Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

12. Nov 2013, 10:29

pamirsau pasigirt☺ ir parekomenduot (aisku jei kazkam reikia). Pries pora sav nusipirkom nerealu daikta-vandens, dregmes surinktuva. Pas mus prie namo yra toks ale priestatas (veranda), bet ten grynai padarytas normalus kambarys ir jis ziaurei dregnas budavo-langai nuolat slapi, net sienos dregdavo. Tai sis daiktas mums jau buvo butinas. Dabar ryte issiskalbiu, vakare rubai jau sausi ir siaip kambarys sausut sausutelis. Nu super, labai patenkinta esu. tai vat 😀

12. Nov 2013, 10:24

hmmmm, ne nu normaliai jie nupuse

12. Nov 2013, 10:11

as tvarkausi, .0Roka i m-kla nuvesiu ir vel reiks krapstytis

liuks liuks 12. Nov 2013, 10:11

Labas rytas,as mazai ir miegojau.Eva prabludijo puse nakties prisiklause mokykloj kazkokiu nesamoniu apie drakona,tai sakiau ryt per susirinkima viska isdestysiu,nes nezadu be miego but..

12. Nov 2013, 08:51

Labas rytas. Nu ziuriu su consulais visur ciudai dedasi, as maniau kad cia tik musu toks. Nu vakar toki 3 lapu laiska parasiau, su visais skundais ir pasn. Labar lauksiu ats, ziuresiu ka jie nuspres.Kazkoks nebesusikalbejimas su jais-kiek skambinu, vis gaunu kitokia informacija

liuks liuks 11. Nov 2013, 23:32

Neleidzia man ikelt foto is telefono,tai gal kai I kompa isikelsiu idesiu cia😉

liuks liuks 11. Nov 2013, 23:30

As dar kolkas nebandziau imti talono.Zadu po kokio menesio,jei nieks nepajudes,nes atsiunte man laiska kokiu popieriu reikia ir parase,kad sustabdo moket,tai as kaip ir tiek ir norejau,kad nemoketu kas man nepriklauso,kad nereiktu grazint,o pridaviau popierius ir laukiu toliau kas cia bus.Anksciau tikrai duodavo talonus tik reikdavo ryte ateit,o dabar negaliu pasakyt dar nebandziau imt kolkas.

liuks liuks 11. Nov 2013, 22:15

Labas vakaras,neturejau kada prie kompo prisest sestadieni sveciai,vakar poilsis,tvarkymasis,o siandien po darbo I banka ejau saskaita atsidaryt,paskui vel sveciai uzsuko paziuret musu naujo namu gyventojo vakar vaikams ziurkena nupirkom😀Smagu tau,Daivute,turbut ir vaikai taves pasiilge vistik priprate,kad namie daugiau su jais buni,)

11. Nov 2013, 21:43

nu smagu . Grysi prie puodu, namu ruosos-turbut laaabai issiilgusi tokiu darbu
😀

11. Nov 2013, 20:55

oi kaip mane tokios dienos veza. O ryt dirbat? Pas mus vel ziuriu visa diena lietus

11. Nov 2013, 19:22

sorry, i dirbanciuju sarasa pamirsau itraukt Vaida😉

11. Nov 2013, 19:22

Kur visos prapuolusios? Nu Vika su Daiva tai dirbancios moteriskos, o kitos mamytes, naujokes kaip atsiranda, taip ir dingsta...

11. Nov 2013, 19:19

sveikos! Nu ir stilius sitam forume😕

10. Nov 2013, 14:54

nu pipiec...Man labiausiai ir ima nervas kai reik moket uz nevisiskai kokybiska paslauga ar koki tai daikta. Jis kompo nori, jo uzluzo, tai sakiau gimtadieniui tikrai neiseis, tad jei bus galimybe, nupirksim ant kaledu, tai sake liuks. Siandien nupirkau nintendo zaidima ir ausines, kazka vistiek nors simboliskai vaikui reik ta diena

