tai prasiklausiau 15 min muzikos. Taip buvau pasiruosusi kalba, ka sakyt, ko klausit, o kol sulaukiau kas atsilieps, viska pamirsau😃

23. Nov 2013, 08:44

Labas sestadienio rytas! 🌷

22. Nov 2013, 22:13

Mum jei buna kokiu reikalu tai paa gydytoja su dukra einu as jei vyras dirba, jei del taxu kokiu skambint tai skambinu is telefono savo,nes uzsisakau uz £10 150min nemokamu nu tai man dzin ta muzika klausyt tik kartais per ta muzika pamirstu ko skambinu 😃 jei del buto reik i konsula tai su vyru einam. Bet kol kas tik su dukryte reik eit kur nors,o popieriu netvarkau,nes neduoda mum uz busta,per daug vyras uzdirba. Taip bendrom jegom susitvarkom viska,jei ko nezinau pasiklausiu kitu.

22. Nov 2013, 22:09

Sonia, ten yra temom surasyta,bet tu tiesiog ant to forumo sienos rasyk, po to jos arba perkels tema arba istrins kai tau bus atsakyta 😀 as kartais nezinau i kuria tema klaust tai ant sienos rasau 😀

22. Nov 2013, 21:05

as ir nelabai ka nuraukiu, o tame forume net nzn kur parasyt klausima. Nu grynu gryniausia tundra esu☹

22. Nov 2013, 19:44

Sonia, ten tikrai rasi informacijos. Man paaiskino ten viska,ir susitvarkiau visus popierius. Svarbiausia jei jau nepades tai i firma nueisi,bet nemanau kad prireiks. As niekam dar nesu uz nieka mokejus ta prasme uz popieriu tvarkyma.

22. Nov 2013, 18:17

aciu tau Ugne. Taip nesinori 100 £ atiduot, kaledos ant nosies, tai tikrai rasiu kur panaudot

22. Nov 2013, 17:22

Sonia mano drauge sake ji siunte kazkur ta forma,bet tam forume paklausk tau konkreciai pasakys,nes ji nepamena

liuks liuks 22. Nov 2013, 17:09

O taip svajojau grist namo ir nueit kur su vaikais visai niekam tikus dienapasitaike...

liuks liuks 22. Nov 2013, 17:07

Graziai atrodai,Daivute ir tinka tau labai😉Drauge jaucias neblogai labai ja isvargino visas sitas nestumas ir siaip jau nuo pradziu viskas komplikuota buvo,tai kaip ir nebuvo didelio soko,o dabar zada paluket metelius ir bandyt vel pastot.Ji tik pergyvena kaip vyresniajam sunui pasakyt,kad nebus nei vienos sesutes.Sunki savaites pabaiga Eva apsirgo skambino man I darba,kad pasiimciau,tai nezinau kas jai ten nutiko☹Vaziuoju jau namo ir as.Pertvarke man housing benefitus,tai sake atejo laiskas,jog reik 360svaru susimoket ot sventines dovaneles.Sakiau nemokesiu iskart visu per skaudziai eisiu I koncula dalimis prasyt,kad leistu susimoket.

22. Nov 2013, 16:30

Paklausiau drauges, kai atsakys Sonia as tau parasysiu 😀

22. Nov 2013, 16:28

Sonia, manau tau tikrai paciai pavyks viska susitvarkyt ir be agenturu. Kadangi as ne self employed buvau,as drauges paklausiu kaip ji tvarkesi viska del maternity,nes i darba man uzteko nunesti ta forma. O beto jums nesvarbu kuriai,jei reikia tvarkytis kokias pasalpas ar dar ka, uzsukite i sia grupe https://www.facebook.com/groups/482670038468345/ cia mielai atsako ir padeda uzpildyti formas,ir tai nieko nekainuoja 😀

22. Nov 2013, 15:28

o mano akiai jau pilnai uzbaigtas dazymas, toks lengvas spalvu zaismas, be didelio kontrasto. Labai grazu!!! Nu jau merginos pasipuose-viena naujais batais, kita nauja sukuosena😀

22. Nov 2013, 14:49

o mano grazuole kaip uzmigo po 9, tai taip iki siol parpia. Nakti vel gales tusus kelt

22. Nov 2013, 14:46

nu kokia tu straina, gryzes vyras neatpazins😉 Labai grazi spalva, o jau kaip prie rudu akiu tinka mmmm. O tu cia dar sruoginai?

22. Nov 2013, 13:07

minimali men ismoka (turejau omeny kai pradesiu gaut maternity)

22. Nov 2013, 13:06

Ugne, tau turiu kl- noriu susitvarkyt maternity savo pajegom, aisku jei pavyks, nes pries tai tvarke agentura, bet dabar galvoju tuos pinigelius, kuriuos reiktu moket agent, atrasciau kur panaudot. Jei pavyktu paciai susitvarkyt, butu saunu, o jei ne, tai teks kreiptis pagalbos i agentura. As gavau ta mat B1 pazyma is GP, kokie toliau butu veiksmai? As esu self empl, jokiu peislypu neturiu. Kiekviena men moku po 10 £ soc draudima, tai man priklauso ta minimali men ismoka, bet net nzn nuo ko dabar pradet. Gal kazka zinai ir gali patart?

22. Nov 2013, 13:02

Labas Ugne. Pas mane planai kaip ir kiekviena diena - eiline namu seimininke, dar kazkiek veiksmo yra savaitgaliais, o paprastom dienom tie patys darbai. Visada taip yra-nori prarast draugus, paskolink daikta vertingesni ar pinigu. Suprantu kaip tau nervas ima, daryk kazkam gera, o kai tau reikia...niekam neidomu

22. Nov 2013, 11:46

Kad jau savaite praejo, mes jau net neberasom, nebeprasom grazint tai pars irgi tyli. Tai nemanau,kad jis grazins. Vyras sake ten uztenka vos trinktelt ir nebeveikia.

22. Nov 2013, 11:42

Mes itariam,kad musu daikta paskolino dar kazkam,o galu gale jis nebeveikia. O vyras pries kelis metus pirko mokejo apie £200 tai gaila ir dar kai seni fotkiu buvo. Dabar isvis nebendrauja net,nors vistiek prisireiks ko nors

22. Nov 2013, 11:33

Paskolinom harda savo,nes ten filmu buvo kai draugas interneto neturejo,o kompe musu hardas sugedo,tai paprasem,kad jau jiem nereik,kad grazintu,tai pradzioj nerado,po to siule atpirkti, o po to jau neva draugui kazkas atves, zodziu kazkam paskolino ir jau savaite veza mums. Mea pasiskolinom is vyro brolio,kad bent kompa galetume isijungti.

22. Nov 2013, 10:53

Sveikos, labai gaila mamos. Pati pamenu kai as keikiau visus ir sakiau,kad ir koks vaikas,bet butu vistiek mano, bet turim sveika dukryte, bet aisku vistiek truksta ... kokie siandienos planai? mes tai siandien apsitvarkysim namie, kepsiu gal mesa kaip saslykus orkaitej, ryt vaziuosim pas draugo tevus gal issiaiskinsim kur gi musu daikta pradangino

22. Nov 2013, 10:18

O cia tai tikrai didele nelaime ☹ Bet jei mergytes butu buves toks likimas, tai gal tikrai geriau apgailet dabar, nei visa likusi gyvenima nest tiek vaikui skausma, tiek tevam....Cia mano tokia nuomone☹

22. Nov 2013, 10:15

Daiva galetum pasirodyti PRIES ir PO😃

liuks liuks 22. Nov 2013, 10:13

Gyme labai anksti 23savaiciu,o gyveno 19valandu,pakrikstijo ir atjunge visus aparatus.liudna kazkaip,bet yra kaip yra..