10. Nov 2013, 11:37

LABAS RYTAS. JAU PRASIBUDINOM IR KAVA ISGERTA 😀 KOKIE SIOS DIENOS PLANAI? mES VARYSIM IKI CENTRO, REIK ROKUI DOVANA NUPIRKT, KITA SAV GIMTAD, TAI NETURIU JOKIU MINCIU KOLKAS KA PIRKT ☹

09. Nov 2013, 23:16

Sveikutes.As turejau sveciu, tai pries pusvalandi islydejom, truputi apsitvarkem, palindau po dusu, tai dabar su mazaja lovoj gulim.Labai greit diena praleke

liuks liuks 09. Nov 2013, 11:05

Ankstyvi jus😉As dar po chalatu smirineju po namus,bet ir reiks judintis svecius reiks kazkuo pavaisint😀

liuks liuks 09. Nov 2013, 10:42

Labas rytas,greiciausiai maisto stoka,nes pavalgau pusrycius ryte,o I darba atsigert nesuosi,tai paskui valgau tik apie 16h..O as lauksiu tik neaisku ko cia sulauksiu is ju..

liuks liuks 08. Nov 2013, 22:50

Velyvi jus labai,Daivute.As siandien is po darbo i koncula lekiau darbo sutarti nunest ir peislipa,nes dar vieno truko,tai dabar lauksiu kas cia bus toliau ar dar ko truks,ar nutrauks ir lieps per naujo pildytis ar dar ka sumastys.Taip negera siandien is konculo isejus pasidare,kad galvojau iki namu nepareisiu,bet pasiilsedama siaip ne taip grizau ir taip likau nesupratus nuo ko tas silpnumas uzejo☹

08. Nov 2013, 18:03

sveikos dar karta,as esu is south yorkshire auginu dukryte 2metuku ir man uz keliu men bus 25 metai 😀 esu jauna mama 😀 niekur nedirbu bunu namie,aiksu ta rutina zudo..atsibosta taip sedet bet ka darysi kai nera darbu tokiu kad sutaptu su darzeliu..☹ 😕 gyvenam mazama miestukyje 😀

liuks liuks 08. Nov 2013, 08:40

Ka zadi vaikams pirkt?

liuks liuks 08. Nov 2013, 08:39

Labas rytas,reiks ir man jau susimastyt ir issiaiskint kaip mes dirbam per kaledas,nes nieko dar nezinau😀

liuks liuks 07. Nov 2013, 22:00

Smagu tik gaila,kad laiko nera visai antradieni atskrido,o treciadieni jau isskrenda☹As visai apie Kaledas net negalvoju nezinau nei ka vaikams dovanot,nei ka sau.

07. Nov 2013, 21:32

Prisimenu ir as kad buvo dovile,poto abi dingom😃 reikia eit sofos kokios paieskot, gerai butu ant kaledu nauja turet

liuks liuks 07. Nov 2013, 20:58

Man ir kazkaip ne Vaida,o Dovile😃Gal todel,kad buvo forume ir Dovile,o paskui dingo tiek Dovile,tiek Vaida buvo dingus😀Savaitgalis man kolkas kaip visada laisvas,bet suplanuotas mociute is Lietuvos atskrido,tai sestadieni pas save atsivest pazadejau,nors viena vakara,kad susitikt😀

07. Nov 2013, 20:04

Sveikos, vaida as daivut😀 sonia auga mazoji, pavydi ozkyte😃 daba iltiniai dantys lenda, tai raganeja... Kazkaip visa diena lauke tamsu kai siknoj

liuks liuks 07. Nov 2013, 19:55

Labas vakaras,Smagu tikrai turet iseigine😉Sveika prisijungsi Galaxxy😀Oj kaip gerai ryt penktadienis jau👍Dar ir dirbsiu iki puses triju,jei viskas gerai bus tai taip ir paliks grafika nuo puse 9h iki puses 3h,tai dar ilgesne diena butu tada grizus namo😀

07. Nov 2013, 15:21

tai siandien poilsis tau? Smagu po pardes maltis😉

07. Nov 2013, 14:50

Sveika prisijungusi galaxxy. Gal galo trumpai dosje apie save😉 Kokiame mieste gyveni, ar turi vaiku......